BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,81
ALTIN 2.395,58

Haberler

GÜNCEL Kilis'te eşi ve 3 çocuğunu boğarak öldüren kişi intihar etti Kilis'te Suriye uyruklu olduğu öğrenilen Yusuf Kuvara, eşi ile 8, 6 ve 5 yaşlarındaki üç çocuğunu boğarak öldürdü
POLİTİKA Yusuf Halaçoğlu, yeni bir parti kuruyor partinin ismini de açıkladı Eski İYİ Partili Yusuf Halaçoğlu, yeni bir parti kuruyor. Ankara'da kurucular kurulu üyeleriyle bir araya gelen Halaçoğlu partinin isminin "Kutlu" olacağını açıkladı.
EKONOMİ Tekfen ve Enerjisa Üretim'den yeşil enerjide iş birliği Enerjisa Üretim ile Tekfen yüksek kapasiteli, yeşil hidrojen-yeşil amonyak projesinde birlikte çalışacak.
DÜNYA ABD Dışişleri Bakanı Blinken sosyal medyanın Filistin paylaşımlarından rahatsız ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, olayların anlatımında sosyal medyanın baskın hale geldiğini ve bu durumun, "İsrail'in 7 Ekim 2023'ten sonra yaşananları kamuoyuna aktarmasını zorlaştırdığını" öne sürdü.
SPOR Galatasaray Fenerbahçe'nin rekorunu kırdı Trendyol Süper Lig'de Sivasspor'u 6-1 mağlup ederek 96 puana yükselen Galatasaray, bir sezonda en çok puan toplama rekorunu Fenerbahçe'nin elinden aldı.
POLİTİKA Ahmet Davutoğlu: Ben başarılıyım, parti başarısız Ne genel seçimlerde, ne de yerel seçimlerde hiç bir başarı gösteremeyen ve tek bir belediye bile kazanamayan Gelecek Partisi'nde Genişletilmiş İstişare Kampı düzenledi. Burada konuşma yapan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Benim...
GÜNCEL PYD elebaşı Salih Müslim'in eşinden skandal sözler Bölücü terör örgütü PYD'nin elebaşı Salih Müslim'in eşi, Abdullah Öcalan için skandal açıklamalarda bulundu.
SPOR Hakim Ziyech gelecek sezon Galatasaray'dan ayrılacak mı? Özellikle son maçlardaki performansıyla taraftarın sevgilisi haline gelen Galatasaraylı Hakim Ziyech'in takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusuydu. Teknik direktör Okan Buruk, Hakim Ziyech konusunu açıklık getirdi.
DÜNYA ABD - İsrail ilişkilerini zayıflatacak hamle! Sevkiyatlar durduruldu ABD medyasındaki bir habere göre, ABD'nin geçen hafta İsrail'e göndereceği mühimmat sevkiyatı durduruldu.
GÜNCEL Van'da korkutan deprem! AFAD şiddetini açıkladı AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Van'ın Tuşba ilçesinde 3.9 şiddetinde deprem meydana geldi.
SPOR Süper Lig yanıyor! İşte güncel puan durumu... Trendyol Süper Lig'de heyecan 35. hafta maçları ile devam etti. Galatasaray'ın maç fazlasıyla 7 puan farkla lider olduğu sıralamada düşme hattı adeta alev aldı. İşte Süper Lig'de güncel puan durumu…
POLİTİKA Mehmet Metiner'den dikkat çeken paylaşım AK Parti Eski Milletvekili Mehmet Metiner, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
SPOR Düşme hattındaki maçta kazanan çıkmadı Trendyol Süper Lig 35. hafta mücadelesinde Gaziantep FK, evinde Hatayspor'u ağırladı. Küme düşme potasını yakından ilgilendiren bu önemli karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.
SPOR Okan Buruk'tan şampiyonluk ve Fenerbahçe açıklaması Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor'u 6-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk, açıklamalarda bulundu.
GÜNCEL İçişleri Bakanlığı duyurdu: Son 10 ayda 469 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanlığı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddialarla ilgili bir paylaşımda bulunarak son 10 ayda 15'i uluslararası, 40'ı ulusal, 78'i bölgesel, 336'sı yerel olmak üzere 469 organize suç örgütünün çökertildiğini...
SPOR Başakşehir'in Avrupa inadı! Kasımpaşa engelini 4 golle geçti Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında RAMS Başakşehir, evinde Kasımpaşa'yı 4-1 yenerek 3 puanı kazandı.
GÜNCEL Yine sokak köpeği, yine facia! Bursa'da sahipsiz sokak köpeklerinin saldırdığı 3 çocuktan 2’si yaralandı. Köpeklerin saldırı anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
DÜNYA İsrail'den Al Jazeera kararı! Yayınları sonlandırıldı İsrail yetkilileri, Al Jazeera televizyonunun ülkedeki faaliyetlerini sonlandırma kararı aldı. Bu kararın bir sonucu olarak, Al Jazeera'nin ofisleri kapatılacak ve ekipmanlarına el konulacak.
Galatasaray Galatasaray Sivasspor'a gol yağdırdı: 6-1 Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Lider Galatasaray, sahasında EMS Yapı Sivasspor'u 6-1 mağlup etti.
GÜNCEL İçişleri Bakanlığından Ankara'daki organize suç örgütüne yönelik iddialara ilişkin açıklama İçişleri Bakanlığı, bazı sosyal medya hesaplarından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddiaları içeren paylaşımlar üzerine mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini duyurdu.