BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,54
ALTIN 2.383,62

Haberler

Hava Durumu Ankara'da sağanak yağış hayatı felç etti! Ankara'da akşam saatlerinde başlayan kuvvetli yağış nedeniyle bazı evleri su bastı, vatandaşlar kapalı alanlara sığındı, araçlar yolda mahsur kaldı.
EKONOMİ Türk lirası mevduata uygulanan stopaj oranlarında değişime gidildi Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre; 6 aya kadar vadeli hesaplarda stopaj oranı yüzde 7,5'a; 1 yıla kadar olan vadeli hesaplarda ise yüzde 5'e yükseldi..
SPOR Bayern Münih ile Real Madrid'in final mücadelesi berabere bitti UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'in Real Madrid'i konuk ettiği yarı final ilk maçı 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı.
GÜNCEL Ankara'da sağanak yağış sele sebep oldu! Ankara'da 2 gündür yağan sağanak yağış sele sebep oldu. Birçok ilçede araçlar sular altında kalırken vatandaşlar zor anlar yaşadı.
GÜNCEL Fatih Erbakan'dan olay yaratacak 'Cumhur İttifaki' açıklaması Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, KRT'ye konuk oldu. Erbakan Cumhur İttifakı ile ilgili açıklamalarda bulunurken, Cumhur İttifaki'nda uzun ömürlü olmamalarını, doğruya doğru, yanlışa yanlış demelerinin en büyün sebep olduğunu...
GÜNCEL Uşak ve Nevşehir'de sağanak ve dolu etkili oldu Uşak ve Nevşehir'de etkili olan sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Bazı caddeleri su bastı, tarım arazileri zarar gördü.
DÜNYA Netanyahu'yu korku sardı: Bu tehlikeli adımı durdurun Gazze Şeridi'nde savaş ve insanlık suçları işledikleri iddiasıyla tutuklama emri çıkarılmasının gündeme geldiği İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, sosyal medya hesabından dünya liderlerine çağrıda bulundu.
Hava Durumu Ankara'da sağanak ve dolu: Caddeleri su bastı Ankara'da etkili olan sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.
POLİTİKA Bakan Işıkhan: 1 Mayıs anlamına uygun olarak kutlanmakta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Bazı kesimler tartışma çıkararak bugünü gölgelemek istese de ülkemizin her yerinde 1 Mayıs barışçıl gösterilerle anlamına uygun olarak kutlanmaktadır" dedi.
POLİTİKA MİT Başkanı Kalın, Somali Cumhurbaşkanı Mahmud ile görüştü Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Somali'nin başkenti Mogadişu'yu ziyaretinde Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud tarafından kabul edildi.
GÜNCEL Hamas’tan ‘Hasan Saklanan’ mesajı: Mescid-i Aksa şehidi ilan ediyoruz Bir Türk vatandaşı Kudüs'te hayatını kaybetmişti. Hamas, Kudüs'te şehit olan Hasan Saklanan'a ilişkin, "Bu anlayışla Kudüs’te kahraman eylemi gerçekleştiren Türk şehidi Hasan Saklanan’ı selamlıyor; onu Filistin, Gazze, Kudüs ve Mescid-i Aksa şehidi...
MAGAZİN Arka Sıradakiler Özge'nin son halini görenler tanıyamıyor! Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi Arka Sıradakiler’de, Özge karakterine can veren Sevda Dalgıç'ın son hali görenleri hayrete düşürüyor.
GÜNCEL Selçuk Bayraktar'dan 'Hedef Kızılelma' paylaşımı! Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, "Hedef Kızılelma" belgeselinden kısa bir görüntü paylaştı. Baykar, paylaşımında "İstisna bir sonuç bekliyorsanız, müstesna koşullarda çalışmak zorundasınız. " ifadelerine yer...
GÜNCEL Ankara'da 1 Mayıs nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak Ankara'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Anadolu Meydanı'nda düzenlenecek etkinlik nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.
SPOR İngiliz devi Semih Kılıçsoy için harekete geçti Premier Lig ekibi Fulham Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy için İstanbul'a geldi ve siyah-beyazlı kulüple ön görüşme yaptı.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete Taksim Meydanı tepkisi Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Taksim meydanının miting alanı olmadığı herkesin malumuyken bu tür dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim. Her iki yakada da miting alanı mevcut'' diyerek muhalefet kanadının 1 Mayıs ve Taksim ısrarına tepki...
DÜNYA Trump'a "sus payı" davasında konuşma yasağını ihlalden para cezası kesildi Eski ABD Başkanı Donald Trump’a, müstehcen film oyuncusu bir kadına 2016 başkanlık seçimlerinde yasa dışı şekilde "sus payı" ödemesi suçlamasıyla yargılaması devam ederken dava kapsamında getirilen "konuşma yasağı"nı ihlalden 9 bin dolar para...
DÜNYA Guterres'ten ülkelere İsrail'in Refah'a olası saldırısını engelleme çağrısı Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Refah'a askeri saldırıya karşı uyararak, "İsrail üzerinde nüfuzu olan ülkelerin var güçleriyle Refah'a operasyonu engellemeleri için çağrıda bulunuyorum." dedi.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Taksim miting yeri değildir Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Taksim meydanının miting alanı olmadığı herkesin malumuyken bu tür dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim. Her iki yakada da miting alanı mevcut'' diyerek muhalefet kanadının 1 Mayıs ve Taksim ısrarına tepki...
EKONOMİ Temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti 1500 lira oluyor Temassız ödeme limiti, 1 Temmuz'dan itibaren 750 liradan 1500 liraya yükselecek.