BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Haberler

MEDYA Serap Belovacıklı sessizliğini bozdu! İYİ Partili Ümit Özlale ile ilk poz Spiker Serap Belovacıklı ve İYİ Parti Milletvekili Ümit Özlale'nin evleneceğine dair iddialar bulunuyordu. Belovacıklı bir paylaşım yaptı ve paylaşımda "Omuz omuza mücadele edecek iki insan olarak bir yola çıkıyoruz" dedi.
GÜNCEL Kamuda tasarruf adımları başlıyor! Makam araçları, servisler kaldırılacak Kamuda tasarruf önlemlerine kamu kurum ve kuruluşlarının servis kiralama giderleri de dahil edildi. Geçtiğimiz yıl 3 kat artan ulaşım giderleri için Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı bir hazırladı. Buna göre, tasarruf için ekonomik...
Eğitim Akaryakıt fiyatlarında yeni uygulama: Artık yasak! 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt fiyatları için çok kritik bir karara imza attı. Buna göre VMax, Vpro gibi ifadelerle daha yüksek fiyata satılan benzin ve motorin için tek fiyat dönemini başlattı. Karar Resmi Gazete'de yer...
Otomobil Opel mayıs ayı tekliflerini duyurdu Opel, mayıs ayında da binek ve hafif ticari araç modellerinde uygun satın alma koşulları sağlıyor.
GÜNCEL Yıldırım düşmesi sonucu yaralanan asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, yıldırım düşmesi sonucu yaralanan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen'in şehit olduğunu bildirdi.
GÜNCEL Bakan Alparslan Bayraktar açıkladı! Erzincan İliç'te 2 işçinin naaşına ulaşıldı  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde maden sahasında meydana gelen heyelanda, toprak altında kalan 9 işçiden 2'sinin daha naaşına ulaşıldığını bildirdi.
POLİTİKA CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi CHP lideri Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinin ardından ilk yüz yüze görüşmesini Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptı.
Yerel Salatalık tarlasında feci olay! Hayatını kaybetti  Adana'nın Yumurtalık ilçesinde bir kişi, yıldırım isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.
GÜNCEL Ankara-Erzincan seferini yapan uçaktaki bomba ihbarı asılsız çıktı  Ankara-Erzincan seferini yapan yolcu uçağına yapılan bomba ihbarının asılsız çıktığı bildirildi.
GÜNCEL İstanbul'da kaç bin konutun dönüştürülmesi gerekli? Mehmet Özhaseki açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, katıldığı programda, İstanbul'da dönüştürülmesi gereken konut sayısını açıkladı.
POLİTİKA Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanlığını bırakıyor! Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katıldığı tv programında, sağlık sorunları sebebiyle görevinden ayrılacağını belirtti.
EKONOMİ Ekonomide olumlu hava sürüyor! S&P, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti! Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu, "B"den, "B+"ya yükseltti. S&P ayrıca, Türkiye'nin kredi notu görünümünü de pozitif olarak korudu.
DÜNYA İtalya Ukrayna'ya asker göndermeyeceğini yineledi İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Ukrayna’ya asker gönderme ihtimalini tekrar dile getirmesi üzerine, İtalya’nın Ukrayna’ya asker göndermeyeceğini yineledi.
SPOR Fenerbahçe Beko Final-Four şansını son maça bıraktı Turkish Airlines EuroLeague play-off serisinin dördüncü maçında Fenerbahçe Beko, Monaco'ya 65-62 mağlup oldu. Bu sonuçla seride durum 2-2'ye geldi. Son maç Monaco'da oynanacak.
DÜNYA Gazze'ye havadan bırakılan yardımın paraşütleri açılmadı, çok sayıda ölü var İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü Gazze'nin kuzeyine havadan indirilen insani yardım kutularını taşıyan paraşütler açılmadı. Bölgede bekleyen Filistinlilerin üzerine paraşütlerin düşmesi sonucu çok sayıda ölen ve yaralanan...
SPOR Ankaragücü sahasında Alanyaspor'la 1-1 berabere kaldı Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Ankaragücü sahasında Alanyaspor'la 1-1 berabere kaldı.
SPOR Beşiktaş 90+7'de güldü Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Beşiktaş, sahasında Çaykur Rizespor'u 90+7 attığı golle 3-2 mağlup etti.
Kültür ve Sanat Mahmut Tuncer filmi için intihar etti 3 Mayıs’ta vizyona giren Bakkal Amca - Mahmut Tuncer filmi için Mehmet Ali Erbil ve Necmi Yapıcı ile kameralar karşısına geçen duayen Türkücü Mahmut Tuncer’den sürpriz sahneler geldi.
EKONOMİ Müftüye "Bitcoin caiz mi" sorusu! İntihara sürüklenenler... Nur Viral'in programına konuk olan Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, bir izleyicinin "Bitcoin caiz mi" sorusuna yanıt verdi.
EKONOMİ Bakan Yumaklı açıkladı: Çiftçilere 445 milyon lira destek ödemesi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 445 milyon 249 bin lira tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını bildirdi.