BIST 10.899
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.453,20

Haberler

DÜNYA ABD şiddetli kasırga! Çok sayıda ölü var... ABD'nin orta kesimindeki eyaletlerde meydana gelen şiddetli hava olayları ve hortumlar, özellikle Iowa'nın Greenfield kasabasında çok sayıda can kaybına ve büyük hasara yol açtı. Eyalet genelinde acil durum ilan edilirken, diğer eyaletler de...
Hava Durumu Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 15 il için sarı kodlu uyarı yaparken, AFAD kısa süreli yoğun yağışların ani sellere, uzun süreli yağışların ise akarsuların taşmasına yol açabileceğini belirtti.
GÜNCEL Kahramanmaraş'ta boya fabrikasında patlama! Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki bir boya fabrikasında meydana gelen patlamada 3 işçi yaralandı ve fabrikada göçük oluştu.
SPOR UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Atalanta! UEFA Avrupa Ligi final mücadelesinde İtalyan temsilcisi Atalanta, Bundesliga şampiyonu Bayer Leverkusen'i 3-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.
DÜNYA Paris Belediye Başkanı, kirlilik tartışmalarıyla gündeme gelen nehirde yüzecek Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo, 23 Haziran'da, temiz olduğunu göstermek amacıyla Paris Olimpiyat Oyunları'nın maraton yüzme, triatlon ve paratriatlon yarışmalarının düzenleneceği Seine Nehri'nde yüzecek.
DÜNYA 'Gençlik ve Spor Bakanlığı kartının lüks bir otomobilde kullanıldığı' iddiasına yalanlama İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın yayın organlarında yer alan, "Gençlik ve Spor Bakanlığı kartının kullanıldığı lüks otomobil yolda görüldü" iddiasının doğru olmadığını duyurdu.
SPOR IFFHS, Avrupa'nın en iyi takımlarını açıkladı! Türkiye'den 2 kulüp ilk 20'de! Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS), son 1 yılın verilerine dayanarak Avrupa'nın en iyi takımlarını listeledi. Açıklanan listede ilk 20 takım arasında 2 Türk kulübü var.
DÜNYA Hindistan'da yolcu uçağı flamingo sürüsüne çarptı Hindistan'ın Mumbai kentinde Emirates Hava Yollarına ait uçağın flamingo sürüsüne çarpması sonucu 36 kuşun öldüğü belirtildi.
DÜNYA Gazze hükümeti: Gazze'de sağlık hizmetleri devre dışı kaldı İsrail saldırılarının aralıksız sürdüğü Gazze Şeridi'nin kuzeyi ile Gazze kentinde sağlık hizmetleri tamamen devre dışı kaldı.
GÜNCEL Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak Trafik kazaları sonrasında doldurulan kaza tutanağı artık e-Devlet üzerinden doldurulabilecek. Hizmete giren "Kaza Tutanağı Oluşturma" özelliği sayesinde kazalarda kaza tutanağı formu doldurmaya gerek kalmadan telefondan hızlı şekilde kaza tutanağı...
GÜNCEL Hayvanları koruma kanunu yenileniyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan çalışmayla, hayvan hakları ile ilgili yeni yasa taslağı hazırlandı. Teklifin kısa süre içinde Meclis'e sunulması bekleniyor. Düzenleme ile, ülke genelinde barınak sayısı artırılacak, toplama ve...
BİLİM - TEKNOLOJİ Abdulkadir Uraloğlu'ndan X'in temsilci atamasıyla ilgili açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “X” sosyal medya platformunun Türkiye’ye temsilci atamasına ilişkin Almanya’nın başkenti Berlin'de açıklamalarda bulundu.
DÜNYA Yunanistan'da Yeni Sol Partisi hükümetin Filistin'i tanımasını istedi Yunanistan parlamentosunda temsil edilen Yeni Sol Partisi, Yunanistan'ın da İspanya, İrlanda ve Norveç gibi Filistin devletini tanıma kararı almasını talep etti.
GÜNCEL 58 yaşındaki kadın, gelen telefonla hayatının şokunu yaşadı! 400 gram altın ve... Adana'nın Kozan ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki Dilber Berkbasan, kendisini savcı olarak tanıtan bir kişi tarafından kuyumcu soyguncularına yardım etmekle suçlanıp korkutularak, yaklaşık 400 gram altınını ve 3 katlı evini dolandırıcılara...
DÜNYA Ermenistan sonunda pes etti! Paşinyan resmen duyurdu Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Ermenistan'ın artık "tarihi Ermenistan" arayışını durdurması gerektiğini, Ermenistan'ın halihazırda Ermenilerin yaşadığı 29 bin 743 kilometrekare topraktan oluştuğunu söyledi.
Trabzonspor Abdullah Avcı'dan transfer müjdesi: Yüzde 50’si bitti Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Bütün sezon başı planlaması da yapıldı. Transferlerin de yüzde 50’si bitti. " dedi.
POLİTİKA İsrail için flaş karar! Erdoğan: Müdahil olmayı kararlaştırdık Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası İyilik Ödülleri programında konuştu. Erdoğan, "İsrail aleyhine soykırım davasına biz de müdahil olmayı kararlaştırdık." dedi.
DÜNYA İngiltere Başbakanı Sunak erken seçim kararı aldı İngiltere Başbakanı Sunak, ülkede genel seçimlerin 4 Temmuz'da yapılacağını duyurdu.
POLİTİKA Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları ile kampta bir araya gelecek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı il başkanları ile bir araya geleceği kamp, 24-26 Mayıs'ta Kızılcahamam'da düzenlenecek.
Fenerbahçe İsmail Kartal: Şampiyon olacağımıza inanıyorum Fenerbahçe'nin deneyimli çalıştırıcısı İsmail Kartal, "Hiçbir zaman inancımı kaybetmedim. Allah'ın izniyle pazar günü şampiyon olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.