BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,79
ALTIN 2.439,59
HABER /  SPOR

Kahveci kabak tadı verdi

Nihat Kahveci'nin transferi yılan hikayesine döndü. Kahveci'nin son flört ettiği takım Villareal.

Abone ol

İspanya'nın Real Sociedad takımında oynayan Nihat Kahveci, bugün düzenlediği basın toplantısında, ''Villareal ile konuşuyoruz, ama transfer yüzde 100 oldu diyemem'' dedi.

Sezon sonunda Villareal'e transfer olacağı iddialarıyla ilgili ilk kez açıklama yapan Nihat, Villareal kulübü ile sadece görüşmeye devam ettiklerini, ancak önünde daha 3 ay daha bulunduğunu söyledi.

26 yaşındaki yıldız futbolcu, ''Yine aynı şeyler tekrarlanıyor ve ben sıkıldım. Elbette ki, Real ile sözleşme yenilemem bugün itibariyle çok zor. Şu anda konuşulan şeyler var, ama takım adı vermek istemiyorum. Çünkü kesinleşen bir şey yok. Sezon sonu geldiğinde geleceğimi belirlemek için gerekli zamanım olacak. O zamana kadar Real'i düşüneceğim'' şeklinde konuştu.

Ameliyat olduğu dizinden tekrar sakatlanmasının ardından geçirdiği tedavi sürecinde kendisini iyi hissettiğini kaydeden Türk futbolcu, ne zaman sahaya döneceğiyle ilgili tarih vermese de ''Ciddi bir şey değil. Mallorca maçının 10 veya 15. dakikasında dizimde bir şeyler hissettim. Başlangıçta korktum ve o an sahadan çıkmam lazımdı, ama ben 60. dakikaya kadar oynadım. Maçtan sonra dizimde biraz şişkinlik vardı. Artık yok. Son iki gündür koşular yapıyorum ve herhangi bir problem yaşamadan topa vurabiliyorum, ama kendimi iyi hissetsem de şimdilik oynayacak durumda değilim'' açıklamasında bulundu.

Nihat, en kısa zamanda sahalara dönme arzusunda olduğunu da
ekledi. Öte yandan Nihat, Real Sociedad'ın La Liga'daki kötü gidişe son vereceğini de savundu.

La Liga'nın 25. haftasında pazar günü deplasmanda Real Betis ile karşılaşacak olan Real Sociedad'da Nihat kadroda yer almayacak.