BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,83
ALTIN 2.421,92

Haberler

EKONOMİ Mehmet Şimşek'ten ekonomide güven mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Programımız çalışıyor, yeniden dengelenmeyle cari açık düşüyor, makro finansal istikrar güçleniyor ve güven artıyor." ifadesini kullandı.
DÜNYA Sunak'tan üniversitelerdeki Filistin'e destek eylemlerine tepki İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, ülkedeki üniversitelerde süren Filistin'e destek eylemlerine tepki göstererek, "Üniversitelerde bir grup azınlık, diğer öğrencilerin eğitimini ve yaşantısını etkiliyor" ifadesini kullandı.
DÜNYA Rusya’da petrol üretim tesisine İHA ile saldırı Rusya'ya bağlı Başkurdistan Cumhuriyeti'ndeki petrol üretim tesisine insansız hava aracıyla (İHA) saldırı düzenlendiği bildirildi.
SPOR Süper Lig'de şampiyon kim olacak? İşte Fenerbahçe'nin ipi şampiyonluk ihtimalleri Trendyol Süper Lig'de bitime 3 hafta kala lider Galatasaray, en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde bulunuyor. Matematiksel olarak Fenerbahçe'nin hala şampiyonluk ihtimali olsa da, ipler artık Galatasaray'ın elinde. İşte kalan 3 haftada...
POLİTİKA Erdoğan ile Miçotakis görüşmesinden Atina nasıl bir sonuç bekliyor? Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Yerapetritis, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in 13 Mayıs'ta Türkiye'ye yapacağı ziyaretten beklentinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile samimi bir görüşme olduğunu aktardı.
MAGAZİN Cem Yılmaz sahneyi terk etti, gerçek sonradan ortaya çıktı Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın, son gösterisinde seyircilere ‘hoş geldiniz CHP'liler’ dediği, sonrasında ise seyircilerden gelen tepkiler üzerine sahneyi terk ettiği iddia edilmişti. Ancak gösteride bulunan başka bir seyirci işin aslını...
MAGAZİN Cem Yılmaz sahneyi terk etti, gerçek sonradan ortaya çıktı Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın, son gösterisinde seyircilere ‘hoş geldiniz CHP'liler’ dediği, sonrasında ise seyircilerden gelen tepkiler üzerine sahneyi terk ettiği iddia edilmişti. Ancak gösteride bulunan başka bir seyirci işin aslını...
GÜNCEL İŞKUR, en çok aranan meslekleri açıkladı Resmi açıklanan verilere göre 2024 yılında Türkiye'deki işsizlik oranı yüzde 9.2 seviyesinde bulunuyor. Çalışmayan kişiler ise sıklıkla en kolay iş bulunan meslekleri araştırıyor. Türkiye İşçi Kurumu, bu konu ile alakalı en çok aranan ve en kolay...
GÜNCEL Hatay'da 10 bin 831 depremzedeye yeni evleri teslim edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay'da hak sahibi 10 bin 831 depremzedeye yeni konutlarının teslim edildiğini açıkladı.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'enflasyon' için flaş mesaj Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MÜSİAD tarafından verilen "Türkiye'nin Gücü Ödül" törenine yazılı mesaj gönderdi. Başkan Erdoğan "Enflasyonun özellikle yıl ortasından itibaren düşüş eğilimine gireceğine inanıyoruz" dedi.
DÜNYA Ateşkesi tanımayan İsrail'den katliam kararı İsrailli yetkili, Kahire'de devam eden ateşkes görüşmelerle ilgili, "Kahire'deki heyet ateşkes teklifine ilişkin çekincelerini aracılara sunarak kentten ayrıldı, Refah ve Gazze'deki diğer operasyonlar sürecek" açıklamasını yaptı.
EKONOMİ İstanbul'da ekmeğe zam! İşte yeni fiyatı İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) mayıs ayı meclis toplantısında alınan kararla İstanbul'da 200 gram ekmeğin azami fiyatı yüzde 31,25 zamla 10 TL'ye çıkarıldı.
GÜNCEL İstanbul Havalimanı'ndaki kapalı pist uçuşlara açıldı İstanbul Havalimanı'nda iniş takımlarındaki arızadan dolayı gövdesi üzerine acil iniş yapan kargo uçağı nedeniyle kapalı olan pist yeniden uçuşlara açıldı.
SPOR Hollanda devi Yusuf Yazıcı'ya talip oldu Fransız ekibi Lille ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Yusuf Yazıcı için yeni bir iddia ortaya atıldı. Milli futbolcu için Hollanda devi Ajax devrede. İşte detaylar...
GÜNCEL Trafikte seyreden araç bir anda alev aldı! Hatay'ın Antakya ilçesinde trafikte seyreden araç bir anda alev aldı. Yangın sonrası araç kullanılmaz hale gelirken, herhangi bir ölen ya da yararlanan olmadı.
Fenerbahçe PFDK'dan Ali Koç'a ceza şoku: 60 gün... PFDK, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 60 gün hak mahrumiyeti ve 520 bin TL para cezası verildiğini açıkladı. Verilen bu ceza sebebiyle Ali Koç, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe maçında stadyumda yer...
EKONOMİ Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezalarını artıran kanun komisyondan geçti Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezalarının artırılmasını da içeren kanun teklifi, TBMM komisyonunda kabul edildi.
GÜNCEL Ankara Emniyeti'nde üst düzey görevden almalar: Ayhan Bora Kaplan suç örgütü... Ayhan Bora Kaplan'ın bağlantılı olduğu isimler görevden alındı. İçişleri Bakanlığı, Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturması kapsamında Ankara Emniyeti'nde 1 müdür ve 2 müdür yardımcısının görevden uzaklaştırıldığını...
EKONOMİ İngiliz ekonomistten TCMB yorumu: Gerçekçi değerlendirme Bluebay Varlık Yönetimi Gelişen Piyasalar Kıdemli Stratejisti İngiliz Ekonomist Timothy Ash, Türkiye’nin ikinci enflasyon raporunu ilişkin, “Karahan'dan inandırıcı, gerçekçi değerlendirme. Kulağa oldukça şahin geliyor” ifadelerini...
Yerel İstanbul'da deprem tatbikatında yüksekten düşen AFAD çalışanı yaralandı  Bakırköy'de, okulda yapılan deprem tatbikatı sırasında halatın kopması sonucu 5 metre yüksekten düşen AFAD çalışanı yaralandı.