BIST 9.735
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.433,46
HABER /  İNTERNETHABER TV  /  ASTROLOJİ

En bakımlı olan burçlar belli oldu! İşte uyurken bile mis gibi kokan burçlar

Dış görünüşüne özen gösteren burçlar, daima şık ve bakımlı olmaz ister. Bu sebeple ayna karşısında çok vakit geçirirler ve kendileriyle çok ilgilenirler. Saatlerce ne giyeceklerini düşünür, saatlerce saçlarını tararlar. Aynada kendilerine bakmaktan büyük zevk alırlar. İşte o en bakımlı burçlar bakın hangileri...

Abone ol

Astroloji ve burçlar, hayatınızdaki insanlarla ilgili çok önemli birçok ipucu verir. Böylece çevrenizdeki kişileri tanımanız, burçlarından yola çıkarak daha da kolaylaşmış olur.

Astrolojide kendine çok özen gösteren ve hep bakımlı olan, bakımlı ve güzel görünmek isteyen burçlar vardır. Etrafınızda sürekli bakım yaptıran ve ayna karşısından ayrılmayan birileri varsa, bu burçlardan bir tanesine mensup olma ihtimali yüksektir. Astrolojideki en süslü ve en bakımlı burçları sizler için derledik. Bakın en bakımlı ve süslü burçlar hangileri...

Koç burcu

Koç burcu insanı, kendisini çok önemser ve her zaman her şeyin en iyisini hak ettiğini düşünür. Bundan dolayıdır ki modayı yakından takip eder ve sürekli alışveriş yapabilir. Yeni aldığı kıyafetleri kombinlemeyi sever ve böylece tüm dikkatleri üzerine toplamayı da başarır. Koç burcunun mutlu olmasını istiyorsanız onu bir alışveriş merkezine götürebilirsiniz. Cilt bakımına da çok düşkün olan koç burcu insanı, zamanının çoğunu güzellik merkezlerinde geçirebilir.

Aslan burcu

Aslan burcu astrolojide kendini en çok seven burçlar arasında ilk sıradadır desek yalan söylemiş olmayız. O her zaman en şık haliyle insanların karşısına çıkar. Aslan burcu kendisine çok düşkündür ve bakımını asla ihmal etmez. Yeni kıyafetlere para harcar. Her zaman kusursuz olmak için zamanının çoğunu ayna karşısında geçirir. Burçlar arasında gösterişe en çok  meraklı olan aslanlar, süslenmeyi sevdiği gibi abartılı şeylere ve zengin, kaliteli gösteren hediyelere bayılır.

Başak burcu

Başak burcu olanlar her konuda olduğu gibi görünüş konusunda da kusursuzluğu sever. Başak burcu kendisine özen göstermeyi çok iyi bilir. Aslan burcu gibi gösterişli kıyafetleri sevmez. Sade, şık, bakımlı ve asil bir görünüm onları tatmin etmeye yeter. Başak burçları uyumlu olmak konusunda çok ustadır. Eğer sade ve şık kıyafeti ile göze çarpan birini görüyorsanız, o kişinin başak burcu olma ihtimali yüksektir. Yüzü, elleri ve dişleri her zaman temizdir, kişisel bakımına çok önem verir ve karşısında da öyle birini görmek ister.

Terazi burcu

Terazi burcu da en süslü ve bakımlı burçlar arasında ilk sıralarda yer alır. Terazi güzel olmayı çok sever. Bu sebeple her koşulda, bakımına vakit ayırabilir. Terazi burcu insanını ayna karşısında saatlerce cilt bakımı yaparken görmeniz mümkündür. Düzenli olarak da profesyonel bakım yaptırmak gibi alışkanlıkları vardır. Dışarı çıkacaklarsa mutlaka en güzel görünümü elde etmek için ellerinden geleni yaparlar ve güzel giyinmeyi de çok severler. Teraziler, tüm maaşını bakım için harcayabilir ve her zaman bakımlı ve iddialı olmayı sever.