BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.402,51

Haberler

EKONOMİ Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV açıklaması: Gerçeği yansıtmıyor Sosyal medyada ortaya atılan iddialar sonrası bakanlık açıklama yapmak zorunda kaldı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, "KDV oranlarının artırılmasına yönelik bir çalışma bulunmamaktadır." açıklamasını yaptı.
Fenerbahçe Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım aday olacak iddiası Fenerbahçe'de Ali Koç sonrası eskiye dönüş olabilir. Fenerbahçe Spor Kulübü'nde seçimli olağanüstü genel kurul için hazırlıklara başlarken, eski başkan Aziz Yıldırım'ın Galatasaray derbisinin ardından aday olacağı...
GÜNCEL Türkiye ve Almanya'dan İsrail'e uyarı: Dünyayı etkiler! İsrail katliamları devam ederken Türkiye ve Almanya'dan uyarı geldi. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Gazze'deki son gelişmeler hakkında, "Refah'a yapılacak bir harekat tüm dünyayı etkileyecektir. İsrail'in işgal ettiği Refah sınır...
EKONOMİ Türkiye ekonomisi için kritik veri! Alınan önlemler işe yaradı Ekonomide iyiye gidiş devam ediyor. Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS), Şubat 2021'den bu yana ilk kez 282 baz puanın altına indi
Fenerbahçe Alex de Souza yeniden Türkiye'de! Yardımcısı da beli oldu Antalyaspor'u yeni sezonda Alex de Souza çalıştıracak. Brezilyalı teknik adamın yardımcısı ise Fenerbahçe'den takım arkadaşı Mehmet Aurelio olacak.
Galatasaray Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri ne kadar? Ligin bitmesine kısa bir süre kaldı. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri ne kadar?. Süper Lig'de bitime 3 hafta kala Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı için ihtimaller şimdiden hesaplanmaya...
POLİTİKA Mustafa Destici'den emekli maaş çıkışı: Eşitlensin BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Konya'da Halkapınar ve Bozkır ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Destici, bu ziyaretler sırasında emekli maaşlarının asgari ücretle denk hale getirilmesi gerektiğine dair bir çağrıda bulundu.
EKONOMİ Altının kilogram fiyatı geriledi! Altın borsasında en fazla işlem yapanlar... Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 430 bin liraya geriledi.
GÜNCEL Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden emeklilere destek ödemesi Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 10 bin TL maaş alan 36 bin 592 emekliye genel ve et desteği kapsamında ödemelerin hesaplara yatırıldığını açıkladı.
SPOR Eczacıbaşı Dynavit, başantrenör Ferhat Akbaş'la yeni sözleşme imzaladı  Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı, başantrenör Ferhat Akbaş’la, 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.
GÜNCEL 150 bin TL evlilik kredisi ne zaman ödenecek? Göktaş açıkladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, faizsiz evlilik kredisinin ödeme tarihini açıkladı.
EKONOMİ Hazine 2 ihalede yaklaşık 55 milyar lira borçlandı Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün gerçekleştirdiği 2 tahvil ihalesiyle 54 milyar 985,8 milyon lira borçlanmaya gitti.
Yerel Eyüpsultan'da okul müdürüne silahlı saldırı! Yabancı uyruklu öğrenci yakalandı Eyüpsultan'da özel bir lisenin müdürünü silahla ateş ederek yaralayan yabancı uyruklu öğrenci gözaltına alındı.
DÜNYA İsrail durmuyor! Binlerce kişi Refah'tan göç ediyor İsrail ordusu Refah Sınır Kapısı'nın Filistin tarafında kontrolü ele geçirdiğini duyurdu. Bunun ardından binlerce kişi Refah'ın doğusundaki mahallelerden göç etti. İşte gelen son görüntüler...
MEDYA İsmail Küçükkaya, ‘1 milyon TL maaş alıyor’ iddiasına yanıt verdi Halk TV sunucusu İsmail Küçükkaya aylık gelirinin 1 milyon TL olduğu iddiasını canlı yayında yalanladı.
GÜNCEL Bursa belediye başkanı Mustafa Bozbey yeğeni için 'hayata geçirmedik' demişti tutanak ortaya çıktı Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey, yeğeni Furkan Bozbey'i Büyükşehir şirketlerinden biri olan BURKENT'in başına getirmesiyle ilgili katıldığı bir televizyon programında, "Böyle bir şeyi düşündük ama hayata geçirmedik" demişti....
Chp Özgür Özel'den cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili dikkat çeken açıklama CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'de cumhurbaşkanı adaylığı tartışmalarıyla ilgili "Kimsenin şüphesi olmasın. CHP'nin genel başkanı olarak kendi adaylığımı dayatmak, CHP'nin tarihi bir fırsatı kaçırmasını sağlamak, CHP'nin birilerinin tükenmekte...
GÜNCEL Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
GÜNCEL Adıyaman'da korkutan deprem Adıyaman'ın Sincik bölgesinde 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'ne göre, saat 12.42 sularında yaşanan depremin derinliği tam 5 kilometre.
POLİTİKA CHP lideri Özgür Özel’den Devlet Bahçeli görüşmesine ilişkin ilk açıklama Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Görüşmeye ilişkin ilk açıklama CHP lideri Özel'den geldi.