BIST 10.281
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.407,54

Haberler

SPOR İlker Yağcıoğlu'ndan Cengiz Ünder'e: Futbolu bırakmış Fenerbahçe, Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor deplasmanında 0-0'lık sonuçla berabere kaldı. Maçın ardından sarı-lacivertlilerin milli futbolcusu Cengiz Ünder'in performansı eleştiri konusu oldu.
Eğitim Amerika Türkiye’ye 9 bin ajan gönderdi Türk eğitim sistemini çökertmeye geldik Yeni müfredat taslağı tartışmaları sürerken yazar Latif Şimşek, halen Almanya'da yaşayan ve ABD için çalışan 95 yaşındaki Ankaralı gurbetçi Ahmet Şahin'in açıklamalarını yazısına taşıdı.
Yerel Dehşet! Kızını bıçaklayarak öldürdü  Kayseri'de 4 gün önce babasının bıçakla yaraladığı genç kız hastanede yaşamını yitirdi.
GÜNCEL Yabancıların Türkiye'de gayrimenkule ilgisi azaldı Yabancı yatırımcıların Türkiye'deki gayrimenkul alımlarına olan ilgisi azalmasına rağmen, bu yılın ilk çeyreğinde 7 bin 37 gayrimenkul satın alındı. Rus yatırımcılar en fazla gayrimenkul alan yabancı grup olarak öne çıkarken, İstanbul yabancıların...
EKONOMİ Penta Teknoloji'nin konsolide cirosu 6 milyar lira oldu Penta Teknoloji Genel Müdürü Fatih Erünsal, "Yüksek operasyonel kabiliyetimiz, deneyimli ekiplerimiz, dijital alt yapımız ve hizmetlerimizle Türkiye’nin öncü katma değerli teknoloji dağıtıcısı konumunda yer alıyoruz" dedi.
EKONOMİ Azerbaycan Bankalar Birliği'nden Yapı Kredi'ye ödül Yapı Kredi Azerbaycan Genel Müdürü Cenk Yüksel: "Tüm sürdürülebilirlik çalışmalarımıza bir adım önde devam ederken Yapı Kredi Azerbaycan olarak, topluma faydalı hizmetlerimizi de aralıksız olarak sürdürmeye devam edeceğiz" dedi
DÜNYA Eski Sovyet yönetiminin sürgüne gönderdiği ve idam ettiği 198 Özbek aydın aklandı Özbekistan'da eski Sovyetler Birliği döneminde rejim karşıtı oldukları gerekçesiyle 1930-1938 döneminde hapse atılan, sürgüne gönderilen ve idam edilen 198 Özbek aydın, mahkeme kararıyla beraat etti.
GÜNCEL 9. Yargı Paketi'nin ayrıntıları belli oldu Ceza İnfaz Sistemi'nde düzenlemeler öngören 9. Yargı Paketi tamamlanmak üzere. 60 maddelik 9'uncu Yargı Paketi'nin ayrıntıları belli oldu.
Eğitim Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: 20 bin öğretmen ataması yapılacak Milli Eğitim Bakanı Tekin, 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı.
GÜNCEL Hakim ve Savcı Yardımcılığı Yönetmeliği Resmi Gazete'de Adalet Bakanlığı tarafından hazırlanan Hakim ve Savcı Yardımcılığı Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yeni yönetmeliğin amacının yargı hizmetlerini daha etkili ve verimli bir şekilde sunmak olduğunu...
DÜNYA İsrail ordusu Refah bölgesine kara saldırısı başlattı! Refah sınır kapısının Gazze tarafını ele geçirdiler  İsrail ordusu, Refah bölgesine kara saldırısı başlatarak Gazze'nin Mısır'a açılan sınır kapısının Filistin tarafını ele geçirdiğini duyurdu.
GÜNCEL CHP'ye bomba transfer diyerek duyurdu! O ismin CHP'ye katılması bekleniyor CHP’de dün MYK toplantısı devam ederken İYİ Parti’den istifa eden Bahadır Erdem de CHP genel merkezine geldi. Seçim sürecinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu desteklediğini açıklayan Erdem’in CHP’ye katılması...
GÜNCEL Polis memuru, Erdoğan'ın T.C. kimlik No'su ile arama yaparken yakalandı Ankara Emniyeti’nde ‘köstebek’ soruşturması başlatıldı. Narkotik Suçlarla Mücadele’de görevli polis memuru Serkan Dinçer'in FETÖ firarisi Cevher Güven'e bilgi sızdırdığı tespit edildi. Öte yandan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Teknik...
SEÇİM YSK'nin 31 Mart yerel seçimlerinin kesin sonuçlarına ilişkin kararı Resmi Gazete'de Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin sonuçlarına ilişkin kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
GÜNCEL Asgari ücrete ara zam olacak mı? Erdoğan'dan dikkat çeken açıklama Ocak 2024’te 17.002 liraya yükseltilen net asgari ücret için tek zam yapılacağı belirtilmişti. Ancak asgari ücrete ara zam bekleyenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan dikkat çeken bir mesaj geldi.
Yerel Tekirdağ'da dehşet! Eşi ve oğlunu öldürüp intihar etti Tekirdağ'dan son gelen haber kan dondurdu. Şenol Şirin, evlerinde eşini ve 5 yaşındaki oğlunu öldürdükten sonra intihar etti.
GÜNCEL Bursa belediyesinde yeğeni ve baldızını atayan Mustafa Bozbey'den olay açıklamalar Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in yeğeni Furkan Bozbey'i Bursa Kent Yapı İmar Bilişim Enerji (BURKENT) yönetim kurulu başkanı olarak ataması gündeme oturdu. Öte yandan baldızı Sezen Uğurlu'yu da Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı...
MEDYA Şaban Sevinç ile Ferhat Murat birbirine girdi yayına reklam arası verildi TV 100'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Taksim Meydanı'nda Şaban Sevinç ve Ferhat Murat arasında yaşanan Süleyman Soylu tartışmasında, tansiyon yükseldi. Hacır, yayına reklam arası verdi.
POLİTİKA TELE1 ekranlarında 'Erdoğan, Atatürk’ten sonra gelmiş ikinci büyük liderdir' şoku Metropoll Araştırma sahibi Özer Sencar, TELE1 ekranlarında "Erdoğan, Atatürk’ten sonra gelmiş ikinci büyük liderdir" deyince bozulan sunucu, "O kadar da değil, aynı cümlede kullanmayalım" dedi.
SPOR Premier Lig'de Crystal Palace, Manchester United'ı gole boğdu İngiltere Premier Lig'de oynanan maçta Crystal Palace, sahasında Manchester United'ı 4-0 mağlup etti.