BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.440,83

Haberler

DÜNYA Netanyahu'dan Refah uyarısı yapan Biden'a 'gerekirse tırnaklarımızla savaşırız' yanıtı ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrail'de büyük ses getiren silah sevkiyatını kesme tehdidine Başbakan Binyamin Netanyahu'dan yanıt geldi. Netanyahu, "gerekirse tırnaklarıyla savaşacakları" çıkışını yaptı.
SPOR UEFA Avrupa Konferans Ligi finalistleri belli oldu Olympiakos favori takımı eledi UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı finalinde, 4-2 kazandığı ilk maçın rövanşında Aston Villa'yı 2-0 yenen Olympiakos, adını finale yazdırdı.
SPOR UEFA Avrupa Ligi'nde finale yükselen takımlar belli oldu UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçlarının ardından Bayer Leverkusen ve Atalanta, finale çıktı.
SPOR Ali Koç kararını verdi! Başkanlığı bırakıyor mu? Süper Lig'de şampiyon olamazsa sezonu kupasız kapatacak olan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, gelecek seçimlerde yeniden başkanlığa aday olup olmayacağı konusunda son kararını verdi.
GÜNCEL Haluk Levent BM toplantısına damga vurdu! İsrail'e büyük protesto! Kenya’nın başkenti Nairobi'de düzenlenen Birleşmiş Milletler Sivil Toplum Örgütleri Toplantısı’na, AHBAP Derneği Başkanı ve sanatçı Haluk Levent katıldı. Haluk Levent burada yaptığı konuşmada İsrail'in Gazze'deki soykırımını protesto ederek oldukça...
GÜNCEL Filistin ile ilgili 2 anlaşma! TBMM'de kabul edildi TBMM Genel Kurulunda Filistin ile ilgili 2 uluslararası anlaşma kabul edildi.
GÜNCEL Gece farsız ve emniyet kemersiz trafiğe çıkan sürücü polise yakalandı Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde farsız ve emniyet kemeri takmadan trafiğe çıkan sürücüye trafik cezası yazıldı.
GÜNCEL İsmail Saymaz, CHP'deki akraba atamalarını sıraladı! Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in, yeğenini belediyeye müdür olarak ataması gündeme bomba gibi düşmüştü. Akraba atamalarına CHP Genel Başkanı Özgür Özel de tepki gösterince, Gazeteci İsmail Saymaz Mustafa Bozbey'in daha önce de...
EKONOMİ Mehmet Şimşek'ten ekonomide güven mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Programımız çalışıyor, yeniden dengelenmeyle cari açık düşüyor, makro finansal istikrar güçleniyor ve güven artıyor." ifadesini kullandı.
DÜNYA Sunak'tan üniversitelerdeki Filistin'e destek eylemlerine tepki İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, ülkedeki üniversitelerde süren Filistin'e destek eylemlerine tepki göstererek, "Üniversitelerde bir grup azınlık, diğer öğrencilerin eğitimini ve yaşantısını etkiliyor" ifadesini kullandı.
DÜNYA Rusya’da petrol üretim tesisine İHA ile saldırı Rusya'ya bağlı Başkurdistan Cumhuriyeti'ndeki petrol üretim tesisine insansız hava aracıyla (İHA) saldırı düzenlendiği bildirildi.
SPOR Süper Lig'de şampiyon kim olacak? İşte Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri Trendyol Süper Lig'de bitime 3 hafta kala lider Galatasaray, en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde bulunuyor. Matematiksel olarak Fenerbahçe'nin hala şampiyonluk ihtimali olsa da, ipler artık Galatasaray'ın elinde. İşte kalan 3 haftada...
POLİTİKA Erdoğan ile Miçotakis görüşmesinden Atina nasıl bir sonuç bekliyor? Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Yerapetritis, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in 13 Mayıs'ta Türkiye'ye yapacağı ziyaretten beklentinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile samimi bir görüşme olduğunu aktardı.
MAGAZİN Cem Yılmaz sahneyi terk etti, gerçek sonradan ortaya çıktı Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın, son gösterisinde seyircilere ‘hoş geldiniz CHP'liler’ dediği, sonrasında ise seyircilerden gelen tepkiler üzerine sahneyi terk ettiği iddia edilmişti. Ancak gösteride bulunan başka bir seyirci işin aslını...
MAGAZİN Cem Yılmaz sahneyi terk etti, gerçek sonradan ortaya çıktı Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın, son gösterisinde seyircilere ‘hoş geldiniz CHP'liler’ dediği, sonrasında ise seyircilerden gelen tepkiler üzerine sahneyi terk ettiği iddia edilmişti. Ancak gösteride bulunan başka bir seyirci işin aslını...
GÜNCEL İŞKUR, en çok aranan meslekleri açıkladı Resmi açıklanan verilere göre 2024 yılında Türkiye'deki işsizlik oranı yüzde 9.2 seviyesinde bulunuyor. Çalışmayan kişiler ise sıklıkla en kolay iş bulunan meslekleri araştırıyor. Türkiye İşçi Kurumu, bu konu ile alakalı en çok aranan ve en kolay...
GÜNCEL Hatay'da 10 bin 831 depremzedeye yeni evleri teslim edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay'da hak sahibi 10 bin 831 depremzedeye yeni konutlarının teslim edildiğini açıkladı.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'enflasyon' için flaş mesaj Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MÜSİAD tarafından verilen "Türkiye'nin Gücü Ödül" törenine yazılı mesaj gönderdi. Başkan Erdoğan "Enflasyonun özellikle yıl ortasından itibaren düşüş eğilimine gireceğine inanıyoruz" dedi.
DÜNYA Ateşkesi tanımayan İsrail'den katliam kararı İsrailli yetkili, Kahire'de devam eden ateşkes görüşmelerle ilgili, "Kahire'deki heyet ateşkes teklifine ilişkin çekincelerini aracılara sunarak kentten ayrıldı, Refah ve Gazze'deki diğer operasyonlar sürecek" açıklamasını yaptı.
EKONOMİ İstanbul'da ekmeğe zam! İşte yeni fiyatı İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) mayıs ayı meclis toplantısında alınan kararla İstanbul'da 200 gram ekmeğin azami fiyatı yüzde 31,25 zamla 10 TL'ye çıkarıldı.