BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,91
ALTIN 2.439,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti'den Cihan Kolivar'ın "ekmek" sözlerine sert tepki: Hadsizlik...

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar'ın katıldığı canlı yayında 'Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir.' şeklindeki skandal ifadeleri büyük tepki çekti.  AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kolivar'ın, "ekmek" ile ilgili sözlerinin, nefret söylemi olduğunu belirtti.

Abone ol

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar'ın canlı yayındaki sözlerine bir tepki de AK Parti Sözcüsü Çelik'ten geldi. 

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar'ın sözleri nefret söylemidir. Milletimizi ve ekmeği aşağılayan açıklamaları hadsizliktir. Bu şahsın milletimizi ve ekmeği aşağılamanın yanı sıra husumet siyasetinin elamanı olduğunu belli eden açıklamaları ise başlı başına nefret siyasetidir." ifadesini kullandı.

Cihan Kolivar ne dedi?

Cihan Kolivar "Ekmek aptal toplumların gıda maddesidir. Bu bilimsel bir şey. Ezber değil. Türkiye'de ekmek için kişi başı tüketim 210 KG. İsveç, Norveç, Danimarka, Japonya, İngiltere'de 45-50 kilo" gibi haddini aşan sözler kullandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Antalya'da yıkamak için balkona çıkan kadın gördüğü manzara karşısında dehşete kapıldı
Foto Galeri Antalya'da yıkamak için balkona çıkan kadın gördüğü manzara karşısında dehşete kapıldı Galeriye Gözat