BIST 10.269
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.454,56

Haberler

GÜNCEL Hafize Gaye Erkan'la ilgili yeni bir iddia daha Merkez Bankası eski başkanı Hafize Gaye Erkan ile ilgili yeni bir iddia daha geldi. Erkan'ın İktisadi İşbirliği ve Gelişme Teşkilatı’na (OECD) Türkiye daimi temsilcisi olarak atanacağı ileri sürüldü.
EKONOMİ TMSF, Mondi Mobilya AŞ'yi satışa çıkardı  Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Hazine mülkiyetinde bulunan yüzde 100 oranındaki Mondi Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi paylarını, kapalı teklif isteme ve açık artırma yöntemlerinin birlikte uygulanması suretiyle satışa...
MEDYA Fatih Altaylı'dan Özgür Özel'e itiraz: Baştan başa faul Fatih Altaylı, AK Parti seçmenini temasla ikna edebileceğini söyleyen Özgür Özel'e itiraz etti. Altaylı, "Sen o trolün programına katıldın diye karşı mahalleyi ikna ettiğini düşünüyorsan, zaten Allah hepimize selamet versin bırakıp kaçalım...
Eğitim Öğretmenlerin il içi yer değiştirme takvimi açıklandı Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), kadrolu öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları, 13-17 Mayıs'ta alınacak.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beştepe'de saat 14.30'da görüşecek.
GÜNCEL Yılmaz'dan ekonomi mesajı: Enflasyonu düşürmek bizim için çok çok önemli Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Ekonomik öngörülebilirlik bakımından da sosyal adalet bakımından da enflasyonu düşürmek bizim için çok çok önemli, buna da odaklanmış durumdayız." dedi.
GÜNCEL Depremde yıkılan binanın müteahhidi itiraf etti: İnşaat sırasında hiçbir denetim olmadı Diyarbakır'da deprem felaketinde yıkılan ve 60 kişinin hayatını kaybettiği Yoldaş Apartmanı'yla ilgili dava başladı. İlk duruşmada savunması alınan müteahhit Sadullah Yoldaş, "Binaya ilişkin bir proje vardı ama belediyeye verilip verilmediğini...
GÜNCEL 20 ilde uyuşturucu operasyonu: 366 kişi yakalandı 20 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlara yönelik jandarma tarafından düzenlenen “Narkoçelik-16” operasyonlarında; 700 kilogram uyuşturucu madde ve 13 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 366 zehir taciri ve sokak...
GÜNCEL AK Parti'ye neden oy vermediniz anketi! Seçmen ne mesaj verdi? 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde alınan sonucun ardından AK Parti’de çalışmalar devam ediyor. CHP’nin birinci parti olarak çıktığı seçimlerle ilgili ‘Niye oy vermediniz?’ sorusuna cevap arayan AK Parti yönetiminin karşısına iki önemli mesaj çıktı....
EKONOMİ Dolar ve Euro'da günün ilk rakamları! İstanbul serbest piyasada dolar 32,2790 liradan, avro 34,7840 liradan güne başladı.
POLİTİKA CHP lideri Özgür Özel: Eş dost kayırmacılığı CHP'nin yapacağı bir iş değildir CHP lideri Özgür Özel, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Belediyelerdeki akraba atamalarına ilişkin Özel, "Buradan bir kez daha söylüyorum, eş dost kayırmacılığı CHP'nin yapacağı bir iş değildir."...
POLİTİKA CHP'li Umut Akdoğan'ın '1400 senedir yapıyorsunuz bunu' sözleri tepki çekti CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan'ın "Ey zalimler, ister kaymakam olun ister vali, ister hakim olun ister savcı, ister vekil olun ister bakan, boşa çiğniyorsunuz yalan dünyayı. 1400 senedir yapıyorsunuz bunu" sözleri tartışmalara neden oldu. AK...
EKONOMİ Vodafone Pay Mobil Ödeme'den Anneler Günü kampanyası Vodafone, Anneler Günü'ne özel kampanya kapsamında alışverişini Vodafone Pay Mobil Ödeme ile ödeyen müşterilerine yüzde 25 indirim fırsatı sunuyor.
EKONOMİ Teknosa'dan Anneler Günü'ne özel kampanyalar Teknosa, küçük ev aletlerinden akıllı telefonlara kadar pek çok kategoride ürünü Anneler Günü'ne özel fırsatlarıyla tüketicilerle buluşturuyor
DÜNYA Pentagon'dan İsrail'e sevkiyatı durdurulan silah yardımıyla ilgili kritik açıklama ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), ABD’nin İsrail’e yönelik yakın vadeli güvenlik yardımlarını gözden geçirdiğini belirterek, sevkiyatı durdurulan silah yardımının akıbeti ile ilgili nihai bir kararı vermediklerini açıkladı.
GÜNCEL İlber Ortaylı'dan Suriyeli uyarısı: Parti kurabilirler İlber Ortaylı Türkiye’de bulunan Suriyeli sığınmacılarla ilgili açıklamalarda bulundu. Ortaylı, "Bir süre sonra parti kurarlar" dedi.
SPOR Arda Güler'e kötü haber! Finalde süre alamazsa... Bayern Münih'i devirerek adını Şampiyonlar Ligi finaline yazdırmayı başaran Real Madrid'de milli yıldız Arda Güler'in sevinci aldığı haberle yarım kaldı.
DÜNYA Netanyahu'dan Refah uyarısı yapan Biden'a 'gerekirse tırnaklarımızla savaşırız' yanıtı ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrail'de büyük ses getiren silah sevkiyatını kesme tehdidine Başbakan Binyamin Netanyahu'dan yanıt geldi. Netanyahu, "gerekirse tırnaklarıyla savaşacakları" çıkışını yaptı.
SPOR UEFA Avrupa Konferans Ligi finalistleri belli oldu Olympiakos favori takımı eledi UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı finalinde, 4-2 kazandığı ilk maçın rövanşında Aston Villa'yı 2-0 yenen Olympiakos, adını finale yazdırdı.
SPOR UEFA Avrupa Ligi'nde finale yükselen takımlar belli oldu UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçlarının ardından Bayer Leverkusen ve Atalanta, finale çıktı.