BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Haberler

DÜNYA Londra Belediye Başkanı üçüncü kez Sadık Khan oldu İngiltere'de yerel seçimlerde Londra'nın iki dönemdir belediye başkanlığını yapan İşçi Partisi'nin Müslüman adayı Sadık Khan, üçüncü kez seçildi.
GÜNCEL Şırnak'ta cadde ve sokakları su bastı Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerinde sağanak sebebiyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı.
DÜNYA İsrail askerleri Batı Şeria'da 6 Filistinliyi öldürdü İsrail ordusunun işgal altındaki Batı Şeria'da buldozerle yıktığı evin enkazından çıkmaya çalıştıkları sırada ateş açarak öldürdüğü Filistinli sayısı 6'ya çıktı.
GÜNCEL Irak'ın kuzeyinde 6 terörist etkisiz hale getirildi Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
GÜNCEL Tarkan'dan sokak hayvanlarıyla ilgili belediyelere çağrı Ünlü şarkıcı Tarkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında "Sokak hayvanlarını öldürmek bir çözüm değil. Belediyelerin sokak hayvanları konusuna daha vicdani ve mantıklı çözümlerle yaklaşması gerek" dedi.
GÜNCEL MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı: Emniyete haber verin Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), "Casusluk nedir?" başlığıyla yayınladığı video ile vatandaşları casusluk faaliyetlerine karşı uyardı.
SPOR Hull City, Championship'te play-off'a kalamadı Hull City, İngiltere Championship'in 46. haftasında deplasmanda Plymouth'a 1-0 yenilerek sezonu 7. sırada bitirdi ve play-off dışında kaldı.
GÜNCEL Uşak Üniversitesi öğrencilerinden anlamlı çevre projesi Uşak Üniversitesi Gazetecilik Bölümü öğrencileri, Uşak’taki bir anaokulunda geri dönüşüm ve geri dönüşüm kompost projesi başlattılar. Proje kapsamında, anaokulu öğrencileri organik atıkları toplamaya teşvik edilerek doğal gübre üretimi...
GÜNCEL Baykar'dan çalışanlarına dev ikramiye jesti İhracat rekorları kıran ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan Baykar, çalışanlarına ortalama 18 maaşa denk gelen kâr payı dağıttı.
GÜNCEL İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde polise saldıran 52 şüpheli için flaş karar İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Saraçhane Meydanı'nda polislere taş ve sopayla saldırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 65 şüpheliden 52’si, tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.
DÜNYA New York Times: Kar eden Türkiye'ydi ama Gazze için yaptılar Amerikan New York Times gazetesi, Türkiye'nin ticari ilişkileri durdurduğu İsrail'in daha da yalnızlaştığına vurgu yaparak, Türkiye'nin bu ticarette kar eden taraf olmasına rağmen Gazze için aldığı kararın önemine değindi.
GÜNCEL Bülent Arınç ve “Behzat Ç“ imza gününde buluştu Ankara Kitap Fuarı’nda sürpriz buluşma gerçekleşti. Gazeteci Ömer Şahin’in imza gününde TBMM eski Başkanı Bülent Arınç ile “Behzat Ç” karakteriyle tanınan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu bir araya geldi .
SPOR Adana Demirspor İstanbul'da 3 puanı kaptı Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında İstanbulspor sahasında Adana Demirspor'a 1-0 mağlup oldu.
Trabzonspor Samsunspor sahasında Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Samsunspor sahasında Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti.
GÜNCEL PKK firarisi Senanik Öner atlara tecavüz ederken yakalandı Türkiye'de terör örgütü PKK üyeliğinden aranan Senanik Öner'in kaçtığı İsveç'te, atlara tecavüz ederken yakalandı. İsveç polisine bıçaklı saldırıda da bulunan PKK'lı Öner, 30 yıla kadar hapis cezası alabilir.
GÜNCEL Özel'den şehit Astsubay Göçmen için başsağlığı mesajı CHP Lideri Özel, yıldırım düşmesi sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen'in hayatını kaybetmesinin ardından başsağlığı diledi.
GÜNCEL Avrasya Tüneli’nde geçiş rekoru Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 30 Nisan'da Avrasya Tüneli'nden 93,317 araç geçerek günlük geçiş rekoru kırıldığını açıkladı.
GÜNCEL Diyanet İşleri Başkanı duyurdu! Türkiye'den ilk hac kafilesi kutsal topraklara ne zaman gidecek?  Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bu yıl hac döneminin ilk kafilesinin 9 Mayıs Perşembe günü Türkiye'den kutsal topraklara uğurlanacağını bildirdi.
DÜNYA Rusya, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’yi arananlar listesine koydu Rusya İçişleri Bakanlığı, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’yi arananlar listesine aldı.
EKONOMİ S&P, Türkiye'nin kredi notunu artırdı! Bakan Mehmet Şimşek'ten dikkat çeken değerlendirme Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'un (S&P), Türkiye'nin kredi notunu artırmasını değerlendirdi.