BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,53
ALTIN 2.382,78
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sevgilisini kalbinden bıçakladı! Vahşette yeni gelişme: Neden Rusça konuşuyorsun?

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

AYDIN'IN Kuşadası ilçesinde tartıştığı kız arkadaşı tarafından bıçaklanan 22 yaşındaki Oğuzhan hayatını kaybederken, gözaltına alınan genç kız işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre, birlikte yaşayan Oğuzhan Çavuş (22) ve Gül Üliana Yaşar (21), arkadaşları ile birlikte eğlendikten sonra eve geldi. Bu sırada Yaşar'ın annesi kızını arayarak konuşmaya başladı.

"Ne konuştunuz annenle"

Annesi ile Rusça konuşan kız, görüşmesi bittikten sonra telefonu kapattı. Erkek arkadaşı Oğuzhan Çavuş'un "Benim yanımda neden Rusça konuşuyorsun? Ne konuştunuz annenle?" diyerek kızın üstüne bıçakla geldiği ileri sürüldü.

Bu sırada eline bir ekmek bıçağı alan Gül Üliana Yaşar, 22 yaşındaki erkek arkadaşını kalbinden bıçakladığı öne sürüldü. Aldığı bıçak darbesiyle kanlar içerisinde yere düşen Çavuş, olay yerinde hayatını kaybetti. 

Bıçakla erkek arkadaşını öldürdüğü ileri sürülen Gül Üliana Yaşar ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, emniyetteki işlemlerinin ardından Kuşadası Adliyesi'ne sevk edildi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Lodosun arkası çok fena! Meteoroloji ve uzman isim uyardı: Önlem alın günlerce sürecek İstanbul, Bursa...
Foto Galeri Lodosun arkası çok fena! Meteoroloji ve uzman isim uyardı: Önlem alın günlerce sürecek İstanbul, Bursa... Galeriye Gözat