BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,87
ALTIN 2.432,22
HABER /  GÜNCEL

İbrahim Tatlıses'in hastane görüntüsü olay! Türkü söyledi kırıkları var ama böyle dedi

BODRUM'da kaza geçiren İbrahim Tatlıses'ten açıklama geldi. Ayağında 2 kırık var ama Tatlıses Bodrum'a gitme nedeni olan konserini vermekte kararlı. Tatlıses'in hastanede türkü söylediği anlar ise dikkat çekti.

Abone ol

Sanatçı İbrahim Tatlıses, bugün Bodrum'da büyük bir kaza atlattı. Tatlıses'in aracı, bir kamyonetle çarpıştıktan sonra şarampole yuvarlandı.

Ünlü sanatçı için ekipler seferber oldu. Tatlıses'in sıkıştığı araç vinçle şarampolden yukarı çekildi. Sonrasında Tatlıses, hastaneye kaldırıldı.

Ayağında kırıklar var

Sevenlerinin yüreğini ağzına getiren ünlü sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi ancak bir ayağında 2 kırık tespit edildiği aktarıldı.

Tatlıses: Konserde görüşürüz

Tatlıses kaldırıldığı hastanenin odasından açıklama yaptı. Ünlü sanatçı, 'arayan soran herkesten Allah razı olsun. Akşama konserde görüşmek üzere' dedi. Ünlü sanatçı konser için Bodrum'daydı...

Demet Akalın ve Okan Kurt'un İbrahim Tatlıses'i ziyaret için olaydan hemen sonra hastaneye geldikleri görüldü. Şarkıcı Ebru Yaşar da Tatlıses’i kazadan sonra ziyaret edenlerden oldu.

"Allah bitti demeden bitmez"

Tatlıses'i sağlıklı görünce mutluluğunu “Süper çok iyi. Hiçbir şey yok maşallah. Sen bitti demeden bitmez” sözleri ile dile getiren Ebru Yaşar'a Tatlıses şöyle cevap verdi: Ben değil Allah bitti demeden bitmez. Allah bitti diyecek öyle...

Hastanede o türküyü söyledi

Hastane odasından paylaşılan bir görüntüde ise Tatlıses'in 'Ağrı Dağın Eteğinde" türküsünü söylediği görüldü.

İşte Tatlıses'in kaza sonrası hastaneden ilk görüntüsü... ( Video)

BU FOTO GALERİYE BAKIN
İbrahim Tatlıses trafik kazası geçirdi! Bodrum'daki kazanın fotoğrafları
Foto Galeri İbrahim Tatlıses trafik kazası geçirdi! Bodrum'daki kazanın fotoğrafları Galeriye Gözat