BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,67
ALTIN 2.393,97

Haberler

Galatasaray Mauro Icardi'den Fenerbahçe açıklaması: Derbiye odaklanacağız Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe ile oynacakları derbi maç hakkında açıklamalarda bulundu. Icardi, Karagümrük maçını da kazanıp Fenerbahçe derbisine odaklanmak istediklerini söyledi.
DÜNYA Macar Bakan: Kendimizi bir Türk milleti olarak görüyoruz Macaristan Kültür ve İnovasyon Bakanı Janos Csak, "Biz Macarlar, kendimizi Orta Asya'dan hatta Orta Asya'nın doğusundan gelen bir Türk milleti olarak görüyoruz." dedi.
DÜNYA İsrail'den Refah'taki saldırıları sürüyor! İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik acımasız saldırıları 214 gündür aralıksız devam ederken, Refah kentindeki saldırıları da sürüyor. Saldırıların dozu giderek arttıkça, 1 buçuk milyon Filistinli, yerleşim yerlerini kaybetmenin...
SPOR Trabzonspor Türkiye Kupası'nda finalde Ziraat Türkiye Kupası yarı final 2. maçında Trabzonspor, Fatih Karagümrük'ü 4-0 mağlup ederek (ilk maçı da 3-2 kazanmıştı) adını finale yazdırdı.
Trabzonspor Trabzonspor'da Paul Onuachu sakatlandı Trabzonspor'da Paul Onuachu sakatlandıTrabzonspor'un forveti Paul Onuachu, Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fatih Karagümrük ağlarını sarstı. Nijeryalı isim, bu golün 6 dakika sonrasında ise sakatlanarak kenara geldi.
SAĞLIK DSÖ: İsrail'in, Refah'a yönelik artan saldırılarından son derece endişeliyiz Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, İsrail'in, Gazze halkının büyük bölümünün güvenlik için kaçıp sığındığı Refah kentine yönelik artan saldırılarından son derece endişeli olduklarını...
GÜNCEL Eyüpsultan'da öldürülen okul müdürünün vurulma anı ortaya çıktı İstanbul Eyüpsultan'daki bir okulda, okul müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürülme anının görüntüleri ortaya çıktı.
DÜNYA Cambridge öğrencileri: Üniversite Rusya'ya yaptığı gibi İsrail ile ilişkilerini neden kesmiyor ABD'deki Columbia Üniversitesinde başlayan ve birçok üniversiteye yayılan Filistin'e destek gösterilerine katılan İngiltere'nin saygın okullarından Cambridge Üniversitesi öğrencileri, üniversitenin Ukrayna'ya saldırı başlatan Rusya ile ilişkileri...
DÜNYA Refah'ı işgal eden İsrail, barış anlaşmasını ihlal etmediğini iddia etti İsrail Başbakanlık Sözcüsü Ofir Gendelman, İsrail ordusunun Gazze'nin Mısır'a açılan Refah Sınır Kapısının Filistin tarafını ele geçirmekle 1979'da Mısır ile imzalanan barış anlaşmasını ihlal etmediğini iddia etti.
POLİTİKA Saadet Partisi, DEM Parti'yi ağırladı! Yeni anayasa açıklaması... DEM Partisi Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları, Saadet Partisi'ne ziyarette bulundu. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile yapılan görüşmenin ardından DEM Parti'den yeni anayasa ile ilgili açıklama...
GÜNCEL Türkiye Gazze'ye en çok yardım eden ülke oldu Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Türkiye'nin Gazze'ye en çok yardım eden ülke olduğunu açıkladı. Keçeli, Türkiye'den Gazze'ye toplamda 52 bin ton yardım gönderildiğini bildirdi.
GÜNCEL Rekabet Kurulu, META'ya 1,2 milyar lira ceza kesti Rekabet Kurulu'nun ABD merkezli META şirketi üzerinde yürüttüğü iki soruşturma sonuçlandı. Kurul, WhatsApp, Facebook ve Instagram gibi çeşitli uygulamalara sahip olan bu şirkete toplamda 1 milyar 234 milyon lira ceza kesti.
GÜNCEL Eyüpsultan'da okul müdürünü silahla öldüren zanlı tutuklandı Eyüpsultan'da okul müdürünü silahla vurarak öldüren yabancı uyruklu öğrenci tutuklanarak cezaevinde gönderildi.
EKONOMİ Türk Eximbank'tan 1 milyar avroluk kredi anlaşması Türk Eximbank, 1 milyar avro tutarında 10 yıl vadeli kredi anlaşması imzaladı.
Fenerbahçe Fenerbahçe'de fatura takım kaptanlarından olan Mert Hakan Yandaş'a kesildi Fenerbahçe'de takım kaptanlarından Mert Hakan Yandaş ile yollar ayrılıyor. Sarı-lacivertli kulüp, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli futbolcunun sözleşmesini uzatmayacak.
EKONOMİ Türkiye 900 milyon metreküplük dev doğal gaz fırsatı için harekete geçti Türkiye 900 milyon metreküplük dev doğal gaz fırsatı için kolları sıvadı. Türkiye yurt dışına sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) ihraç etmek için yasal altyapıyı tamamladı. Şimdi ise fiziki altyapı için harekete geçildi.
EKONOMİ Elektrik ve doğalgaz faturalarında yeni dönem başlıyor! Düşük gelirli haneye düşük fatura ABD merkezli Bloomberg'in haberine göre, hükümetin farklı gelir grupları için farklı doğalgaz ve elektrik tarifeleri belirleme planı üzerinde çalıştığı belirtildi.
EKONOMİ Türkiye gri listeden çıkmak üzere! Yatırımcılar tekrar dönüş yapacak Ekonomide atılan adımlar meyvelerini vermeye başladı. Uluslararası suç izleme kuruluşu FATF'ın, Türkiye'yi 2021'de aldığı gri listeden, haziranda yapılacak toplantıda alacağı kararla çıkartması bekleniyor.
SAĞLIK Covid-19 aşısını yan etkileri nedeniyle küresel çapta geri çektiler Covid-19 aşısını yan etkileri nedeniyle geri çektiler. İlaç devi AstraZeneca (AZN), COVID-19'a karşı geliştirdiği aşıyı dünya çapında geri çekiyor. Duyuru, şirketin aşının tehlikeli yan etkilere neden olabileceğini ilk kez fark etmesinden aylar...
EKONOMİ ESK'dan et fiyatlarını düşüren hamle! Devam edecek Et fiyatlarındaki düşüş devam edecek. İstanbul Perakendeci Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Aydın Tüfekci, Et ve Süt Kurumunun (ESK) hamleleriyle kırmızı et fiyatlarının düşme eğilimine girdiğini belirterek, düşüşün devam edeceğini ve fiyatlarda bir...