BIST 10.644
DOLAR 32,24
EURO 35,07
ALTIN 2.503,92

Haberler

GÜNCEL Çanakkale açıklarındaki lastik botta 24 düzensiz göçmen yakalandı Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında 24 düzensiz göçmen yakalandı.
GÜNCEL Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erkan Yolaç için başsağlığı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sunucu Erkan Yolaç için başsağlığı mesajı paylaştı.
DÜNYA İsrail ordusu Gazze'de 1 askerinin daha öldüğünü duyurdu İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki çatışmalarda 1 askerinin daha öldüğünü açıkladı.
EKONOMİ Çiftçilere 72 milyon 554 bin lira tarımsal destekleme ödemesi yapılacak Tarım ve Orman Bakanlığı, 72 milyon 554 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.
GÜNCEL Ankara'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla saat 21.00'de Çankaya'da düzenlenecek etkinlikler için bazı yollar trafiğe kapatılacak.
GÜNCEL Bu çocuğun çığlığını duyan var mı? Savaş durmazsa dünya dursun! 19 Mayıs saat 19.19'da var mısınız 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'de 35 bin kişi İsrail tarafından öldürüldü. Psikoterapist Ege Ebrar Önür, bu duruma dikkat çekmek amacıyla "Savaş durmazsa dünya dursun" adlı bir farkındalık eylemi başlattı ve katılımcıları 3 dakika boyunca teknolojik...
POLİTİKA Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu ispatlandı Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan ilk açıklama geldi.
SPOR Antalyaspor sahasında Adana Demirspor'u 2-1 mağlup etti Trendyol Süper Lig'in 37 haftasında Antalyaspor sahasında Adana Demirspor'u 2-1 mağlup etti.
GÜNCEL Selçuk Bayraktar paylaştı! TB3'ten 3 test peş peşe! Bayraktar TB3, 38., 39. ve 40. Yüksek İrtifa Sistem Tanımlama ve Performans Testini başarıyla tamamlayarak 33.000 feet irtifaya çıktı ve toplam uçuş süresini 327 saate çıkardı. Bu gelişme, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından...
DÜNYA Dünyaca ünlü üniversiteden İsrail kararı! İlişkiler askıya alındı İspanya'nın güneyindeki Endülüs bölgesinde faaliyet gösteren Granada Üniversitesi (UGR), İsrail üniversiteleri ve kurumlarıyla bilimsel ve teknik alandaki işbirliklerini durdurdu.
SPOR Liverpool'da Klopp'un yerine Arne Slot geliyor İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'un gelecek sezon için 45 yaşındaki Hollandalı teknik direktör Arne Slot ile anlaştığı açıklandı.
EKONOMİ Ticaret Bakanı Bolat: Fahiş fiyatta kapatma cezası da geliyor Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat uyguladığı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen işletmelere para cezasının artırılacağını, ayrıca üç defa yakalanan firmalara kapatma cezası da uygulanacağını belirtti.
GÜNCEL Başörtülü hakime yönelik reddihakim talebinde bulunan avukat baroya şikayet edildi Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi, avukatın duruşma sırasında mahkeme heyeti başkanı ve üye hakimin başörtülü olmasının "laikliğe aykırı" olduğunu ileri sürerek yaptığı reddihakim talebi üzerine avukat hakkında şikayetçi oldu.
DÜNYA İsrail Gazze'de iki kampa saldırdı: 3 Filistinli öldü İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki El-Bureyc Mülteci Kampı ile güneydeki Refah kentinde bulunan Eş-Şuut Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırılarda 3 Filistinli öldü, çok sayıda kişi yaralandı.
Fenerbahçe Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, adaylık için imzaları teslim etti Sarı lacivertli kulüpte başkanlık seçimleri yaklaşırken, mevcut başkan Ali Koç, başkan adaylığı başvurusu için imzaları teslim etti.
DÜNYA Ukrayna'da mahkumlar askere alınıyor! Savaşacaklar Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, cezaevindeki bazı mahkumların gönüllü olarak sözleşmeli şekilde askere alınmalarına imkan tanıyan yasayı imzaladı.
SPOR Adana Demirspor'a şok ceza! UEFA açıkladı UEFA, Adana Demirspor'a vadesi geçmiş borçları nedeniyle Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası verdi. Bu ceza, Adana Demirspor'un gelecek üç sezon içinde Avrupa bileti alması durumunda uygulanacak. Bu sezon Avrupa kupalarına katılma ihtimali...
SPOR İstanbulspor Teknik Direktörü'nden Sivasspor maçı sonrası açıklama Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Sivasspor'a 3-1 mağlup olan İstanbulspor'un teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz, maçta gole daha fazla yaklaştıklarını ancak Sivasspor'un daha usta goller attığını belirtti. Korkmaz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma...
SPOR Sivasspor, deplasmanda İstanbulspor'u farklı yendi Süper Lig'in 37. haftasında Sivasspor, konuk olduğu İstanbulspor'u 3-1 mağlup etti.
EKONOMİ Yatırımcılar bayram etti! Borsa İstanbul'da kapanış rekoru Borsa İstanbul, kapanış rekoru kırdı. BIST 100 endeksi, günü yüzde 3.14 yükselişle 10.643 puandan tamamladı.