BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.246,27

KİM MİLYONER OLMAK İSTER

Yıllarca usta tiyatro sanatçısı Kenan Işık'ın başarılı sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner İster yarışması, Işık'ın trajik kazasının ardında Selçuk Yöntem'le yola devam ediyordu. 2014'ten itibaren Yöntem'in önderliğinde başarılı grafiğini devam ettiren "Kim Milyoner Olmak İster?"de yeniden sunucu değişikliğine gidildi ve yeni görev ünlü oyuncu Murat Yıldırım'a verildi. 

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasının Formatı Şöyle; Yarışmada toplam 12 soru yer alıyor. Bu on iki soruyu yanıtlamak için size 4 joker hakkı sunuluyor. Ayrıca 2 barajınız var. Baraj sorularını doğru yanıtladığınızda o ana kadar kazandığınız ödül her halukarda sizin oluyor. 12. soruyu da doğru yanıtlarsanız kazanacağınız ödül tam 1 Milyon TL.

Kim Milyoner Olmak İster'in Sunucusu Murat Yıldırım Kimdir? Türk dizi ve sinema oyuncusu Murat Yıldırım, 1979 yılında doğdu. Annesi ve babası aslen Mardinli olan oyuncu, babasının öğretmenlik görevi nedeniyle 1979'da Konya'da doğdu. Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden sekizinci senesinde mezun oldu. Yıldırım'ın televizyonla ilk tanışmasını sağlayan, 2003 yılında “Ölümsüz Aşk” diziyle oldu, başrolünü paylaştığı Tuba Büyüküstün ile Asi dizisinde ise "Demir" karakteri ile büyük bir çıkış yaptı.  

Murat Yıldırım eşi : Murat Yıldırım, 20 Haziran 2008'de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Burçin Terzioğlu ile evlendi ancak bu evlilik 4 yıl sonra bitti. Murat Yıldırım ikinci evliliğini Faslı bir güzelle yaptı. Londra'da tanıştığı Faslı oyuncu İmane Elbani ile 13 Kasım 2016'da Adana'da aile arasında gerçekleşen sade bir törenle dünya evine girdi.