BIST 9.973
DOLAR 32,38
EURO 34,76
ALTIN 2.436,65

Haberler

GÜNCEL Türkiye'nin yeni NATO Genel Sekreterliği için destekleyeceği aday belli oldu Türkiye, yeni NATO Genel Sekreterliği için Hollanda Başbakanı Mark Rutte'nin adaylığına destek vereceğini, örgütün diğer üyelerine bildirdi.
EKONOMİ Hepsiburada Premium Anne Çocuk Kulübü açıldı Hepsiburada, ebeveynlere alışveriş deneyimlerini üst seviyeye taşıyacak “Premium Anne Çocuk Kulübü”nü tanıttı. Hepsiburada Premium Anne Çocuk Kulübü, markalardan ayrıcalıklı indirimler, eğlence fırsatları gibi avantajlarla ebeveynlerin hayatını...
EKONOMİ Getir'den şaşırtan karar! Gelirlerinin yüzde 7’sini oradan elde ediyordu  Getir, Türkiye'ye odaklanmak için, gelirlerinin yüzde 7’sini elde ettiği Avrupa ve ABD pazarından çıkacağını duyurdu.
EKONOMİ Novartis 9'uncu kez "En İyi İşverenler" listesinde yer aldı Novartis Türkiye İnsan Kaynakları ve Organizasyon Direktörü Özlem Sökmen: "Novartis olarak, mutlu ve tatmin duygusu yüksek çalışanların sürdürülebilir başarının temelini oluşturduğuna inanıyoruz" dedi
GÜNCEL İBB'nin kazdığı kuyuda ölen 5 yaşındaki çocukla ilgili Levent Gültekin'den İmamoğlu'na çağrı Küçükçekmece'de 5 yaşında Edanur Gezer'in bir parkta İBB'nın yaptığı kazı çalışmasında güvenlik ihmali neticesinde öldüğü iddia edildi. Sorumluluların bulunması çağrısında bulunan yazar Levent Gültekin, "Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş artık bu...
POLİTİKA CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile telefonda görüştü  CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı telefonla arayarak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün Taksim'de kutlanmaması yönündeki kararın gözden geçirilmesini istedi.
DÜNYA Netenyahu olağandışı stres altında! ABD ve İsrail kararı engellemek için bastırıyor İsrail basını, Tel Aviv ve Washington yönetimlerinin İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve diğer İsrailli bakanlar hakkında Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin (UCM) tutuklama emri çıkarmasını engellemeye çalıştığını ileri...
GÜNCEL Isparta'da otomobilin çarptığı trafik polisi şehit oldu Isparta'dan son gelen haber çok acı... Bir otomobil radar denetlemesi için emniyet şeridinde duran trafik polisine ve ekip aracına çarptı. Feci kazada polis memuru Yonuz Turan şehit oldu.
GÜNCEL Gaziantepli depremzede Alan ailesi yeni evlerine kavuştu Kahramanmaraş merkezli depremlerde evleri yıkılan Gaziantepli Alan ailesine yeni evleri teslim edildi.
GÜNCEL Türk Hava Yolları, 235 uçak için Airbus ve Boeing ile görüşüyor Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, 235 uçak için hem Airbus hem de Boeing'le müzakere ettiklerini açıkladı.
SPOR Premier Lig takımından Arda Güler için çılgın teklif İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United'ın, Real Madrid forması giyen milli oyuncu Arda Güler için astronomik bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu ileri sürüldü.
EKONOMİ Haftaya çok hızlı başladı! BIST 100 endeksi 10.000 puanı aşarak rekor kırdı  Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, 10.008,02 puanla rekor seviyeyi gördü.Analistler, ekonomi yönetiminin attığı adımların piyasalar tarafından olumlu karşılandığını belirtti.
POLİTİKA MHP'li İsmet Büyükataman'dan Ahmet Davutoğlu'na tepki: Rezilliğine rezillik katmaktadır MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman sosyal medya üzerinden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na tepki gösterdi.
EKONOMİ Garanti BBVA'dan yılın ilk çeyreğinde 22 milyar 479 milyon TL konsolide net kar Türkiye Garanti Bankası, konsolide finansal tablolarına göre yılın ilk 3 ayında 22 milyar 479 milyon 583 bin TL net kar elde etti.
GÜNCEL IBAN'la ödeme alan esnafa kötü haber! Cezası 3 bin 400 TL Hazine ve Maliye Bakanlığı, IBAN yoluyla yapılan ödemeleri sıkı bir şekilde denetleyerek vergi kaybını önlemeye çalışıyor. Sabah'ın haberine göre, bu doğrultuda artık fiş kesmeyenlere her bir fiş için 3 bin 400 TL özel usulsüzlük cezası...
DÜNYA ABD'li restoran zinciri KFC'de boykot sonrası Malezya'da 108 şubeyi geçici kapattı ABD'li restoran zinciri KFC, Malezya'da, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki göstermek ve Filistin halkına destek vermek amacıyla başlatılan boykotun ardından 108 şubesini geçici olarak kapattı.
GÜNCEL ABD Dışişleri Bakanı Blinken, yeniden Orta Doğu turunda Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Antony Blinken bir kez daha Orta Doğu turuna çıkıyor. Blinken bugün Suudi Arabistan'a gidecek. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken’ın Suudi Arabistan'dan sonra Ürdün ve İsrail'i ziyaret ederek Gazze'de...
GÜNCEL Yargıtay Başkanı 26. turda da seçilmedi Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolmasının ardından yapılan başkanlık seçimlerinden yine sonuç çıkmadı. Seçimin 26. turunda da hiçbir aday salt çoğunluğu sağlayamadı.
POLİTİKA İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 'Taksim' açıklaması! 1 Mayıs'ta izin var mı?  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Taksim Meydanı, Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu kapsamında belirlenen ve ilan edilen, yer ve güzergahlar arasında değildir." dedi.
GÜNCEL AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? Halka soruldu ankette ezici sonuç Asal araştırma 31 Mart yerel seçimlerde AK Parti'nin neden oy kaybettiğine ilişkin anket sonuçlarını paylaştı. Ankete göre neden olarak ilk sırada yüzde 51.9 ile Ekonomi/Enflasyon/Hayat Pahalılığı yer aldı.