BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Özgür Demirtaş cumhurbaşkanı adayı mı oluyor? Ersan Şen'den sonra patladı...

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Ersan Şen'i canlı yayında arayıp cumhurbaşkanı adaylığı için görüşmeye çağırmasının ardından, Mavi TV'nin "Özgür Demirtaş cumhurbaşkanı adaylığına yeşil ışık yaktı" haberini paylaşan Özgür Demirtaş, "yakmadım" dedi. Bunun zerine Özgür Demirtaş Twitter'da TT oldu. Sonra da "Beni TT'den indirin' paylaşımı yaptı...

Abone ol

Meral Akşener'in Ersan Şen'i cumhurbaşkanı adaylığını görüşmek için çağırmasının ardından sosyal medya bu kez ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın cumhurbaşkanı adaylığı iddiasıyla çalkalandı. Özgür Demirtaş, Mavi TV isimli hesabın paylaştığı "Özgür Demirtaş cumhurbaşkanı adaylığına yeşil ışık yaktı" haberini alıntılayıp cevap verince TT listesinin ilk sırasına çıktı. 

'Basit biriyim. Sizden farkım yok…'

Demirtaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yalan! Hiçbir zaman yakmadım yakmam. 2018’den beri adımı Cumhurbaşkanı adayı diye çıkarıyorlar. Değilim! Olsam buradan yazarım. Ben ülkesini, gençleri çok seven, teknolojiye ilgili, ekonomi-finans alanlarında üst düzey akademik yayın yapan basit biriyim. Sizden farkım yok…" ifadesini kullandı.

Sosyal demokrat şartı koydu

Özgür Demirtaş daha sonra yaptığı paylaşımda ise, "Arkadaşlar: Siyasete Uzağım! Hiçbir siyasi oluşumla bir ilgim yok Ancak arka plandan (önde olmama şartı ile) Dil-Din-Irk-Köken ayrımı yapmayan Değişen dünyayı yakalamaya açık olan Teknolojik Devrimi isteyen “Sosyal ve Demokrat” Siyasi partilere önerilerimi her zaman iletirim" dedi. 

Kendisi körükledi sonra 'düşürün' dedi

Özgür Demirtaş, küçük bir hesabın 'cumhurbaşkanı adaylığı' iddiasını paylaşıp herkese yaydıktan sonra TT listesinin zirvesine çıkınca bir paylaşım daha yaparak, "Ayrıca Depremzedeler benim gözümde kimin hangi siyasi partiyle dans ettiğinden ve Türkiye’nin suni siyasi gündeminden çok daha önemli. Beni twitter TRENDLERDEN hemen düşürün. Önemli olan benim yerime depremzedelerin ihtiyaçlarını konuşmamız. Onları trend yapmamız Haksız mıyım?" dedi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Meral Akşener, Ersan Şen'i cumhurbaşkanı adaylığı için görüşmeye çağırdı! Sosyal medya 'teklif' esprileri ile yıkıldı
Foto Galeri Meral Akşener, Ersan Şen'i cumhurbaşkanı adaylığı için görüşmeye çağırdı! Sosyal medya 'teklif' esprileri ile yıkıldı Galeriye Gözat