BIST 10.479
DOLAR 32,29
EURO 35,04
ALTIN 2.473,37

Haberler

GÜNCEL Şimşek açıkladı: Enflasyon beklentileri iyileşiyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Şimşek, "Programımızın olumlu sonuçları enflasyon beklentilerine de yansıyor." dedi.
Otomobil Togg'dan T10X'te müthiş kampanya! Elinizi çabuk tutun kredi için süre doluyor Togg'un sınırlı sayıda T10X için başlattığı 12 ay faizsiz veya 30 ay yüzde 1,99 faizli 800 bin liralık kredi kampanyası 20 Mayıs'ta sona erecek.
GÜNCEL Af kararının ardından Orgeneral Çetin Doğan tahliye oldu Cezaevinde tutuklu bulunan 28 Şubat davası sanıklarına yönelik Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın af kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Af kararının ardından Orgeneral Çetin Doğan tahliye oldu. Doğan, "Af söz konusu değil. Cumhurbaşkanı Anayasa'yı...
GÜNCEL MSB duyurdu: Suriye ve Irak'ta 7 terörist etkisiz! Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 4, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 terörist etkisiz hale getirildi.
EKONOMİ Merkez Bankası yayımladı! İşte yıl sonu enflasyon ve dolar tahmini Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) mayıs ayına ilişkin piyasa katılımcıları anketini yayımladı. Buna göre, yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 44,16'dan yüzde 43,64'e, dolar/TL beklentisi 40,00'den 38,77'ye geriledi.
POLİTİKA Özür Özel'den Arapça tabelarla ilgili açıklama CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Arapça tabelalar ile ilgili yaptığı açıklamada, "Arapça tabelaları yırtan belediye başkanı görüntüsü bizim açımızdan doğru bir görüntü değil. Arapça tabelaları savunmuyorum. Ne İstiklal Caddesi'ndeki o Arapça tabelalar...
GÜNCEL Yürüyen merdiven bozuldu metrobüs durağında izdiham çıktı! Mecidiyeköy metrobüs durağındaki yürüyen merdiven arızası nedeniyle vatandaşlar, yoğunluktan giriş ve çıkışlarda zorlanıyor.
GÜNCEL SPK onay verdi: Borsaya iki şirket daha geliyor Borsada 2 yeni şirket geliyor. Sermaye Piyasası Kurulu, Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi AŞ ile Onur Yüksek Teknoloji AŞ'nin ilk halka arzını onayladı.
GÜNCEL Genç kadından 'asgari ücretli birini sever miydiniz?' sorusuna yanıtı gündem oldu Bir sokak röportajında ‘Asgari ücretli birini sever miydiniz?’ sorusuna, genç bir kadının “Sevgi parayla mı oluyor?” yanıtı sosyal medyada gündem oldu.
Emlak TÜİK verileri açıkladı! Konut satışı azaldı  Türkiye genelinde konut satış sayısı, nisanda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 11,8 azalarak 75 bin 569 oldu.İstanbul, konut satışlarında 12 bin 406'yla en yüksek paya sahip il oldu.
GÜNCEL 77 ilde silah kaçakçılarına operasyon: Bin 877 silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 77 şehirde silah kaçakçıları ve ruhsatsız silah taşıyanlara yönelik operasyon yapıldığını açıkladı. "Mercek-19" adı verilen operasyonda, bin 877 silah ele geçirildi. Silahlarla ilgili olarak 2 bin 89 kişi hakkında...
SPOR Fatih Terim, Panathinaikos'la yollarını ayırdı Teknik direktör Fatih Terim, Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Panathinaikos ile yollarının ayrıldığını duyurdu.
GÜNCEL Bakanlıklarda büyük tasarruf dönemi! Araçtan hediyeye, restorasyona kadar her şey durduruldu Adalet, Enerji, Milli Savunma ve Tarım Bakanlıkları, hafta başında açıklanan kamuda tasarruf paketine destek vermek için kolları sıvadı. Birçok kalemde tasarruf kararı alan bakanlıklar, harcamalarını kısarak pakete destek verecek.
GÜNCEL İmamoğlu'ndan 28 Şubat kararı hakkında açıklama! Kavala ve Gezi tutukluları da... Cezaevinde tutuklu bulunan 28 Şubat davası sanıklarına yönelik Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın af kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. İBB Başkanı İmamoğlu, af kararını 'normalleşmenin etkilerine' bağlayarak "Gecikmiş bir adalet, memnun muyum; memnunum ama...
GÜNCEL İsrail Gazze'ye gece boyuncu hava saldırısı düzenledi: Çok sayıda ölü var! İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırıları devam ediyor. İsrail, Gazze'nin farklı bölgelerine gece boyu hava saldırısı düzenledi. Saldırılarda, en az 14 Filistinli yaşamını yitirdi.
GÜNCEL Seçimde el değiştiren Konya Emirgazi Belediyesi'nden pes dedirten muamele Yerel seçim sonrası belediyelerden tepki çeken uygulamalar gelmeye başladı. Yeniden Refah Partisi'nin kazandığı Konya Emirgazi belediyesinde yüzde 54 engelli bir personel tuvaletin önünde bulunan masada görevlendirildi.
MAGAZİN Dilan ve Engin Polat ile ilgili yeni gelişme! Herkes tahliye mi olacaklar derken... Nihal Candan'ın sağlık sorunları nedeniyle cezaevinden tahliye edilmesi sonrasında Dilan ve Engin Polat için de tutuksuz yargılama yapılabileceği iddiaları gündem olmuştu. Geçtiğimiz aylarda bir suçtan beraat eden Polat çiftiyle ilgili yeni...
Yerel Sosyal medyada 8 yaşındaki kızına müstehcen kelimeler kullanan kadına gözaltı  Kayseri'de, sosyal medya platformunda 8 yaşındaki kızına şiddet içerikli ve müstehcen kelimeler kullanan kadın gözaltına alındı.
GÜNCEL Adıyaman'da deprem paniği! AFAD'dan açıklama geldi Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
POLİTİKA Eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak tahliye edildi Eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak, Ankara 22. Ağır Ceza Mahkemesinin kararının ardından Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde kaldığı cezaevinden tahliye edildi.