BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,64
ALTIN 2.392,30

Haberler

DÜNYA İsrail polisi kendisine saldıran Türk vatandaşını böyle öldürdü Kudüs'te bir polis memuruna bıçakla saldıran Türk vatandaşı Hasan Saklanan, İsrail polisi tarafından silahla vurularak öldürüldü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
GÜNCEL Ömer Çelik'ten İmamoğlu'na Hamas tepkisi: Mesele Netanyahu'nun soykırım siyasetidir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun Hamas'la ilgili sözlerine tepki gösteren Çelik, "Esas mesele Hamas meselesi değil Netanyahu'nun soykırım ve katliam siyasetidir." diyerek dikkat çekilmesi...
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özel arasındaki görüşmenin zamanı belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özel arasındaki görüşmenin yeri ve saati belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki kritik görüşme, 2 Mayıs Perşembe günü saat 16.00'da AK Parti Genel Merkezi'nde...
POLİTİKA Ömer Çelik'ten İmamoğlu'na Hamas tepkisi: Mesele Netanyahu'nun soykırım siyasetidir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun Hamas'la ilgili sözlerine tepki gösteren Çelik, "Esas mesele Hamas meselesi değil Netanyahu'nun soykırım ve katliam siyasetidir." diyerek dikkat çekilmesi...
GÜNCEL Şanlıurfa'da terör örgütü operasyonu: 13 şüpheli yakalandı Jandarma ekipleri tarafından Şanlıurfa'da başlatılan KCK/PYD/YPG'ye yönelik operasyonda 13 şüpheli yakalandı.
GÜNCEL Şırnak'ta askeri araç devrildi: 1 asker şehit oldu Şırnak'ta askeri aracın devrilmesi sonucu, 1 asker şehit oldu, 1'i ağır 3 asker yaralandı.
GÜNCEL Şanlıurfa'da terör örgütü operasyonu: 13 şüpheli yakalandı Jandarma ekipleri tarafından Şanlıurfa'da başlatılan KCK/PYD/YPG'ye yönelik operasyonda 13 şüpheli yakalandı.
GÜNCEL SİHA'lar ne kadar ödemli? Türkiye'nin ihracat değerini artırdı! Türkiye İHA ve SİHA üretimiyle dünyada ses getirmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün "'Savunma sanayisinde geçtiğimiz yıl 5,5 milyar dolar ile kapattık. Bir önceki seneye göre ihracatımız yüzde 37 artış...
GÜNCEL Kütahya'ya şehit ateşi düştü! Gölcük'te yaralanan asker 2 yıl sonra şehit düştü 27 Eylül 2022 tarihinde Kocaeli Gölcük Donanma Komutanlığı'nda meydana gelen kazaca yaralanan er Rıdvan Gürsoy, 2 yıldır süren yaşam mücadelesini kaybetti ve şehit düştü.
EKONOMİ BOTAŞ açıkladı doğal gazda zam var mı? Mayıs tarifesi belli oldu  Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), mayıs itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gazın ve elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.
GÜNCEL Mevduat hesapları için 'vergi' kararı! Dikkat bugün son gün... Türk Lirası mevduatlar için uygulanan stopaj düzenlemesinde geri sayım başladı. Türk Lirası mevduatlar için uygulamaya alınan gelir vergisi stopaj düzenlemesi 30 Nisan'da sona eriyor.
Chp Özgür Özel CHP'nin 1 Mayıs Taksim kararını kürsüde açıkladı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Taksim'de 1 Mayıs kutlamaları tartışmalarına ilişkin "Yarın işçiler Anayasa'ya uygun olarak, Anayasa Mahkemesi işçiler haklı dediği için, Beşiktaş'tan ve Saraçhane'den toplanarak Taksim'e yürüyorlarsa CHP olarak...
DÜNYA Terör örgütü PKK/YPG, Münbiç'te bir sivili işkenceyle öldürdü Terör örgütü PKK/YPG'nin, Suriye'nin Münbiç ilçesinde alıkoyduğu bir sivili işkence yaparak öldürdüğü bildirildi.
GÜNCEL Ender Saraç'ın "cinsel istismar" iddiasıyla yargılanmasına devam edildi  Doktor Ender Saraç'ın, 2017 ve 2021 yılları arasında Beşiktaş'ta 13 yaşındaki oğluna yönelik "cinsel istismarda" bulunduğu iddiasıyla 12 yıldan 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, mağdur çocuğa temsil kayyımı atanmasına...
MEDYA Cüneyt Özdemir müşterisi Türk olduğu için fark alan otele kesilen cezayla dalga geçti Cüneyt Özdemir, İngiltere merkezli bir web sitesi üzerinden rezervasyon yapan müşterinin, Türk olduğu anlaşılınca 120 avro 'milliyet farkı ücreti' tahsil eden Limak Lara Otel'e kesilen 54 bin liralık para cezasını eleştirdi. Özdemir, "Devletten...
GÜNCEL MSB duyurdu: Hakurk'ta 5 PKK'lı terörist etkisizleştirildi MSB tarafından yapılan paylaşımda Irak'ın kuzeyinde yer alan Hakurk bölgesinde PKK'lı 5 teröristin hava harekatıyla etkisizleştirildiği kaydedildi.
EKONOMİ TÜRK-İŞ'e göre göre nisanda açlık ve yoksulluk sınırı belli oldu TÜRK-İŞ, nisan ayında 4 kişilik aile için açlık sınırını 17 bin 725 lira, yoksulluk sınırını 57 bin 736 lira olarak hesapladı.
GÜNCEL Seçil Erzan'ın tutukluluk hali devam edecek! Yüksek kar getirili fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın tutukluluk halinin devamına hükmedildi.
POLİTİKA AK Parti MYK toplandı AK Parti MYK, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı.
POLİTİKA Bahçeli'den İmamoğlu ve Fatih Erbakan'a sert Hamas tepkisi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hamas'a "terör örgütü" diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ses çıkarmayan Fatih Erbakan ve Yeniden Refah Partisi yöneticilerine isim vermeden tepki gösterdi. Bahçeli, "Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz olanların...