BIST 10.471
DOLAR 32,75
EURO 35,10
ALTIN 2.451,47

Haberler

GÜNCEL Karabük'te feci kaza! Motosikletle otobüsün altında kaldı Karabük'te Sefa Tulumoğlu'nun kullandığı motosiklet, bir otomobille çarpıştıktan sonra savrulup bir otobüsün altına girdi ve Tulumoğlu, hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.
EKONOMİ Sosyal medyada gelen hesabı paylaştı, gören hayrete düştü Son dönemlerde Türkiye'de en çok gündem olan konuların başında hayat pahalılığı geliyor. Sosyal medyada paylaşılan bir adisyon ise bu konunun neden sürekli konuşulduğunun cevabı niteliğinde.
SPOR İngiltere Sırbistan'ın tek golle geçti Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) C grubundan İngiltere ile Sırbistan karşı karşıya geldi. İngilizler mücadeleden 1-0 galibiyetle ayrıldı.
GÜNCEL Fahrettin Koca rakamları açıkladı: Hastaneye başvuran Kazakların sayısı... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, bayramın ilk gününde Türkiye genelinde yaklaşık 16.000 kişinin kurban kesimi sırasında yaşadığı yaralanmalar nedeniyle sağlık kuruluşlarına başvurduğunu...
GÜNCEL Malatya'da korkutan deprem! Malatya'nın Akçadağ ilçesinde saat 20:24'te 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
SPOR Danimarka ile Slovenya turnuvaya 1 puanla başladı EURO 2024 C Grubu'nda Danimarka ile Slovenya arasında oynanan maç 1-1 berabere sonuçlandı. Danimarka, Christian Eriksen'in 17. dakikada attığı golle öne geçmesine rağmen, Slovenya'nın 77. dakikadaki golüyle skor eşitlendi.
DÜNYA İsrail ordusu bayramda da Gazze'ye saldırı: 9 ölü! İsrail ordusunun Gazze'deki El-Bureyc Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırılarda 6'sı çocuk 9 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.
SPOR Semih Kılıçsoy, Real Madrid'in kıskacında Real Madrid, yaz transfer dönemi için Beşiktaş'ta başarılı bir sezon geçiren ve A Milli Takım'ın EURO 2024 kadrosuna davet edilen Semih Kılıçsoy'u takibe aldı. 18 yaşındaki oyuncu, EURO 2024'te Real Madrid'in scout şefi tarafından özel olarak...
DÜNYA Ukrayna Barış Zirvesi'nde ortak bildiri: 80 onay 16 çekimser İsviçre'deki Ukrayna Barış Zirvesi, 80 ülke ve 4 kuruluş tarafından onaylanan Bürgenstock Bildirisi ile sona erdi; 16 ülke ise çekimser kaldı. İsviçre Konfederasyonu Başkanı Viola Amherd, İsviçre'nin Ukrayna'da barış sağlanması sürecinde aktif rol...
GÜNCEL Van - İran sınırındaki güvenlik duvaru 173 kilometreyi aştı Van'da, İran sınırında yasa dışı geçişleri, kaçakçılığı ve terörist sızmalarını önlemek için güvenlik önlemleri artırıldı. 295 kilometrelik sınırın 173 kilometresi beton duvarla örüldü, duvarın üzerine 3 sıra jiletli tel çekildi ve 347 kilometre...
SPOR Hollanda, Polonya'yı devirdi, 3 puanla başladı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu'nda Hollanda, Polonya'yı 2-1 yenerek turnuvaya galibiyetle başladı. Maçta Polonya, 16. dakikada Adam Buksa'nın golüyle öne geçse de, Hollanda Cody Gakpo ve Wout Weghorst'un golleriyle galibiyete...
DÜNYA Ukrayna Barış Zirvesi'nde ortak bildiri: 80 onay 16 çekimser İsviçre'deki Ukrayna Barış Zirvesi, 80 ülke ve 4 kuruluş tarafından onaylanan Bürgenstock Bildirisi ile sona erdi; 16 ülke ise çekimser kaldı. İsviçre Konfederasyonu Başkanı Viola Amherd, İsviçre'nin Ukrayna'da barış sağlanması sürecinde aktif rol...
GÜNCEL Sınırda peş peşe 2 deprem! Türkiye'den de hissedildi Kurban Bayramı'nın birinci günü Türkiye-Gürcistan sınırında meydana gelen deprem, Ardahan, Kars, Iğdır ve Artvin'de hissedildi. 7 dakika sonra 4.1 büyüklüğünde ikinci bir deprem daha oldu.
SPOR TFF ve spor kulüplerinden Kurban Bayramı paylaşımı Türkiye Futbol Federasyonu ve Süper Lig'in dört büyük kulübü Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor, Kurban Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.
DÜNYA Rusya'da gözaltı merkezinde 2 çalışanı rehin alanlar etkisiz hale getirildi Rusya'nın Rostov bölgesinde bulunan gözaltı merkezinde 2 çalışanı rehin alan şüphelilerin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
Yerel Gaziantep'te otomobille çarpışan hafif ticari araçtaki 2 kişi öldü Gaziantep'te otomobille çarpışan hafif ticari araçtaki 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
GÜNCEL Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmetçiklerle bayramlaştı: “Mücadeleniz hiçbir zaman unutulmayacak” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari Çukurca'daki 2'nci Hudut Tugay Komutanlığında görevli Mehmetçiğin bayramını, telefonda kutladı.
Yerel Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel ile bayramlaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile telefonda görüştü.
Yerel Kayseri'de besiciye büyük şok: Kurbanlık satışından kazandığı parası çalındı Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kurbanlık satışından kazandığı 535 bin lirasının çalındığını belirten besici, polise başvurdu.
Yerel Antalya sahillerinde Kurban Bayramı'nın ilk günü yoğunluk yaşanıyor Antalya'da Kurban Bayramı'nın ilk gününde vatandaşlar ve turistler, sahillerde yoğunluk oluşturdu.