BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,56

Haberler

DÜNYA Yahudi yerleşimciler "Gazze'ye gittiği" gerekçesiyle gıda yüklü tıra saldırdı Yasa dışı Yahudi yerleşimciler, işgal altındaki Batı Şeria'da gıda yüklü bir tırı "Gazze'ye insani yardım taşıdığı" gerekçesiyle yağmalayarak, Filistinli şoförü darbetti.
SPOR Fatih Terim'li Panathinaikos, PAOK'a yenilerek şampiyonluğu kaybetti Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, deplasmanda PAOK'a 4-1 yenildi ve şampiyonluk umutlarını kaybetti.
GÜNCEL Hakan Fidan: ABD kayıtsız şartsız İsrail'i destekliyor, Biz de Filistin'i... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan bölgemizde yaşanan gelişmeleri değerlendirirken, "Hedefimiz, bölgemizde barışın ve güvenliğin sağlanması." ifadelerini kullandı. Gazze ile ilgili de konuşan Fidan, "ABD kayıtsız şartsız İsrail'i destekliyor. Biz de...
POLİTİKA Hakan Fidan: ABD kayıtsız şartsız İsrail'i destekliyor, Biz de Filistin'i... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan bölgemizde yaşanan gelişmeleri değerlendirirken, "Hedefimiz, bölgemizde barışın ve güvenliğin sağlanması." ifadelerini kullandı. Gazze ile ilgili de konuşan Fidan, "ABD kayıtsız şartsız İsrail'i destekliyor. Biz de...
GÜNCEL Antalya'da 118 düzensiz göçmen yakalandı Antalya'nın Kemer ilçesinde 118 düzensiz göçmen yakalandı.
EKONOMİ Fitch Ratings: Yurt dışı yerleşik yatırımcılar Türkiye'ye geri dönüyor Fitch Ratings, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının enflasyonu kontrol altına almak için politika faizini yüzde 50'ye çıkarmasının ardından yurt dışı yerleşik yatırımcıların geri dönmeye başladığını bildirdi.
POLİTİKA Erdoğan'dan silahlı saldırıya uğrayan Slovakya Başbakanı için mesaj Cumhurbaşkanı Erdoğan, silahlı saldırıya uğrayıp ağır yaralanan Slovakya Başbakanı Robert Fico için 'geçmiş olsun' mesajı yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında "Slovakya Başbakanı Robert Fico'ya yönelik gerçekleştirilen menfur suikast...
POLİTİKA Suat Kılıç: Devlet birimlerimizin yanındayız Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, MYK sonrası yaptığı açıklamada "PKK ve FETÖ gibi bölücü terör örgütleri başta olmak üzere, her türlü terör yapılanmaları, organize suç örgütleri, uyuşturucu kartelleri ve çeşitli...
GÜNCEL Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Slovakya Başbakanı Fico'ya geçmiş olsun mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Slovakya'da Başbakan Robert Fico'ya yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıyı şiddetle kınadı. Erdoğan, ağır yaralı olan Fico'ya geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Slovakya Başbakanı Fico'ya yapılan saldırıyı kınadı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "Slovakya Başbakanı Sayın Robert Fico'ya yönelik menfur saldırıdan büyük bir üzüntü duydum. Bu suikast girişimi demokrasiye doğrudan bir tehdittir. Bu tür eylemlerin hiçbir toplumda yeri olmamalıdır"...
POLİTİKA Fahrettin Altun: Hakikat krizi tüm insanlığın ortak meselesidir Dünyanın 15 ülkesinden bilim insanlarını bir araya getiren 16’ncı Küresel İletişim Derneği Konferansı İstanbul'da başladı. Programın açılışını İletişim Başkanı Fahrettin Altun yaptı. Altun, dezenformasyonun savaş suçlarını gizlemek için dahi...
DÜNYA Biden ile Trump, 27 Haziran'da kapışacak ABD'de, 5 Kasım'daki başkanlık seçimleri için geri sayım sürerken, Demokrat Joe Biden ile Cumhuriyetçi Donald Trump arasındaki ilk canlı yayın tartışması 27 Haziran'da, ikincisi ise 10 Eylül'de yapılacak.
Trabzonspor Uğurcan Çakır, Galatasaray'a gidecek mi? Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır'ın menajeri William D'Avila, Avrupa'dan önemli kulüplerle görüşme yaptıklarını söyledi.
DÜNYA İtalya'nın Milona kenti sular altında kaldı İtalya'nın Milano kentinde etkili olan şiddetli yağışlar nedeniyle şehrin bazı noktalarında su baskınları yaşanırken bazı yollar trafiğe kapandı.
EKONOMİ Borsa İstanbul günü düşüşle tamamladı Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,15 değer kaybederek 10.158,63 puandan tamamladı.
GÜNCEL Rize'de otomobil uçuruma yuvarlandı: 1 ölü Rize'nin Çayeli ilçesinde uçuruma yuvarlanan otomobildeki 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
GÜNCEL Rize-Artvin Havalimanı raporu: 2 yılda 2 milyon yolcu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize-Artvin Havalimanı'nın iki yılda yaklaşık 2 milyon yolcuya hizmet verdiğini duyurdu.
DÜNYA Fransa'da cezaevi aracından firar eden mahkum için kırmızı bülten çıkarıldı Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı (Interpol), Fransa'nın Eure vilayetinde 2 görevlinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan cezaevi aracı saldırısı esnasında araçtan kaçan mahkum için kırmızı bültenle arama kararı çıkardı.
DÜNYA Slovakya Başbakanı Fico'ya suikast! Korumalar böyle yakaladı Slovakya Başbakanı Robert Fico, düzenlenen Bakanlar Kurulu toplantısının ardından silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası Fico yaralanırken, saldırgan korumalar tarafından yakalandı.
GÜNCEL Cumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna Meclis Başkanı Stefanchuk'u kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Ukrayna Meclis Başkanı Ruslan Stefanchuk'u ağırladı.