BIST 10.209
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.395,51
HABER /  GÜNCEL

Taksim'deki patlamada Diriliş Ertuğrul oyuncusunun kızı Yağmur Uçar da hayatını kaybetti

İSTANBUL saldırısında 15 yaşındaki Yağmur Uçar da yaşamını yitirdi. Yağmur Uçar'ın Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Diriliş Ertuğrul dizileriyle tanınan oyuncu Nurettin Uçar'ın kızı olduğu ortaya çıktı. Nurettin Uçar saldırıda hem kızını hem eski eşi Arzu Özsoy'u kaybetti. Dizi oyuncusu Nurettin Uçar sosyal medya hesabından en acı paylaşımını yaparken bugün kızıyla eski eşinin cenazeleri toprağa verilecek.

Abone ol

İSTANBUL Taksim’de yaşanan patlamada hayatını kaybeden Yağmur Uçar’ın bir dizi oyuncusunun kızı olduğu ortaya çıktı. Yağmur Uçar annesi ile birlikte İstiklal Caddesi'ndeki kanlı saldırıda hayata veda etti. Yağmur Uzar henüz 15 yaşındaydı. 

Yağmur Uçar annesiyle İstiklal Caddesi'ne gitmiş

Yağmur Uçar pazar günü tatilinde annesi Arzu Özsoy ile birlikte İstiklal Caddesi'ne gezmeye gitmişti. Terör saldırısının ortasında kalan Yağmur Uçar ve annesi Arzu Özsoy yaşamını yitirdi. Saldırıda ölen Yağmur Uçar’ın babası Nurettin Uçar'ın oyuncu olduğu öğrenildi.

Anne öğretmen, kız lise öğrencisi

Arzu Özsoy'un babası Mehmet Özsoy, "Kızım öğretmen olduğu için tatil zamanında gezmek için kızıyla dışarı çıktı. Gezmeye gitmişlerdi ama denk geldi işte. İkisi yalnız gitmişti. Tatil olduğu zaman sık sık dışarı çıkarlardı, müze gezerlerdi. Torunum lise 2. sınıf öğrencisiydi, kızım özel bir okulda öğretmendi. Yapacak bir şey yok, gitti. Kayboldu gitti benim kızım. Ne söyleyebilirim? Allah belalarını versin. Söyleyecek bir şey yok, yakalanmış sadece lanet okuyorum" ifadelerini kullandı.

Nurettin Uçar'ın en acı paylaşımı

Acılı baba Nurettin Uçar, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yürekleri dağladı. Baba Uçar, "Kabrin NUR mekanın cennet olsun! Datlu kızım Taksim'deki hain saldırıda annesiyle birlikte hayatını kaybetti" dedi. Yağmur Uçar'ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Şirinevler Ulu Cami'den son yolculuğuna uğurlanacak.  

Oyuncu Uğur Uçar, TRT'nin efsane dizisi Diriliş Ertuğrul ve Eşkıya Hükümdar Olmaz dizilerinde seyirci karşısına çıkmıştı. 

İstanbul saldırısını yapan kadının kaçış anı

İstanbul'da 6 sivilin canını alan saldırıyı bir kadın terörist gerçekleştirdi. Suriyeli olduğu ortaya çıkan kadın teröristin patlamadan saniyeler önce kaçışı kameralara yansıdı

Kadın teröristin yakalandığı an yüzündeki ifade

Türkiye'yi kahreden saldırının faili olan kadın teröristi İstanbul Emniyeti saklandığı evde yakaladı. Kadın teröristin yakalandığı anda yüzüne yansıyan ifade dikkat çekti. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
İstanbul saldırısını yapan kadın bombacının yakalanma anı videosu! Yüzündeki ifadeye dikkat
Foto Galeri İstanbul saldırısını yapan kadın bombacının yakalanma anı videosu! Yüzündeki ifadeye dikkat Galeriye Gözat