BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,77
ALTIN 2.439,58

Haberler

GÜNCEL Hatay'da 2 mahalle karantinaya alındı Hatay'ın Defne ilçesinde, ölen sahipsiz bir köpekte kuduz tespit edilmesi üzerine, 2 mahalle karantinaya alındı.
SPOR Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor'u 3-0 mağlup ederek maç fazlasıyla en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 7'ye çıkardı.
Galatasaray Galatasaray Süper Lig'de galibiyet rekoru kırdı Galatasaray, Süper Lig'in 34. haftasında konuk olduğu Adana Demirspor'u 3-0 yenerek kendisine ait ligde üst üste kazanma rekorunu kırdı.
GÜNCEL ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16'lar için flaş açıklama ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, "Türkiye ne zaman F-16'ları teslim alacak?" sorusuna cevap vererek, "Spesifik bir takvim belirtemeyeceğim ama çok heyecanlıyız ve bu uçakların tedariğini sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.
DÜNYA Netanyahu, UCM'ye meydan okuyup 'boyun eğmem' dedi İsrail Başbakanı Netanyahu, Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin (UCM) kendisinin de arasında yer aldığı bazı siyasiler ve ordu komuta kademesi hakkında yakalama kararı çıkaracağı haberlerine karşı, Mahkeme'ye "boyun eğmeyeceğini"...
DÜNYA İsrail'in Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına Türkiye'den çok sert tepki İsrail'in Türkiye hazımsızlığı sürüyor. Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan skandal paylaşımlarına çok sert tepki gösterdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Ciddiyetsiz ve seviyesiz bir...
GÜNCEL Cumhurbaşkanı Erdoğan, Musevi Cemaati'nin Hamursuz Bayramı'nı kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yahudi Cemaati'nin Hamursuz Bayramı'nı tebrik ederek, barış, adalet ve huzurun hakim olması temennisinde bulundu.
GÜNCEL Bakan Güler Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı'nda denetleme yaptı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı'nda inceleme ve denetleme yaptı.
DÜNYA İsrailli aşırı sağcı Bakan Ben-Gvir trafik kazası geçirdi İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, içinde bulunduğu makam aracının karıştığı trafik kazasında ters dönmesi sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
SAĞLIK 5 ticari sütten birinde kuş gribi izine rastlandı ABD Gıda ve İlaç Dairesi, ülkede "test yapılan 5 ticari sütten birinde kuş gribi izine rastlandığını" açıkladı.
POLİTİKA Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na üstü kapalı cevap geldi CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den eski genel başkan Kılıçdaroğlu'na cevap geldi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Herkesle konuşurum, herkesle müzakere ederim ama sizin için mücadeleyi asla bırakmam. Çünkü bizden millet kavga istemiyor."...
POLİTİKA Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na üstü kapalı cevap geldi CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den eski genel başkan Kılıçdaroğlu'na cevap geldi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Herkesle konuşurum, herkesle müzakere ederim ama sizin için mücadeleyi asla bırakmam. Çünkü bizden millet kavga istemiyor."...
EKONOMİ Borsa İstanbul tarihi zirvesini gördü! Rekor üstüne rekor Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, 9.956 puana ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.
GÜNCEL Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 9 Mayıs'taki ziyareti ertelendi 9 Mayıs tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) ziyarette bulunması planlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti, Türkiye'nin talebi üzerine başka bir tarihe ertelendi.
GÜNCEL Hakan Fidan: Filistinlilere karşı devam eden zulüm ve katliam ırkçılığın bir sonucudur Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters ile Dışişleri Bakanlığı İstanbul Temsilciliğinde bir araya geldi. Fidan, görüşmenin ardından önemli açıklamalarda bulundu.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yardımlar Gazze'ye ulaştırılmalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nde Hollanda Başbakanı Mark Rutte'yi ağırladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gazze'de kalıcı ateşkesin temini büyük önem arz ediyor. Yardımlar Gazze'ye kesintisiz ulaştırılmalı"...
GÜNCEL Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüşmenin ardından açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte'yi Vahdettin Köşkü'nde kabul etti. Yapılam görüşme sonrası Erdoğan açıklamalarda bulundu.
GÜNCEL Hollanda Başbakanı Mark Rutte'den Türkiye açıklaması: Türkiye'nin bölgede çok etkisi var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte'yi Vahdettin Köşkü'nde kabul etti. Görüşme sonrası Rutte, açıklamalarda bulundu.
POLİTİKA Yargıtay DEM Parti için harekete mi geçiyor? Nedim Şener bilgi verdi Göreve gelir gelmez yaptıkları icraatlerle çok tartışılan DEM Parti için harekete mi geçiliyor?. Gazeteci Nedim Şener, Yargıtay Başsavcılığı'nın terör örgütünün siyasi kanadı DEM Parti ile ilgili inceleme başlattığını...
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit polis memuru Emrah Büke'nin ailesine başsağlığı mesajı gönderdi.