BIST 10.219
DOLAR 32,26
EURO 34,76
ALTIN 2.451,71

Haberler

Beşiktaş Tahkim Kurulu'ndan Al-Musrati kararı geldi Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Beşiktaş'ta Al-Musrati'ye verilen 2 maçlık cezanın onandığını açıkladı.
GÜNCEL Dışişleri'nden Brezilya'daki selde hayatını kaybedenler için başsağlığı Dışişleri Bakanlığı, Brezilya'da meydana gelen sel felaketlerinde hayatını kaybedenler için Brezilya halkına ve hükümetine başsağlığı diledi.
Eğitim Yeni müfredat taslağına 67 binin üzerinde görüş ve öneri geldi Milli Eğitim Bakanlığınca 26 Nisan-10 Mayıs tarihleri arasında kamuoyunun görüş ve önerisine sunulan yeni müfredat taslağına 67 bin 284 görüş ve öneri bildirildi. Müfredat taslağı ise 1 milyon 662 bin 780 kez indirildi.
GÜNCEL Hadi Özışık'tan kendisine cevap veren Cevheri Güven'e; FETÖ'nün finosu bana havlamış İnternethaber Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık youtube kanalındaki yayında; Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan için yapmış olduğu açıklamalara yorum yapan FETÖ'nün firari ismi Cevheri Güven'e çok sert cevap...
GÜNCEL Van'da kaçak avlanılan 3 ton 300 kilogram inci kefali ele geçirildi Van'da jandarma ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerde kaçak avlanılan 3 ton 300 kilogram inci kefali ele geçirildi.
GÜNCEL Türk SİHA’ların ‘yerli’ gözü Türkiye'nin parasının kasada kalmasını sağladı Yerli savunma sanayisi girişimleri olumlu sonuçlar vermeye devam ediyor. Türkiye, yerli ve milli imkanlarla elektro-optik sistemleri üreterek, yaklaşık 1 milyar doları ülkenin kasasında kalmasını sağladı.
DÜNYA Birleşmiş Milletler Filistin tasarısını kabul etti Birleşmiş Milletler Genel Kurulu (BMGK), Filistin'in tam üyeliği konusunda karar alarak üyeliği kabul etti.
DÜNYA İsrail'in saldırı için yapacağı ABD oyunu deşifre oldu! İsrail'in oyunu ortaya çıktı. Refah'a düzenleyeceği operasyonla ABD'nin tepkisini çekmekten korkan İsrail'in, Refah'ın bölgelerinde daha küçük operasyonlar planladığı iddia edildi.
DÜNYA İsrail Refah'ta katliama devam etmek için onayı verdi İsrail Güvenlik Kabinesi Refah'taki kara saldırılarının genişletilmesini onayladı. İsrail Güvenlik Kabinesi’nin, Refah kentindeki kara saldırılarının “alanının genişletilmesine” ilişkin kararı onayladığı belirtildi.
Beşiktaş Beşiktaş'ta Ernest Muci için İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor Premier Lig devi Aston Villa'nın Beşiktaş'ın yıldızı Ernest Muci'ye teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.
Galatasaray Galatasaray'da derbi öncesi 7 isim kart sınırında Lider Galatasaray, Süper Lig'in 36. haftasında Fatih Karagümrük'e konuk olacak. Bu maç öncesinde sarı-kırmızılılarda 7 isim, sarı kart sınırında bulunuyor.
GÜNCEL İmam yolda saçılmış halde 8 bin lira buldu! İlk yaptığı iş ise... Artvin merkeze bağlı Sümbüllü köyünde Memet Zeytin isimli Cami imamı yerde saçılı halde 8 bin lira para buldu. Memet Zeytin, ilk iş olarak sosyal medya hesabından paylaşım yaparak paranın sahibine ulaşmaya çalıştı.
EKONOMİ The Economist yazdı: Çöküşü ani ve geri döndürülemez olabilir Dünyaın içinde bulunduğu ekonomik düzen çöküşün eşiğine geldi. The Economist Dergisi, ekonomik düzenin ikinci dünya savaşından beri sürekli yıprandığına dikkat çekerek, "Yaptırımlar 1990'lı yıllardan dört kat daha fazla kullanılıyor. Dolar hakim...
POLİTİKA Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu! Neler satılacak? Kamuda tasarruf ve tedbir paketinin detayları belli oldu. Buna göre zorunlu olmadıkça kamu kurum ve kuruluşları bina ve araç kiralamayacak.
Otomobil Seat'tan mayıs ayı kampanyası Seat modellerinde, mayıs ayına özel "yüzde 0 faiz" fırsatı yaşanıyor.
GÜNCEL DEM Parti’den ‘yeni Anayasa’ açıklaması: Bir şans verilmesi gerekiyor DEM Partili Gülistan Kılıç Koçyiğit, bir grup gazeteciyle yaptığı görüşmede, Türkiye'deki normalleşme sürecinin Kürtler dışarıda tutularak başarılamayacağını vurguladı. Yeni Anayasa çalışmalarına ilişkin olarak ise, "Yeni anayasa yapma meselesine...
GÜNCEL Yargıtay Başkanlığı seçiminde yeni gelişme! Bir isim adaylıktan çekildi Yargıtay Büyük Genel Kurulunca Yargıtay Birinci Başkanlığı seçimlerinde 13 Mayıs'ta yapılacak olan 36'ncı tur öncesi kritik bir gelişme yaşandı. Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanı Muhsin Şentürk, Yargıtay Birinci Başkanlık adaylığından çekildiğini...
GÜNCEL Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Fatma Şahin: Gaziantep modeli hak duruşudur Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 110 yıl önceki Gaziantep'in işgalci güçlere direnişine değinerek, "Gazinin çocukları ayyıldızlı bayrağı indirmediyse Gazze'nin çocukları da bunu birlikte başaracaktır" dedi.
MEDYA Cem Küçük Taha Hüseyin Karagöz'ü hedef alan Ece Üner'e saydırdı: Yeni bir troll türüsün Ece Cem Küçük, Özgür Özel ile görüşen gazeteci Taha Hüseyin Karagöz'i troll ilan eden sunucu Ece Üner'i yaylım ateşine tuttu. Küçük, Üner için "Sahte sahte güler, iticiliğini ortaya çıkarırsın. Yeni bir trol türüsün Ece."...
DÜNYA Yolcu otobüsü nehre düştü! 4 kişi hayatını kaybetti Rusya'nın St. Petersburg şehrinde yolcu otobüsünün nehre düşmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.