BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,10
ALTIN 2.499,58

Haberler

Fenerbahçe Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, adaylık için imzaları teslim etti Sarı lacivertli kulüpte başkanlık seçimleri yaklaşırken, mevcut başkan Ali Koç, başkan adaylığı başvurusu için imzaları teslim etti.
DÜNYA Ukrayna'da mahkumlar askere alınıyor! Savaşacaklar Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, cezaevindeki bazı mahkumların gönüllü olarak sözleşmeli şekilde askere alınmalarına imkan tanıyan yasayı imzaladı.
SPOR Adana Demirspor'a şok ceza! UEFA açıkladı UEFA, Adana Demirspor'a vadesi geçmiş borçları nedeniyle Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası verdi. Bu ceza, Adana Demirspor'un gelecek üç sezon içinde Avrupa bileti alması durumunda uygulanacak. Bu sezon Avrupa kupalarına katılma ihtimali...
SPOR İstanbulspor Teknik Direktörü'nden Sivasspor maçı sonrası açıklama Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Sivasspor'a 3-1 mağlup olan İstanbulspor'un teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz, maçta gole daha fazla yaklaştıklarını ancak Sivasspor'un daha usta goller attığını belirtti. Korkmaz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma...
SPOR Sivasspor, deplasmanda İstanbulspor'u farklı yendi Süper Lig'in 37. haftasında Sivasspor, konuk olduğu İstanbulspor'u 3-1 mağlup etti.
EKONOMİ Yatırımcılar bayram etti! Borsa İstanbul'da kapanış rekoru Borsa İstanbul, kapanış rekoru kırdı. BIST 100 endeksi, günü yüzde 3.14 yükselişle 10.643 puandan tamamladı.
SPOR FIFA, Filistin'in İsrail talebini değerlendirecek! Men kararı gelebilir FIFA Başkanı Gianni Infantino, Filistin Futbol Federasyonunun İsrail'in futboldan men edilmesi talebini değerlendirmek için bağımsız hukuki tavsiye alacağını söyledi.
Eğitim 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuru tarihleri belli oldu Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuru tarihi belli oldu. Buna göre başvurular, 20-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında elektronik ortamda alınacağını duyurdu.
Otomobil Renault yeni motorunu Türkiye'ye sattı Fransız otomotiv devi Renault ile Türkiye arasında dikkat çeken bir anlaşmaya imza atıldı. Anlaşmanın detayları belli oldu.
GÜNCEL Mehmet Özhaseki; depremde annesini, ağabeyini ve bir bacağını kaybeden Aylin Karakuş’u ziyaret etti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve eşi Neşe Özhaseki, 6 Şubat depremlerinde annesini, ağabeyini ve sol bacağını kaybeden Aylin Karakuş'u Ankara'da ziyaret etti. Karakuş, Bakan Özhaseki'nin çalışmalarına güvendiğini ve...
GÜNCEL Mehmet Özhaseki; depremde annesini, ağabeyini ve bir bacağını kaybeden Aylin Karakuş’u ziyaret etti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve eşi Neşe Özhaseki, 6 Şubat depremlerinde annesini, ağabeyini ve sol bacağını kaybeden Aylin Karakuş'u Ankara'da ziyaret etti. Karakuş, Bakan Özhaseki'nin çalışmalarına güvendiğini ve...
SPOR Fatih Terim'in ayrılığı Yunan basınında Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim, üst üste alınan kötü sonuçların ardından yeşil-beyazlılarla karşılıklı anlaşarak yolllarını ayırdı. Deneyimli çalıştırıcının ayrılığı Yunan basınında yankı...
GÜNCEL Antalya'da korkutan deprem Antalya'nın Küçüklü-Korkuteli bölgesinde 3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
SPOR Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde gözler golcülerde olacak  Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 19 Mayıs Pazar günü oynanacak derbide gözler iki takımın yıldız golcülerinde olacak.
DÜNYA İspanya, İsrail'e silah taşıyan gemiye liman izni vermedi İsrail'in Gazze'de yürüttüğü savaşa en güçlü muhalefet gösteren ülkelerin başında gelen İspanya, Filistin devletinin tanınması için AB ülkeleri nezdinde lobi çalışmaları yürütüyor.
GÜNCEL Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş "Uluslararası Helal Kongresi"nde konuştu Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Lokman Hekim Üniversitesince düzenlenen "Uluslararası Helal Kongresi"ne katıldı. Erbaş burada yaptığı konuşmada, haramın kırmızı çizgileri olduğunu...
GÜNCEL Emekliler ile ilgili yeni çalışma: Kamu tesislerinde indirim uygulanacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, emekliler ile ilgili yeni çalışmaları duyurdu. Buna göre emekliler, kamu tesislerinden yüzde 15 indirim ile faydalanabilecek. KYK bünyesindeki yurtlar yaz aylarında emekliler için ücretsiz kullanıma...
POLİTİKA CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çin'in Ankara Büyükelçisi Shaobin ile görüştü  CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çin Halk Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Liu Shaobin ile görüştü.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere indirim ve kredi müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarım sektöründe atılacak yeni adımları açıkladı. İlk defa üretim yapacak çiftçilerine faiz indirimi sağlanacağını belirten Erdoğan, "Ekipman kredisini 150 bin liradan 250 bin liraya çıkarıyoruz. " dedi.
GÜNCEL Erdoğan, Kazakistan lideri Tokayev ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İki lider Türkiye ile Kazakistan ilişkilerini, bölgesel ve küresel konuları aldı.