BIST 10.540
DOLAR 32,28
EURO 35,02
ALTIN 2.476,35

Haberler

GÜNCEL ‘Atatürk’e hakaret' suçundan aranan kişi yakalandı Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığınca; Bilecik’te ‘Atatürk’ün Hatırasına Alenen Hakaret’ suçundan 1 yıl 14 ay 7 gün hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı. Adli makamlarca tutuklanan şahıs, Bilecik M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim...
GÜNCEL Gazze için "Savaş durmazsa Dünya sursun"çağrısı! PSK. Ege Ebrar Önür'den farkındalık eylemi Gazze'de 7 aydır sürmekte olan katliamda çocuk, kadın, erkek, genç, yaşlı, engelli ayırt etmeksizin 35 bin kişi İsrail tarafından katlediliyor. Psikoterapist Ege Ebrar Önür, Gazze için dikkat çeken bir farkındalık eylemine imza attı ve Gazze'deki...
EKONOMİ Koçtaş ve Migros müşterilerine özel kampanya başlattı Koçtaş ve Migros, yapılan işbirliği kapsamında Koçtaş mağazalarından gerçekleştirilecek 2 bin 500 lira ve üzeri alışverişlerde 250 lira puan, 1500 lira ve üzeri alışverişlerde ise 100 lira değerinde "money" kazanma imkanı...
SAĞLIK Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan duyurdu! Raporlu ilaçlarla ilgili yeni karar  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, raporlu kronik Hepatit B ve D, diyabet ve kardiyoloji ilaçlarının artık aile hekimlerince yazılabileceğini bildirdi.
GÜNCEL Diyanet'ten tasarruf tedbirleri açıklaması “Audi A8 araç iade edilmiştir” Diyanet İşleri Başkanlığı, Audi A8 makam aracını iade edildiğini duyurdu. Açıklamada, "Başkanlığımız hizmetinde kullanılan bir adet Audi A8 araç iade edilmiştir. Merkez, taşra ve yurt dışı teşkilatlarında çok zorunlu ihtiyaçlar dışında demirbaş...
EKONOMİ Çinli iki dev firma Türkiye'de yatırıma geliyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Çinli iki elektrikli araç üreticisinin Türkiye'de yatırım yapmaları için yapılan görüşmelerin ileri aşamada olduğunu açıkladı.
EKONOMİ ŞOK Marketler'e 'İstihdamını En Çok Artıran Şirketler' ödülü ŞOK Marketler, Capital500 Araştırması'nda "İstihdamını En Çok Artıran Şirketler" kategorisinde ödül aldı.
EKONOMİ Borsa İstanbul'ta tüm zamanların rekoru kırıldı Borsa İstanbul 100 endeksi, 7 işlem günü aranın ardından bugün gün içi tarihi zirvesini yenilerken; bankacılık endeksinde yükseliş, gün içinde yüzde 3'ün üzerine kadar çıktı.
GÜNCEL İGDAŞ satılıyor İspark, Hamidiye ve Halk Ekmek sürprizi İBB yönetiminin İgdaş'ı satmayı planladığını duyurmasının ardından tepkiler gecikmedi. Yazar Yalçın Bayer, "Topbaş döneminde İGDAŞ satışına karşı gelen CHP’li siyasetçiler şimdi ne diyecekler? Özgür Özel ne diyecek, itiraz edecek mi?"...
SPOR FIFA, Filistin'in "İsrail'in futboldan men edilmesi" talebini konseyde karara bağlayacak FIFA Başkanı Gianni Infantino, Filistin Futbol Federasyonunun İsrail'in futboldan men edilmesi talebini değerlendirmek için bağımsız hukuki tavsiye alacağını söyledi.
EKONOMİ AKTİM Çarşı Ofis projesi yükselmeye devam ediyor Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'da 130 milyon dolar yatırım bedeliyle 95 bin metrekare üzerinde hayata geçirdiği AKTİM Çarşı Ofis projesinde çalışmalara devam ediyor.
EKONOMİ HDI Sigorta ile PSA Finans kasko güvencesi için güçlerini birleştirdi HDI Sigorta, 'PSA Kasko' adlı ürün için PSA Finans ile iş birliği anlaşması imzaladı.
GÜNCEL Şimşek açıkladı: Enflasyon beklentileri iyileşiyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Şimşek, "Programımızın olumlu sonuçları enflasyon beklentilerine de yansıyor." dedi.
Otomobil Togg'dan T10X'te müthiş kampanya! Elinizi çabuk tutun kredi için süre doluyor Togg'un sınırlı sayıda T10X için başlattığı 12 ay faizsiz veya 30 ay yüzde 1,99 faizli 800 bin liralık kredi kampanyası 20 Mayıs'ta sona erecek.
GÜNCEL Af kararının ardından Orgeneral Çetin Doğan tahliye oldu Cezaevinde tutuklu bulunan 28 Şubat davası sanıklarına yönelik Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın af kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Af kararının ardından Orgeneral Çetin Doğan tahliye oldu. Doğan, "Af söz konusu değil. Cumhurbaşkanı Anayasa'yı...
GÜNCEL MSB duyurdu: Suriye ve Irak'ta 7 terörist etkisiz! Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 4, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 terörist etkisiz hale getirildi.
EKONOMİ Merkez Bankası yayımladı! İşte yıl sonu enflasyon ve dolar tahmini Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) mayıs ayına ilişkin piyasa katılımcıları anketini yayımladı. Buna göre, yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 44,16'dan yüzde 43,64'e, dolar/TL beklentisi 40,00'den 38,77'ye geriledi.
POLİTİKA Özür Özel'den Arapça tabelarla ilgili açıklama CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Arapça tabelalar ile ilgili yaptığı açıklamada, "Arapça tabelaları yırtan belediye başkanı görüntüsü bizim açımızdan doğru bir görüntü değil. Arapça tabelaları savunmuyorum. Ne İstiklal Caddesi'ndeki o Arapça tabelalar...
GÜNCEL Yürüyen merdiven bozuldu metrobüs durağında izdiham çıktı! Mecidiyeköy metrobüs durağındaki yürüyen merdiven arızası nedeniyle vatandaşlar, yoğunluktan giriş ve çıkışlarda zorlanıyor.
GÜNCEL SPK onay verdi: Borsaya iki şirket daha geliyor Borsada 2 yeni şirket geliyor. Sermaye Piyasası Kurulu, Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi AŞ ile Onur Yüksek Teknoloji AŞ'nin ilk halka arzını onayladı.