BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.487,47
HABER /  POLİTİKA

MHP'li milletvekili Cemal Enginyurt için ihraç talebi

ANKARA'dan gelen son dakika haberine göre MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi. Cemal Enginyurt, ihraç talebi sonrası bakın ne dedi.

Abone ol

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un basına yansıyan açıklamaları nedeniyle kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildiğini bildirdi.

Basına yansıyan açıklamaları nedeniyle kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıklama yaptı.

''Bu bedeli ödemek Ordulular adına şereftir''
Enginyurt, "Fındık üreticisinin hakkını savunmak, vatanı savunmak gibidir. Fındıkta oynanan oyunlara karşı durmanın bedeli ağır da olsa; bu bedeli ödemek Ordulular adına şereftir. Şerefin tavizi olmaz. MHP, vazgeçilmez sevdamdır" dedi.cemal enginyurt

BAŞINI YAKAN AÇIKLAMASI

Cemal Enginyurt'un son açıklaması şöyleydi:
*“Tarım bakanı ne istiyorsun sen bizden? Niye davet etmiyorsun bizi? AK Partililer niye çağırmıyorsunuz bizi. Ne yaptık size? Muhalefet mi ettik? Her yerde savunuyoruz, her yerde anlatıyoruz. Cumhur İttifakından başka bir şey söylemiyoruz. Biz her söze başladığımızda Sayın Cumhurbaşkanı diye başlıyoruz. Ama bu arkadaşlar bizi yok sayıyorlar. Her yerde yok sayıyorlar. Belediyelerde, sokakta, siyasette yok sayıyorlar. En son bugün tarım bakanı… Biz anlatamıyor muyuz projeleri. Muhalefet mi ettik size?”

Bahçeli uyarıyordu
Enginyurt, daha önce bir söyleşisinde ise sert çıkışları nedeniyle Bahçeli tarafından uyarıldığını söylemişti. Enginyurt, “Tabi bu konuda Sayın Genel Başkanımız bazen beni uyarıyor. Sert çıkışlarım sebebiyle. Tabii sert çıkışlarım derken aslında Cumhur İttifakı anlamında. Çünkü ben bazen AK Parti’ye de yükleniyorum bazı yanlışlar gördüğümde, hazmedemediğim şeyler olduğunda. Benim mizacım bu. Yani ben söylemek durumundayım” diye cevap vermişti.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
En son durakta görüldü! Muğla ayakta 4 gündür Pınar Gültekin'i arıyor!
Foto Galeri En son durakta görüldü! Muğla ayakta 4 gündür Pınar Gültekin'i arıyor! Galeriye Gözat