BIST 9.521
DOLAR 39,33
EURO 45,75
ALTIN 4.278,90
HABER /  GÜNCEL

Oktay Saral, Celal Şengör'e fena yüklendi! 'Bu 'angut'... Nasıl hoca?'

İstanbul'da dün öğlen saatlerinde 6.2 büyüklüğündeki deprem ve artçı başlayan sarsıntılar devam ediyor. Uzman isimlerden peş peşe açıklamalar gelirken, bilim insanı Celal Şengör'ün “İstanbul’u terk edin” sözlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başdanışmanlarından olan Oktay Saral sert sözlerle yüklendi.

Abone ol

İstanbullu dün 6.2 büyüklüğündeki depremle büyük korku yaşadı. Depremin ardından adeta artçı sarsıntı fırtınası yaşandı. Vatandalar geceyi park, cami ve toplanma alanlarında geçirdi. Uzman isimlerden peş peşe açıklamalar geliyor.

Onlardan biri de yer bilimci Prof. Dr. Celal Şengör oldu. Daha önce pek çok kez İstanbul'da büyük bir deprem olacağını ve büyük yıkıma yol açacağını dile getiren Şengör, bu açıklamasını yineledi. Şengör’ün, “İstanbul’u terk edin” deyince bu çağrısına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın baş danışmanlarından Oktay Saral’dan tepki geldi.

Saral, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Şengör için “Bu "angut",İstanbul'u terkedin demekle ne anlatmaya çalışıyor.Bu nasıl bir akıl,bu nasıl bir hoca!” ifadelerini kullandı.