BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Haberler

GÜNCEL TÜRK-İŞ'ten işverenlere çağrı Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Alemdar, sendika üyeliğinin anayasasal bir hak olduğunu belirterek işverenleri örgütlü topluma, çalışanların sendikal tercihlerine ve devlet kurumlarının kararlarına...
GÜNCEL İstanbul'da ekmeğe zam kapıda! Yeni fiyat ne kadar olacak? İstanbul’da ekmek fiyatlarının iki hafta içinde artması bekleniyor. Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar, "12.5 liradan başlayarak 15 lirayı bulabilir” dedi.
GÜNCEL 7 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 7 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
GÜNCEL Fidan Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile görüştü Dışişleri Bakanı Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı 15. Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Banjul’da, Gambiya Cumhurbaşkanı Adama Barrow ile bir araya geldi.
GÜNCEL İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü askıya alındı İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği, yat yarışları nedeniyle sabah saatlerinden itibaren çift yönlü askıya alındı.
GÜNCEL PKK firarisi Senanik Öner atlara tecavüz ederken yakalandı Türkiye'de terör örgütü PKK üyeliğinden aranan Senanik Öner'in kaçtığı İsveç'te, atlara tecavüz ederken yakalandı. İsveç polisine bıçaklı saldırıda da bulunan PKK'lı Öner, 30 yıla kadar hapis cezası alabilir.
GÜNCEL Eski ve yeni muhtar birbirini şikayet etti gerçek ortaya çıktı! Seçim yenilenecek Trabzon'un Çaykara ilçesinde, seçimi kaybeden eski muhtar ve kazanan muhtarın birbirlerini şikayetinin ardından iki kişinin de seçilmeye engel sabıka kaydı bulunduğunun ortaya çıkmasıyla Yaylaönü Mahallesi'nde 2 Haziran'da yeniden seçime...
GÜNCEL Bir sigara grubuna daha zam! En pahalısı 70 TL oldu TBYD Başkanı Erol Dündar, Philip Morris (PM) sigara grubuna 3 TL zam geldiğini açıkladı. Böylelikle PM grubunun en pahalı sigarası 70 TL en ucuzu ise 63 TL oldu. Zamlı fiyatlar bugünden (4 Mayıs) itibaren geçerli olacak.
EKONOMİ Altın fiyatındaki düşüş yatırımcıyı şoke etti! İslam Memiş 'ne kadar kazandırdı?' diyerek şampiyon ilan etti Güvenli liman altında son günlerde yaşanan düşüş yatırımcıyı şaşırtıyor. Peki düşüş devam edecek mi? Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? Piyasa uzmanı İslam Memiş'in altın fiyatlarına ilişkin yaptığı açıklama dikkat...
GÜNCEL Bakan Işıkhan duyurdu: 81 ilaç geri ödeme listesine alındı Bakan Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, SGK'nın geri ödeme listesine alınan ilaçlara ilişkin bilgileri paylaştı.
GÜNCEL Benzin ve motorine dev indirim geliyor! Dolar kurundaki stabil durum devam ederse, pazartesi gece yarısı itibarıyla benzine 1.80 TL, motorine ise 1.20 TL indirim yapılacak. İndirim sonrası İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni fiyatlar belirlendi.
SPOR Lider Galatasaray, yarın Sivasspor'u ağırlayacak  Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında yarın EMS Yapı Sivasspor'u konuk edecek.RAMS Park'taki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.
GÜNCEL 'Daltonlar'a operasyon: 14 kişi yakalandı İstanbul’un Kağıthane Esenyurt, Beylikdüzü, Başakşehir, Bahçelievler, Küçükçekmece ve Beşiktaş ilçelerinde “Daltonlar” suç örgütüne yönelik düzenlenen “Mahzen-37” operasyonlarında 14 şüpheli yakalandı.
MEDYA Serap Belovacıklı sessizliğini bozdu! İYİ Partili Ümit Özlale ile ilk poz Spiker Serap Belovacıklı ve İYİ Parti Milletvekili Ümit Özlale'nin evleneceğine dair iddialar bulunuyordu. Belovacıklı bir paylaşım yaptı ve paylaşımda "Omuz omuza mücadele edecek iki insan olarak bir yola çıkıyoruz" dedi.
GÜNCEL Kamuda tasarruf adımları başlıyor! Makam araçları, servisler kaldırılacak Kamuda tasarruf önlemlerine kamu kurum ve kuruluşlarının servis kiralama giderleri de dahil edildi. Geçtiğimiz yıl 3 kat artan ulaşım giderleri için Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı bir hazırladı. Buna göre, tasarruf için ekonomik...
Eğitim Akaryakıt fiyatlarında yeni uygulama: Artık yasak! 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt fiyatları için çok kritik bir karara imza attı. Buna göre VMax, Vpro gibi ifadelerle daha yüksek fiyata satılan benzin ve motorin için tek fiyat dönemini başlattı. Karar Resmi Gazete'de yer...
Otomobil Opel mayıs ayı tekliflerini duyurdu Opel, mayıs ayında da binek ve hafif ticari araç modellerinde uygun satın alma koşulları sağlıyor.
GÜNCEL Yıldırım düşmesi sonucu yaralanan asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, yıldırım düşmesi sonucu yaralanan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen'in şehit olduğunu bildirdi.
GÜNCEL Bakan Alparslan Bayraktar açıkladı! Erzincan İliç'te 2 işçinin naaşına ulaşıldı  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde maden sahasında meydana gelen heyelanda, toprak altında kalan 9 işçiden 2'sinin daha naaşına ulaşıldığını bildirdi.
POLİTİKA CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi CHP lideri Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinin ardından ilk yüz yüze görüşmesini Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptı.