BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Haberler

SPOR Fransa'da şampiyon bir kez daha PSG Fransa Ligue 1'de bitime 3 hafta kala, Monaco'nun deplasmanda Lyon'a 3-2 yenilmesi sonrası lider konumla bulunan PSG, şampiyonluğu garantiledi.
GÜNCEL Meclis'te yeni anayasa görüşmeleri bu hafta başlıyor! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bu hafta gündem oldukça yoğun olacak. Görüşülecek konular arasında yeni anayasa da var...
GÜNCEL Muğla'da korkunç kaza! 2 minibüs cayır cayır yandı: 4'ü ağır 14 yaralı! Muğla'nın Milas ilçesinde Bülent Fuat Aydoğan yönetimindeki minibüs, servis minibüsüyle çarpıştı kazada 4'ü ağır 14 kişi yaralandı. Kaza sonrası iki araç da yanarak kullanılmaz hale geldi.
Eğitim Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Öğretmen arkadaşlara müjdeyi verelim Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Öğretmenlerin şiddetle karşı karşıya kaldığında yer değişikliği taleplerinin karşılanması için yönetmelikte düzenleme yapılacağını açıkladı.
POLİTİKA Yeniden Refah Partisi'nde ilginç anlar! Yayın kesildi! Yeniden Refah Partisi Belediye Başkanları Toplantısı’nda konuşma yapan İletişim Stratejileri Uzmanı Cevdet Tellioğlu, salondakilerden kendi hareketlerini tekrar etmesini istedi. Bu anlar yaşanırken partinin sosyal medya hesaplarında canlı yayın...
GÜNCEL Hakan Fidan Norveçli mevkidaşı ile bir araya geldi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Riyad'daki ziyareti sırasında Norveç Dışişleri Bakanı Espen Barth Eide ile bir görüşme gerçekleştirdi.
SPOR Samet Gümüş Avrupa Şampiyonu! Sırbistan'ın Belgrad şehrinde düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası'nda milli boksörümüz Samet Gümüş, erkekler 51 kiloda Macar rakibi Atila Bernarth'ı yenerek altın madalya kazandı. Bu sonuçla Gümüş, 13 yıllık bir aradan sonra Türkiye'ye bu kategoride...
GÜNCEL Şehit Komiser Gökhan Özer, son yolculuğuna uğurlandı Adıyaman'da bir polis memuru tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Komiser Gökhan Özer, Pendik 15 Temmuz Şehitler Camisi'nde son yolculuğuna uğurlandı.
SPOR Alanyaspor farka koştu! 6 gol! Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Alanyaspor, sahasında İstanbulsporlu konuk etti. Karşılaşma Alanyaspor'un 6-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
SPOR Trabzonspor 2-0'dan döndü! Onuachu şov! Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor, sahasında 2-0 geriye düştüğü maçta Gaziantep Futbol Kulübü'nü 4-2 mağlup etti.
SPOR Kayserispor deplasmanda Pendikspor'u devirdi Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Kayserispor, deplasmanda Pendikspor'u 2-1 mağlup etti.
SPOR Göztepe 2 yıl aranın ardından yeniden Süper Lig'de! Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında Göztepe, sahasında Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup ederek 2 yıl aranın ardından yeniden Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.
SPOR Fenerbahçe'ye kötü haber! Bilek bağında kopma... Fenerbahçe'de Beşiktaş maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan İsmail Yüksek'in ayak bileği bağında kopma tespit edildi
EKONOMİ Bakan Mehmet Şimşek'ten ekonomide "güven" ve "öngörülebilirlik" vurgusu Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye ekonomisine yönelik artan güven ve öngörülebilirliğin dış finansman sağlamayı da olumlu etkilediğini belirterek, "2023 yılının ilk 5 ayında 2,9 milyar dolar net portföy çıkışı olurken Haziran...
GÜNCEL Türk silahı Sarsılmaz ABD’de polis silahı oldu Ülkemizin ve Avrupa’nın en büyük silah üreticilerinden Sarsılmaz, uluslararası düzeyde gerçekleştirdiği başarılarına bir yenisini daha ekledi. ABD’de iki kez yılın tabancası seçilen SAR9 ürün ailesinin Özel Kuvvetler için tasarlanan SOCOM tabanca...
Yerel Ankara'dan inanılmaz görüntüler! 5 dakikada bu hale geldi ANKARA'da öğleden sonra başlayan sağanak, yerini doluya bıraktı. Yaklaşık 5 dakika süren dolu nedeniyle bazı yerlerde taşkınlar oldu, sürücüler trafikte zor anlar yaşadı.
ÇALIŞMA HAYATI Bakan Vedat Işıkhan'dan asgari ücrete ara zam açıklaması! Dikkat çeken enflasyon vurgusu Milyonlarca çalışan asgari ücrete zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan asgari ücrete ara zamma ilişkin yeni bir açıklama geldi.
SPOR 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda madalyalar sahibini buldu  Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda madalyalar sahiplerini buldu.
GÜNCEL Rezervasyon sonrasında fazla para istendiği iddiası! O otele denetleme Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya'da rezervasyon sonrasında müşteriden fazla para istendiği öne sürülen otel hakkında denetim için kontrolör görevlendirildiğini bildirdi.
Otomobil Porsche 911 GT3 RS'in tercihi Goodyear oldu  Porsche, Goodyear lastiklerini 911 GT3 RS modelinin orijinal ekipmanı (OE) olarak seçti.