BIST 10.056
DOLAR 32,22
EURO 34,78
ALTIN 2.428,71

Haberler

Kültür ve Sanat Usta oyuncu Ayten Gökçer hayatını kaybetti "Taçsız Kral", "Yılan Hikayesi" ve "Yedi Kocalı Hürmüz" adlı yapımların da aralarında olduğu çok sayıda film, dizi ve tiyatro oyununda rol alan Ayten Gökçer hayata veda etti.
GÜNCEL 3 ilde 'Mahzen' Operasyonu: 15 kişi yakalandı Edirne merkezli 3 ilde düzenlenen "Mahzen-44" operasyonlarında elebaşılığını Metin Singer'in yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda 15 şüpheli yakalandı.
EKONOMİ Dolar ve Euro ne kadar? Alış-satış rakamları belli oldu İstanbul serbest piyasada dolar 32,2160 liradan, avro 34,7530 liradan güne başladı.
GÜNCEL Büyük deprem beklenirken 2 ilçeye çok önemli uyarı! Şiddetini de söyledi İstanbul'un 100 kilometre ötesi için deprem uyarısı! 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli depremlerde 50 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybetti. Kahramanmaraş, Hatay, Malatya ve Adıyaman depremden ağır yara aldı. Marmara'da beklenen depremle...
GÜNCEL Cüneyt Özdemir'den 300 bin dolar rüşvet almakla suçlanan polis müdürünün savunmasına tepki MİT, Ayhan Bora Kaplan çetesi soruşturmasında görevden uzaklaştırılan polis müdürlerinden birinin 300 bin dolar rüşvet aldığını ortaya çıkardı. Müdür kendini "Menzil'e yardım topluyordum" diye savundu. Cüneyt Özdemir, rüşvetin normalleştirilmesine...
POLİTİKA CHP lideri Özgür Özel'den kamuda tasarruf paketine ilişkin açıklama Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi'ne ilişkin detaylar dün açıklandı. CHP lideri Özgür Özel de konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Yazılanların hepsi önemli ancak bunların tek tek takip edilmesi lazım." dedi.
POLİTİKA Şamil Tayyar'dan kamuda tasarruf paketi yorumu: Sandıkta dayak mı yemek gerekiyordu Eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, açıklanan kamuda tasarruf paketini değerlendirdi. Tayyar, "Böyle bir tedbir almak için sandıkta dayak mı yemek gerekiyordu. Bugün açıklananlar olması gerekenlerdir." dedi.
GÜNCEL Kayıp Şaban Ataş olayında gerçek ortaya çıktı Baş başa görüştüğü Müge Anlı'ya cinayeti itiraf etti Muğla'da 22 Mart'ta gizemli bir şekilde kaybolan Şaban Ataş'tan hala haber alınamıyordu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tüm gerçekler gün yüzüne çıktı. Ataş'ın eski eşi cinayeti itiraf ederek cesedin yerini gösterdi.
POLİTİKA Özgür Özel cumhurbaşkanlığı için isim verdi neden kadın olmasın Barış Yarkadaş aktardı Barış Yarkadaş, Gürkan, CHP'nin MYK toplantısında Cumhurbaşkanı adayları üzerine yapılan tartışmada CHP lideri Özgür Özel'in, Cumhurbaşkanlığı için üç "santrafor" aday önerisinin ardından, "Bu santraforlardan birisi neden kadın olmasın mesela Ayşe...
GÜNCEL Erdoğan: Türkiye'de 1000'i aşkın Hamas mensubu Türkiye'de tedavi altında Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara’daki ortak basın toplantısına, Hamas konusunda iki lider arasında yaşanan görüş ayrılığı damga vurdu. Miçotakis Hamas için "terör örgütü" derken, Erdoğan...
SPOR Liverpool ile Aston Villa'dan bol gollü beraberlik İngiltere Premier Lig'in 37. haftasında oynanan maçta Liverpool, deplasmanda Aston Villa ile 3-3 berabere kaldı.
EKONOMİ Kripto para ile ilgilenenler ve kötü haber! O işlemler yasaklanıyor Kripto varlıklarını tanımlayacak ve yasal bir çerçeve sağlayacak kanun teklifi son aşamaya geldi. Bu hafta Meclis'e sunulacak olan teklife göre, kripto varlıklarda açığa satış ve kaldıraçlı işlemler yasaklanacak.
Eğitim Öğretmen istihdamında yeni gelişme! Resmi Gazete'de yayımlandı Sözleşmeli öğretmen istihdamıyla ilgili olarak, KPSS puanının yüzde 50'si ile sözlü sınavdan alınan puanın yüzde 50'sinin birleştirilerek kullanılacağına dair düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı.
SPOR TFF açıkladı! Türkiye Kupası finali o stadyumda oynanacak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finalinin Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacağını açıkladı.
POLİTİKA Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu ziyaret edecek! Tarih belli oldu CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve arkasından Devlet Bahçeli görüşmeleri büyük ses getirmişti. Özel şimdi de, İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nu ziyaret edecek.
GÜNCEL Bodrum'da 1 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili yakalanan 6 zanlıdan 3'ü tutuklandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 6 zanlıdan 3'ü tutuklandı.
GÜNCEL Diyarbakır'da 76 hükümlü zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı Diyarbakır'da cezaevinde 76 hükümlü ve personel zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
GÜNCEL Minibüs şoförü alkollü yakalandı, söyledikleri 'pes' dedirtti Edirne'de yolcuların fark etmesi üzerine polise ihbar edilen minibüs şoförü, 145 promil alkollü çıktı. Ehliyetine el konan sürücünün söyledikleri ise ‘yok artık’ dedirtti.
DÜNYA Manchester Üniversitesinin İsrail ile olan işbirlikleri kırmızı boyayla protesto edildi İngiltere'deki Manchester Üniversitesinin İsrail ile işbirliklerini protesto etmek isteyen eylemciler, üniversitenin tarihi Whitworth binasına kırmızı boyalar püskürterek tepkilerini gösterdi.
DÜNYA AB, Gazze'de BM aracına yönelik düzenlenen saldırıyı kınadı Avrupa Birliği (AB) Komisyonunun Kriz Yönetimi ve İnsani Yardımlardan Sorumlu Üyesi Janez Lenarcic, Gazze Şeridi'nde Birleşmiş Milletler (BM) aracına düzenlenen ve bir çalışanın hayatını kaybettiği saldırıyı kınadı.