BIST 10.266
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.409,29

Haberler

EKONOMİ Gıdayla temas eden plastik madde ve malzemelere ilişkin esaslar düzenlendi Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda ile temas eden plastik madde ve malzemelere ilişkin esasları, Avrupa Birliği (AB) mevzuatına uyum kapsamında yeniden belirledi.
GÜNCEL Yargıtay Başkanı seçiminin 31. tur oylamasında da sonuç çıkmadı Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin bitmesi sebebiyle yapılan başkanlık seçimlerinin 31. tur oylamasında da herhangi bir aday seçilme yeterliliği sağlayamadı.
EKONOMİ Huawei'den Anneler Günü'ne özel hediye seçenekleri Huawei, Anneler Günü'ne özel başlattığı kampanya kapsamında belirli akıllı saat modellerinde yüzde 10'a varan indirimler sunuyor.
GÜNCEL Erdoğan'ın iade-i ziyareti ne zaman? Özgür Özel cevap verdi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmede gündeme getirdiği Gezi ve 28 Şubat davalarına ilişkin önümüzdeki günlerde olumlu gelişmeler beklediğini dile getirdi. Erdoğan'ın iade-i...
GÜNCEL 2024 kurban kesim bedeli ne kadar? Diyanet açıkladı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bu yıl için vekâletle kurban kesim bedelinin yurt içinde 11 bin 750 Lira, yurt dışında ise 4 bin 750 Lira olarak belirlendiğini açıkladı.
POLİTİKA Nedim Şener: DEM’li 27 belediye başkanına kayyum yolda Nedim Şener, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin imzasıyla DEM Parti'nin yönetici, üye ve bağlı belediyelerine yönelik soruşturmalar hakkında bilgi istediğini belirterek, "PKK/DEM parti hakkında da kapatma davası için ilk adım atılmış oldu"...
GÜNCEL Araçlarda TTB zorunluluğu geliyor: Takmayan trafiğe çıkamayacak Türkiye’de şirketler işte kullandığı ya da kiraladıkları araçlara 1 Ocak 2025'ten itibaren “Taşıt Tanıma Birimi" (TTB) takmak zorunda. Takmayan trafiğe çıkamayacak. Bu yeni sistem, akaryakıt satışlarında vergi kayıplarını önlemeyi ve otomasyonu...
DÜNYA İsrail Ordusu'nun bu sabah başlattığı Refah kenti tahliye operasyonu planı belli oldu İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinin doğu mahallelerinde bu sabah başlattığı tahliye operasyonlarının yaklaşık 100 bin Filistinliyi kapsayacağı açıklandı.
GÜNCEL Emine Erdoğan'dan Hıdrellez mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Hıdırellez dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, "Toprağa bereket, tohuma bolluk getiren bahar; haneleri huzur, kalpleri şifa ile doldursun. Hıdırellez kutlu olsun" ifadelerini...
GÜNCEL İmamoğlu'ndan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan paylaşımı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 6 Mayıs paylaşımı yaptı. İmamoğlu,"Tam bağımsız Türkiye için mücadele eden Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ı, idam edilişlerinin yıl dönümünde rahmetle anıyorum" dedi.
SPOR Ahmet Çakar: Mertens'in oğlu Ciro Ali Koç'tan daha fazla şampiyonluk gördü Galatasaray Sivas engelini 6-1 ile geçerken bitime 3 hafta kala şampiyonluk yolunda avantajını pekiştirdi. Spor yorumcusu eski hakem Ahmet Çakar'ın değerlendirmeleri sosyal medyada gündem oldu.
GÜNCEL Benzin ve motorinde dev indirim! Yarın gece tabelaya yansıyacak Brent petrol fiyatlarındaki düşüş ve dolar/TL kurundaki gerileme sonucunda, salı gecesi itibarıyla benzine ve motorine 1.5 TL'lik indirim yapılacak.
DÜNYA AB Yüksek Temsilcisi: Gazze'nin kuzeyinde tam anlamıyla kıtlık var, güneye doğru ilerliyor Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Gazze'nin kuzeyinde tam anlamıyla kıtlığın baş gösterdiğini ve güneye doğru ilerlediğini belirterek, "acil insani ateşkes" çağrısı...
GÜNCEL Emin Pazarcı'nın Cumhurbaşkanlığı uçağıyla paylaştığı fotoğraf olay oldu! Helaldir helal TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Meksika ve Küba'ya yönelik resmi ziyaretlerini TBMM heyetiyle birlikte takip eden gazeteci Emin Pazarcı'nın paylaşımları gündem oldu. 
POLİTİKA Fatih Erbakan kazandıkları Hakkari Derecik'te başkanın projelerini açıkladı Yeniden Refah Partisi4nin kazandığı Hakarri Derecik Belediyesi'ni ziyaret eden Fatih Erbakan, belediyenin hizmete alacağı projelerini açıkladı. Susam ve buğday tarlalarının ekileceğini belirten Erbakan, "Hem tahin hem de un Türkiye'nin dört bir...
GÜNCEL 6 yaşındaki çocuk gelin skandalında yeni gelişme! Yeniden yargılanacaklar 6 yaşında evlendirilme davasında istinaf mahkemesinin cezayı az bulurak bozması nedeniyle sanıklar, bugün hakim karşısına çıkacak. 30 yıl hapis cezasına çarptırılan sanık Kadir İstekli, 20 yıl ceza alan baba Yusuf Ziya Gümüşel ve 16 yıl 8 ay ceza...
POLİTİKA CHP'li Mahir Başarır bombanın pimini çekti CHP'de sert bir kavga başlıyor 'Emanetçi' denilen Özgür Özel'in yerel seçimlerin ardından yıldızının parlaması parti içi tartışmaları alevlendirdi. Sabah yazarı Mahmut Övür, Özel-İmamoğlu kavgasının kaçınılmaz olduğunu öne sürdü.
GÜNCEL 19 ilde "Sibergöz-38" operasyonları: 51 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 ilde "nitelikli dolandırıcılık" suçuna yönelik düzenlenen "Sibergöz-38" operasyonlarında 51 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
GÜNCEL Erdoğan başkanlığında kabine toplanıyor! İşte masadaki kritik konular Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin uzun zamandır beklenen gündemle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de bugün toplanacak. İşte masadaki konular..
POLİTİKA Özgür Özel'in neden erken seçim istemediğini doğrulayan anket Seçmenin iktidara sarı sart gösterdiğini söyleyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i haklı çıkaran anket sonuçları ASAL Araştırma'dan geldi.