BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,76
ALTIN 2.441,13

Haberler

MAGAZİN Komedyen savaşları! Hasan Can Kaya'dan Cem Yılmaz'a yanıt! Komedyen Cem Yılmaz, meslektaşı Hasan Can Kaya'nın gösterilerinde sık sık küfür kullandığını söyleyerek göndermede bulunmuştu. Hasan Can Kaya'dan, Cem Yılmaz'ın bu sözlerine yanıt geldi.
DÜNYA Belçika Ukrayna'ya F-16 gönderecek Belçika Başbakanı Alexander De Croo, Ukrayna'ya F-16 savaş uçaklarını yıl bitmeden göndereceklerini duyurdu.
SPOR Okan Buruk'tan maç sonu açıklama: Gerideydik, yakaladık, geçtik Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, 3-0 galip geldikleri Adana Demirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
SPOR Arda Güler Real Madrid formasıyla 2. golünü attı La Liga'da oynanan Real Sociedad - Real Madrid maçında milli yıldızımız Arda Güler, karşılaşmanın 29. dakikasında Real Madrid formasıyla 2. golünü kaydetti.
POLİTİKA AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail'e tepki: Devam edeceğiz AK Parti Sözcüsü Çelik, "Cumhurbaşkanımız bu soykırım şebekesine karşı insanlığın ve küresel vicdanın sesidir. Tüm uluslararası platformlarda Filistin halkının haklarını en üst seviyede savunmaya devam edeceğiz." dedi.
GÜNCEL Hatay'da 2 mahalle karantinaya alındı Hatay'ın Defne ilçesinde, ölen sahipsiz bir köpekte kuduz tespit edilmesi üzerine, 2 mahalle karantinaya alındı.
SPOR Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor'u 3-0 mağlup ederek maç fazlasıyla en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 7'ye çıkardı.
Galatasaray Galatasaray Süper Lig'de galibiyet rekoru kırdı Galatasaray, Süper Lig'in 34. haftasında konuk olduğu Adana Demirspor'u 3-0 yenerek kendisine ait ligde üst üste kazanma rekorunu kırdı.
GÜNCEL ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16'lar için flaş açıklama ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, "Türkiye ne zaman F-16'ları teslim alacak?" sorusuna cevap vererek, "Spesifik bir takvim belirtemeyeceğim ama çok heyecanlıyız ve bu uçakların tedariğini sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.
DÜNYA Netanyahu, UCM'ye meydan okuyup 'boyun eğmem' dedi İsrail Başbakanı Netanyahu, Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin (UCM) kendisinin de arasında yer aldığı bazı siyasiler ve ordu komuta kademesi hakkında yakalama kararı çıkaracağı haberlerine karşı, Mahkeme'ye "boyun eğmeyeceğini"...
DÜNYA İsrail'in Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına Türkiye'den çok sert tepki İsrail'in Türkiye hazımsızlığı sürüyor. Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan skandal paylaşımlarına çok sert tepki gösterdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Ciddiyetsiz ve seviyesiz bir...
GÜNCEL Cumhurbaşkanı Erdoğan, Musevi Cemaati'nin Hamursuz Bayramı'nı kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yahudi Cemaati'nin Hamursuz Bayramı'nı tebrik ederek, barış, adalet ve huzurun hakim olması temennisinde bulundu.
GÜNCEL Bakan Güler Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı'nda denetleme yaptı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı'nda inceleme ve denetleme yaptı.
DÜNYA İsrailli aşırı sağcı Bakan Ben-Gvir trafik kazası geçirdi İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, içinde bulunduğu makam aracının karıştığı trafik kazasında ters dönmesi sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
SAĞLIK 5 ticari sütten birinde kuş gribi izine rastlandı ABD Gıda ve İlaç Dairesi, ülkede "test yapılan 5 ticari sütten birinde kuş gribi izine rastlandığını" açıkladı.
POLİTİKA Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na üstü kapalı cevap geldi CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den eski genel başkan Kılıçdaroğlu'na cevap geldi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Herkesle konuşurum, herkesle müzakere ederim ama sizin için mücadeleyi asla bırakmam. Çünkü bizden millet kavga istemiyor."...
POLİTİKA Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na üstü kapalı cevap geldi CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den eski genel başkan Kılıçdaroğlu'na cevap geldi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Herkesle konuşurum, herkesle müzakere ederim ama sizin için mücadeleyi asla bırakmam. Çünkü bizden millet kavga istemiyor."...
EKONOMİ Borsa İstanbul tarihi zirvesini gördü! Rekor üstüne rekor Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, 9.956 puana ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.
GÜNCEL Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 9 Mayıs'taki ziyareti ertelendi 9 Mayıs tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) ziyarette bulunması planlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti, Türkiye'nin talebi üzerine başka bir tarihe ertelendi.
GÜNCEL Hakan Fidan: Filistinlilere karşı devam eden zulüm ve katliam ırkçılığın bir sonucudur Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters ile Dışişleri Bakanlığı İstanbul Temsilciliğinde bir araya geldi. Fidan, görüşmenin ardından önemli açıklamalarda bulundu.