BIST 10.167
DOLAR 32,24
EURO 34,97
ALTIN 2.448,36

Haberler

GÜNCEL Işıkhan’dan iş arayanlara çağrı! İŞKUR'da 181 bin 264 işçi aranıyor İŞKUR’da 2 bin 374 farklı meslekte 181 bin 264 işçi arayışı bulunuyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, iş arayanlara çağrıda bulundu.
GÜNCEL Aksaray'ın eski Belediye Başkanı Memiş Akın vefat etti CHP'den 1984-1994 yılları arasında Belediye Başkanlığı görevini yürüten Memiş Akın, 76 yaşında hayatını kaybetti.
POLİTİKA TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş yarın AK Parti Grubu'nu ziyaret edecek TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmaları kapsamında yarın AK Parti TBMM Grubu'nu ziyaret edecek.
Yerel Ankara'da taksiciye satırlı saldırı Ankara'dan son gelen haber korkunç! Bir kişinin satırlı saldırısına uğrayan taksici tedavi altına alındı.
DÜNYA Slovakya Başbakanı Robert Fico'ya silahlı saldırı Slovakya Başbakanı Robert Fico'ya bir hükümet toplantısının ardından silahlı saldırıya uğradı. Açılan ateş sonucu karnından yaralanan Fico, hastaneye kaldırıldı. Sldırgan ise polis tarafıdan gözaltına alındı.
GÜNCEL AK Parti'ye kumpas girişiminde bomba gelişme! 280 kişi takibe alınmış! Üst düzey siyasi ve gazeteciler var Türkiye, Ayhan Bora Kaplan suç örgütü ve görevden uzaklaştırılan emniyet personelleri skandalını konuşuyor. Gazeteci Abdurrahman Şimşek, üst düzey siyasi ve gazetecilerin de aralarında olduğu 280 kişinin de takibe alındığını...
POLİTİKA Erdoğan'dan kamuda tasarruf paketi açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tasarruf kültürü yaygınlaştıkça ve toplum tarafından sahiplenildikçe cari açıktaki iyileşme de hız kazanacaktır." dedi.
GÜNCEL Sözbilir Ege'deki depremi değerlendirdi: İzmir'de 17 diri aktif fay var Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Ege Denizi'nde Karaburun açıklarında meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depremin 12 Haziran 2017'de yaşanan 6,2 büyüklüğündeki depremin artçısı olarak değerlendirilebileceğini belirtti.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kamuda tasarruf paketine ilişkin flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından detayları açıklanan Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi'ne ilişkin "Tasarruf tedbirlerine istisnasız olarak tüm kamu idarelerimiz ve...
Kültür ve Sanat Usta oyuncu Ayten Gökçer son yolculuğuna uğurlandı "Taçsız Kral", "Yılan Hikayesi" ve "Yedi Kocalı Hürmüz" adlı yapımların da arasında olduğu çok sayıda film, dizi ve tiyatro oyununda rol alan Ayten Gökçer toprağa verildi.
GÜNCEL Boşanmada yeni dönem: 3 yıllık bekleme iptal edildi Anayasa Mahkemesi, boşanma davası reddinin kesinleşmesinden sonra 3 yıl boyunca ortak hayatı yeniden kuramayan çiftlerin, "evlilik birliğinin temelden sarsıldığı" kabulüyle boşanma davası açabilmesini öngören kuralı, taraflara katlanamayacakları...
POLİTİKA Mustafa Destici: Yeni FETÖ vari yapılar varsa bunlar da deşifre edilecek Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Yeni FETÖ vari yapılar varsa bunlar da deşifre edilecektir ki bu hadise bir nevi deşifre etmiştir. Bunlardan da tamamen kurumlarımız ve devletimiz temizlenecektir. Türkiye Cumhuriyeti...
Yerel Aydın'da baba ve kızı evlerinde ölü bulundu Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde evlerinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği değerlendirilen baba ile kızı hayatını kaybetti.
POLİTİKA Müsavat Dervişoğlu'ndan hükümete tasarruf önerisi: Talep garantilerini yenileyin İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi"ni eleştirerek, "Tasarruf mu istiyorsunuz? Kamu Özel İşbirliği Projelerinde yandaş şirketlerinize verdiğiniz talep garantilerini yenileyin. Hem bizden hem de...
SPOR Aziz Yıldırım hükümet destekli mi? Yıldırım'ın Mourinho önerisi olay oldu: Kaybedersem... Fenerbahçe Başkanlığına aday olan Aziz Yıldırım, 3 yıllığına göreve talip olduğunu belirterek "hükümet destekli" iddialarına "Atatürkçüyüm" yanıtını verdi. Yıldırım, "Eğer rakibimiz de Mourinho'yla çalışmak istiyorsa, Şekip Mosturoğlu'na rica...
GÜNCEL Mehmet Şimşek'ten köprü-otoyol zammı açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, köprü ve otoyollarda yapılan son zamların yıllık enflasyona etkisinin sınırlı olacağını belirterek "Yıllık enflasyona etkisinin yaklaşık 0,05 puan olacağını öngörüyoruz" dedi. Şimşek, "Yıl sonu enflasyon hedefine...
EKONOMİ TMSF üç arsayı satışa çıkardı Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Bursa’nın Osmangazi ilçesindeki toplam 165 bin metrekareden fazla büyüklüğe sahip üç arsayı satışa çıkardı.
GÜNCEL Osman Kavala'nın yeniden yargılanma talebine ret İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Gezi davası hükümlüsü Osman Kavala'nın yeniden yargılanma talebini oy birliğiyle reddetti.
EKONOMİ TÖDEB Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bilgetekin: Cumhurbaşkanımızın gösterdiği fintek üssü olma hedefine ilerliyoruz 14-16 Mayıs 2024 tarihlerinde Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde düzenlenen Orta Doğu’nun en görkemli fintek fuarlarından Seamless Dubai’de Türkiye’yi Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği (TÖDEB) 8 üyesini buluşturacağı...
GÜNCEL Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel ile ne zaman görüşecek? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi’ne iade-i ziyaretin ne zaman gerçekleşeceğine yönelik soruyu yanıtladı. Erdoğan, ziyaretin yakın zamanda yapılacağını söyledi.