BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Akılalmaz neden! Konya'da komşuların kavgasında karı-koca öldü 3 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı

KONYA'da, daha önce aynı meseleden tartışan komşu ailelerin son kavgasında silahlar devreye girdi. Komşuları tarafından vurulan karı-koca hayatlarını kaybetti. Olayda 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Abone ol

İddiaya göre, Erler Mahallesi Vahit Sokak'ta yaşayan Erdemir ailesinin tırla evlerin yanındaki boş arsaya saman indirmesi üzerine komşuları Nurettin A. evine saman tozu geldiği iddiasıyla tepki gösterdi.

Komşular arasındaki tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Nurettin A. evinden getirdiği pompalı tüfekle Ayhan Erdemir ve eşi Mahizer Erdemir'e ateş etti.

Karı- koca hayatını kaybetti, 2 yaralı

Pompalı tüfekle vurulan karı koca olay yerinde hayatını kaybetti. Kavga sırasında Naif Erdemir ile kimliği henüz belirlenemeyen 1 kişi de yaralandı.

Polislere ateş açtı, etkisiz hale getirildi

Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polislere ateş açan Nurettin A, ekiplerce etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Şüpheli Nurettin A'nın polisle girdiği çatışmada yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Komşular arasında daha önce de aynı mesele yüzünden tartışma yaşandığı öğrenildi.

1 kişinin durumu ağır

Bölgede olduğunu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ifade eden Avukat Abdurrahman Karabulut, olayın sıcaklığıyla yaptığı açıklamada 5 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi. Sonradan yeni bilgilendirmede bulunan Karabulut 2 kişinin öldüğünü 3 kişinin yaralandığını doğruladı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Saldırgan yaralı halde yakalandı

"Olay yerindeyiz" ifadesini kullanan Karabulut, "Olay saman yüzünden çıkan komşu saldırısıdır. İki kişi hayatını kaybetti, üç kişi yaralı. Saldırgan polisin müdahalesi ile yaralı olarak yakalandı. Yaralılardan biri ağır, Hayati tehlikesi devam ediyor. Saldırgan Elazığlı Kürt, saldırıya uğrayan aile de Kürt." ifadelerini kullandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Hamile eşini telefonda duyunca çılgına döndü! Adana'da yaşandı: Kendisi bilir...
Foto Galeri Hamile eşini telefonda duyunca çılgına döndü! Adana'da yaşandı: Kendisi bilir... Galeriye Gözat