BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.399,82

Haberler

GÜNCEL Elazığ 4 şiddetinde depremle sarsıldı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığının açıklamasına göre Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
GÜNCEL Mücahit Birinci'den Kılıçdaroğlu için olay sözler: CHP'yi Dem Parti'nin kuyruğuna taktı Eski AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci, tv100 ekranlarında CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Birinci, Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'yi Dem Parti'nin kuyruğuna takmakla itham etti.
DÜNYA Boeing güvenliğine yönelik konuşan bir çalışan daha hayatını kaybetti ABD uçak şirketi Boeing’in ürettiği bazı modellerin güvenliği ilgili endişelerini dile getiren eski şirket çalışanlarından birinin daha sürpriz bir enfeksiyon sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.
DÜNYA İsrail, BM'yi hedef aldı: Guterres'i suçladı İsrail Dışişleri Bakanlığı, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres’i hedef alarak, “İstikrarsız ve gergin bir ortamda nefreti körüklemeyi ve yalan haberler yaymayı tercih etmek sorumsuzca ve tehlikelidir” dedi.
GÜNCEL Hatay'da korkutan deprem! AFAD şiddetini açıkladı AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, Hatay'ın Samandağ ilçesinde 3.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi.
GÜNCEL Enerji verimliliğini artırmayı amaçlayan teklif yasalaştı Enerji alanında düzenlemeler içeren Maden Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Düzenleme, sıvılaştırılmış doğal gaz ihracatına imkan tanıyor, yenilenebilir enerji kaynaklarının...
GÜNCEL Kavgaya müdahale ederken yaralanan jandarma personeli şehit oldu Erzurum İl Jandarma Komutanlığında görevli iken tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Yaşar için tören düzenlendi.
SPOR Hatayspor'da Volkan Demirel, istifa kararı aldı Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel'in, yönetime istifasını sunduğu belirtildi.
Trabzonspor Ettifaq Başkanı'ndan Berat Özdemir iddiası! Gelecek sezon Avrupa'da da başarılı olmak isteyen Galatasaray, yeni sezonun yapılandırmasına devam ederken Ettifaq Başkanı tarafından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
POLİTİKA Namık Tan, Erdoğan - Özgür Özel görüşmesi ile ilgili Fuat Uğur'a konuştu Büyükelçi ve 28. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP genel başkanı Özgür Özel'in görüşmesi ile ilgili Gazeteci Fuat Uğur'a konuştu.
Yerel Seçimler 2024 YSK'nın kesin seçim sonuçları açıklayacağı tarih belli oldu 31 Mart yerel seçimleri sonrası birçok bölgede yapılan itirazlar ile ilgili çalışmalarını sürdüren Yüksek Seçim Kurulu (YSK), kesin sonuçları 6 Mayıs'ta açıklayacak.
DÜNYA FED'in ilk faiz indirimi ne zaman olacak? S&P Global Ratings, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indirimi döngüsüne muhtemelen aralık ayında başlayacağının öngörüldüğünü bildirdi.
POLİTİKA Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımız uygun bir zamanda iadeiziyaret gerçekleştirecek AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamasına göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesi olumlu bir havada geçti.
GÜNCEL Komşusunun köpeğinin saldırısına uğrayan 7 yaşındaki çocuk yaralandı Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde komşusunun köpeğinin saldırısına uğrayan 7 yaşındaki çocuk tedavi altına alındı.
GÜNCEL Avcılar'da balkonu çöken bina tahliye edildi İstanbul Avcılar'da, balkonu çöken 36 dairenin bulunduğu 6 katlı bina tedbir amaçlı tahliye edildi.
POLİTİKA Özgür Özel'den Erdoğan görüşmesi sonrası ilk açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Bir buçuk saat süren görüşme sonrası Özgür Özel'den ilk açıklama geldi.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Özel'i kabulü sona erdi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i kabulü sona erdi. AK Parti Genel Merkezi'ndeki, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özel görüşmesi, basına kapalı olarak 1 saat 35 dakika sürdü. Özel, görüşme...
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Öz'ü kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Prof. Dr. Mehmet Öz'ü AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti.
POLİTİKA Yaşar Güler: Bazı dostlar PKK/YPG'ye eğitim veriyor, aklımızla dalga geçmesinler Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, gündeme ilişkin flaş mesajlar verdi. Terörle mücadele esasının değiştiğini vurgulayan Güler "Bazı dostlar PKK/YPG'ye pilotaj eğitimi veriyor. Eğer sen bunlara destek oluyorsan destek oluyorum de diyoruz. Bizim...
EKONOMİ IMF'den Türkiye açıklaması: Merkez Bankası doğru yolda Uluslararası Para Fonu (IMF), Türkiye'nin doğru yolda ilerlediğini söyledi. IMF Türkiye Masası Şefi James Walsh, "Merkez bankası para politikasını sıkılaştırma ve finansal sistemi reforme etme konusunda uzun bir yol kat etti" dedi.