BIST 10.247
DOLAR 32,26
EURO 34,70
ALTIN 2.401,44

Haberler

EKONOMİ Bakan Mehmet Şimşek, Türkiye'nin ekonomi programının başarıyla uyguladığını bildirdi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin ekonomi programının başarıyla uygulandığını bildirerek, "Programımız, şeffaf, öngörülebilir ve kural bazlı politikalara dayalı olup ülkemizin kendi programıdır." ifadesini...
Yerel Bir garip olay! Komşusunu halatla otomobilin arkasına bağlayıp sürükledi Antalya'nın Kaş ilçesinde, köpeğinin ölümüne neden olduğu gerekçesiyle tartıştığı komşusunu halatla otomobilin arkasına bağlayarak sürükleyen kişi gözaltına alındı.
GÜNCEL Türkiye'de 3 büyük tatbikat: 49 ülkeden asker geliyor Türk Silahlı Kuvvetleri mayıs ayında düşmanın gözünü korkutacak 3 büyük tatbikatının çalışmalarını başlattı. Tatbikata ayrıca 49 ülkeden askeri personel geliyor.
GÜNCEL Vali Gül açıkladı: DEAŞ'ın planladığı 2 terör eylemi engellendi İstanbul Valisi Davut Gül, 1’i bombalı, 1’i silahlı olmak üzere DEAŞ tarafından planlanan 2 terör eyleminin engellendiğini açıkladı.
GÜNCEL Altın stoklayanlara uzmanından uyarı! Altındaki hızlı düşüşün nedeni belli oldu Yatırımcıların merakla takip ettiği altın fiyatları haftaya yine hareketli başladı. Ekonomist Doç. Dr. Cüneyt Dirican, ons altındaki duraksama ve düşüşün detaylarını açıkladı.
Yerel 13 yaşındaki Eren'in akıllara durgunluk veren ölümü! Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde 4. kattaki evlerinin balkonundan düşen 13 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
GÜNCEL Özgür Özel'den öldürülen okul müdürü için başsağlığı mesajı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'da yabancı uyruklu bir öğrencinin gerçekleştirdiği silahlı saldırıda yaşamını yitiren okul müdürü İbrahim Oktugan için başsağlığı mesajı yayımladı.
GÜNCEL Bakan Hakan Fidan BAE’ye gidiyor Dışişleri Bakanı Fidan, 9-10 Mayıs tarihlerinde BAE'ye resmi ziyarette bulunacak.
POLİTİKA CHP lideri Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Taha Hüseyin Karagöz ile görüşmesine ilişkin bir açıklama yaptı. Özel, "Kapımıza gelmiş, kabul etmemek olmaz. " dedi.
GÜNCEL Kremlin: NATO'nun Ukrayna'ya asker göndereceği iddiaları provokasyon Kremlin, bugün yaptığı açıklamada, NATO'nun Ukrayna'ya asker gönderme tartışmalarını yorumladı.
GÜNCEL Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı İstanbul'da düzenlenen operasyonda evinde uyuşturucu ele geçirilen şarkıcı Kalben Sağdıç, gözaltına alındı.
GÜNCEL Kırmızı kart görmüştü: Galatasaray maçı öncesi flaş ceza! Galatasaray ile karşılaşacak Fatih Karagümrük'te Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli'nin 5 maç men ve 65 bin TL para cezası aldığı açıklandı.
GÜNCEL 2,5 aydan sonra bir ilk! Merkez Bankası'ndan sıkı adım Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) “parasal aktarım mekanizmasının güçlendirilmesi ve kullanılan sterilizasyon araçlarının çeşitliliğini artırmak amacıyla” TL depo ihaleleri açabileceğini duyurmuştu. Bugün o adım atıldı ve 21 Şubat sonrası...
GÜNCEL Öğretmenlerden öldürülen İbrahim Oktugan protestosu! Derslere girmeyecekler İstanbul Eyüpsultan’da özel bir lisede Irak asıllı Y.K., okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan'ı silahla vurarak öldürmüştü. Türk Eğitim-Sen, yaşananların ardından hayatını kaybeden meslektaşı için bu hafta perşembe günü...
POLİTİKA Kurultay sonrası ilk grup toplantısı! İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'ndan İYİ Parti'den istifa edenlere çağrı İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'den görevi devralmasının ardından ilk grup toplantısında konuştu. Partiden istifa edenlere çağrıda bulunan Dervişoğlu,  "İYİ Parti dün olduğu gibi bugün de sizindir. Gelin küslükleri...
GÜNCEL Hangi yatırım aracı kazandırdı, hangisi kaybettirdi? TÜİK açıkladı Türkiye İstatistik Kurumu, yatırım araçlarının nisan ayı performanlarını açıkladı. Dolar ve euronun kaybettirdiği ayda borsanın performansı merak konusu oldu. İşte nisan ayı en çok kazandıran yatırım aracı...
GÜNCEL Ekrem İmamoğlu'ndan, yeğenini işe alan Belediye Başkanı Bozbey'e tepki İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeğenini belediye şirketine yönetim kurulu olarak atayan CHP'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e tepki gösterdi.
GÜNCEL İstanbul Havalimanı'nda facianın eşiğinden dönüldü! İniş takımları açılmayınca... İstanbul Havalimanı'nda, yabancı bir kargo şirketine ait kargo uçağı, iniş takımlarının arızalanması üzerine gövde üzerine iniş yaptı. Bunun üzerine havalimanında iniş için gerekli tedbirler alınarak piste Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele...
GÜNCEL Kandilli Rasathanesi Müdürlüğüne Prof. Dr. Nurcan Meral Özel atandı  Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü görevine Jeofizik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurcan Meral Özel getirildi.
GÜNCEL En çok şikayet edilen ürün belli oldu! Ticaret Bakanlığı açıkladı Ticaret Bakanlığı Tüketici Hakem Heyetlerinin 4 Ayda 1,9 milyar liralık uyuşmazlığı karara bağladığını açıkladı. En çok şikayet edilen ürün de belli oldu.