BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,81
ALTIN 2.436,17

Haberler

GÜNCEL Murat Sancak bombaladı! Türk futbolundaki FETÖ'cüler! Adana Demirspor Eski Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Sancak, Türk futbolunda birçok alanda FETÖ’cü olduğunu söylerken ‘ben yazmasam bile siz kimin olduğunu bileceksiniz’ ifadelerini...
GÜNCEL Resmi Gazete'de yayınlandı: Raylı sistem için 1 Mayıs kararı! Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Başkentray, Marmaray, İZBAN ve metro hatları, 1 ve 19 Mayıs'ta ücretsiz olacak.
GÜNCEL Bülent Arınç'tan dikkat çeken Özgür özel sözleri: O benim kahramanımdır Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç, Habertürk ekranlarında Akif Ersoy'un sorularını yanıtladı. Arınç, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
POLİTİKA Hakan Fidan'dan İsrail açıklaması: Hesap verecekler! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Filistin ve Gazze Şeridi'nde katliam saldırıları düzenleyen İsrail'e çok sert tepki gösterdi. Fidan, "Katliamın faillerinin hukuk önünde hesap verecekleri günü iple çekiyoruz" dedi.
DÜNYA Hayvanat bahçesinde korku dolu anlar! Erkek aslan görevliye saldırdı, dişi ise... Yurt dışındaki bir hayvanat bahçesinde korku dolu anlar yaşandı. Aslanların olduğu bölüme giren iki görevli, ziyaretçilere güven verme amacıyla aslanların yanına kadar yaklaştı. Erkek aslanın bir anda görevliye saldırması sonrası dişi aslan ise...
DÜNYA Netanyahu, tutuklanmamak için Biden'dan yardım istemiş! Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) tarafından olası bir tutuklama kararı için, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, ABD Başkanı Joe Biden'dan yardım istediği ortaya çıktı.
GÜNCEL Siirt'te deneme amaçlı ekilen yem şalgamının hasadı yapıldı Siirt'te deneme ekimi yapılan yem şalgamı olarak bilinen "Lenox"un hasadı yapıldı.
GÜNCEL İstanbul Valisi Davut Gül, Edanur Gezer'in cenaze törenine katıldı İstanbul Küçükçekmece'de ihmaller zinciri sonrası su birikintisine düşerek yaşamını yitiren 5 yaşındaki Edanur Gezer için cenaze töreni düzenlendi. İstanbul Valisi Davut Gül, cenaze törenine katılarak Gezer ailesinin acısını...
DÜNYA İsrail ordusu, Gazze’de 2 askerinin daha öldüğünü açıkladı İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ndeki çatışmalarda 2 askerinin daha öldüğünü açıkladı.
GÜNCEL Bakan Fidan Suudi mevkidaşı Faysal bin Ferhan ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Riyad'da, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan ile bir araya geldi.
DÜNYA Türkiye'den Fransa'nın kararına ilişkin açıklama: Karar yok hükmündedir! Dışişleri Bakanlığı, Fransa Ulusal Meclisi’nin Asuriler ve Keldanilerle ilgili kabul ettiği karara çok sert tepki gösterdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Fransa Ulusal Meclisi’nin aldığı karar yok hükmündedir" denildi.
SPOR Fatih Karagümrük sahasında Antalyaspor'u farklı mağlup etti Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Fatih Karagümrük sahasında Antalyaspor'u 4-1 mağlup etti.
POLİTİKA AK Parti 31 Mart seçimlerini neden kaybetti? Bülent Arınç böyle yanıtladı 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, Habertürk ekranlarında Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtladı. Arınç, 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirdi.
GÜNCEL Kayseri'de veteriner teknikerinin şehit edildiği bölgede paramotor bulundu Ankara'da geçen yıl İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde bombalı saldırı gerçekleştiren 2 teröristin saldırıda kullandıkları aracı gasbettikleri ve bir veteriner teknikerini şehit ettikleri Kayseri'nin Develi ilçesinde...
DÜNYA Peru'da otobüs uçuruma yuvarlandı: 23 ölü Peru'da yolcu otobüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu 23 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı.
GÜNCEL Seyir halindeki tır yolda oluşan çukura düştü Adana'da kum yüklü bir tır, seyir halindeyken yolda oluşan çukura düştü. Tırda yüklü kum yola saçılırken, sürücü çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan kurtarıldı.
EKONOMİ Mehmet Şimşek'ten enflasyon için flaş mesaj: Güvenilir ortam oluştu Türkiye'nin enflasyonla mücadelesi sürüyor. Riyad'da konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'de enflasyonla mücadeleyi desteklemek için güvenilir bir mali çerçeve oluştuğunu ve kamu maliyesinin de iyiye gittiğini...
DÜNYA Zelenskiy: Rus ordusu yeni saldırı eylemlerine hazırlanıyor Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rus ordusunun yeni saldırı eylemlerine hazırlandığını, müttefikleriyle birlikte bu saldırıları bozmaları gerektiğini ifade etti.
GÜNCEL Seyir halindeki tır yolda oluşan çukura düştü Adana'da kum yüklü bir tır, seyir halindeyken yolda oluşan çukura düştü. Tırda yüklü kum yola saçılırken, sürücü çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan kurtarıldı.
DÜNYA Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Paralarımızı iade edin Nijerya hükümeti, ülkedeki yetkililer tarafından kaçırılan paraların ülkeye iade edilmesi için ABD'ye çağrıda bulundu.