BIST 9.727
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.439,09
HABER /  GÜNCEL

İbrahim Tatlıses trafik kazası geçirdi! Bodrum'da kızıyla birlikte araçta sıkıştı

İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi. İbrahim Tatlıses ile yanındakilerin içinde olduğu araç, kamyonetle çarpışıp şarampole yuvarlandı. Araçta sıkışan Tatlıses ve diğer yaralılar için kurtarma çalışmaları yürütüldü. Bilinci açık olan Tatlıses, 'beni araçla birlikte vinçle çıkarın' dedi. Çalışmalar sonucu ünlü sanatçı ve yanındakiler kurtarılarak ambulansa alındı. Tatlıses'in ayağında 2 kırık olduğu öğrenildi.

Abone ol

MUĞLA Bodrum'dan gelen son dakika haberi gündemin ilk sırasına oturdu. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde aracı ile seyir halinde iken trafik kazası geçirdi. İbrahim Tatlıses'in içinde bulunduğu minibüsü bir kamyonetle çarpıştı. İbrahim Tatlıses'in aracı ve kamyonet uçuruma yuvarlandı. 

Diri diri yanmaktan vatandaşlar kurtardı

Kazadan sonra çarpışan kamyon ile İbrahim Tatlıses’in aracında yangın meydana geldi. Kısa sürede parlayan alevlere bu sırada yoldan geçmekte olan vatandaşlar yangın tüpleri ile müdahale ederek söndürdü. Bu sırada aracı içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses de vatandaşların müdahalesi ile alevlerden kurtuldu. 

Oğlu İDO tanık oldu

İbrahim Tatlıses'in oğlu İDO ise kazanın tanığı oldu. İdo öndeki araçta olduğundan kazada yaralanmadı. 

Tatlıses'in kaza şokuyla ilk sözleri

Araç içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses’in bilinci açık halde ekiplere “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği öğrenildi.

Sağlık durumu iyi ancak...

Ekipler Tatlıses'in sıkıştığı minibüsü vinçle yola çıkardı. Daha sonra Tatlıses sağlık ekiplerince hastaneye götürülmek üzere ambulansa alındı. Sağlık durumu iyi olan Tatlıses'in bir ayağında iki kırık olduğu belirtildi. Kazada yaralanan diğer 4 yaralının da hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

İşte Tatlıses'in kazadan sonraki ilk görüntüsü

Reddettiği oğlu olay yerine koştu

Öte yandan İbrahim Tatlıses'in geçirdiği kaza sonrası olay yerine ilk koşan isimlerden biri Ahmet Tatlıses oldu. Ünlü şarkıcının oğluyla yaşadığı sorunlar nedeniyle Ahmet Tatlıses'i evlatlıktan reddettiği biliniyordu.

Kurtarma çalışmaları böyle yürütüldü:

Tatlıses, sıkıştığı araçtan çıkarılırken görüntü alınmaması için zabıta ekipleri tarafından çarşaf açıldı.

Tatlıses'in çarşaflı önlemle ambulansa alınma anı:

BU FOTO GALERİYE BAKIN
İbrahim Tatlıses trafik kazası geçirdi! Bodrum'daki kazanın fotoğrafları
Foto Galeri İbrahim Tatlıses trafik kazası geçirdi! Bodrum'daki kazanın fotoğrafları Galeriye Gözat