BIST 10.704
DOLAR 32,20
EURO 34,99
ALTIN 2.503,21
HABER /  SPOR

Alexin galibiyet hediyesi kime?

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Alex de Souza, Beşiktaş galibiyetini kime hediye edeceklerin açıkladı.

Abone ol

Alex: Beşiktaş galibiyetini Aziz Yıldırım'a hediye edeceğiz

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Alex de Souza, Beşiktaş ile 26 Şubat Pazar günü yapacakları derbi maçta alacakları galibiyeti kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a hediye edeceklerini söyledi.

Alex, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, maçlardaki kötü tezahüratları ve küfürleri tercümanı aracılığıyla öğrendiğini belirterek, ''Bunlara en güzel cevabı sahada vereceğiz. Beşiktaş galibiyetini başkanımız Aziz Yıldırım'a hediye edeceğiz'' dedi.

Fenerbahçe'nin çok büyük bir aile olduğunu vurgulayan Alex, şunları kaydetti:

''Takımımıza ya da başkanımıza yapılan tüm hakaretleri her Fenerbahçeli kendi üstüne alır. Bu takımın oyuncuları olarak pazar günü oynanacak karşılaşmada sahadan galip ayrılıp, üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Taraftarımız da bizim gibi sorumluluğunun bilincindedir. İnanıyorum ki derbi maçında stadımızda boş yer kalmayacaktır.'' Alex, derbi maçta taraftarlarından küfür etmemelerini isteyerek, ''Taraftardan ricamız, her ne kadar rakip takımın seyircisi orada olmasa bile küfür etmeden, sadece ıslık ve uğultu ile bizi desteklemeleridir. Çünkü ilk kez tam kapasitede dolacak olan stadımızın akustiği rakip takımı baskı altında tutmaya yetecektir. Pazar gününün gelmesini bütün takım arkadaşlarımla birlikte heyecanla bekliyoruz'' diye konuştu.