BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.433,10
HABER /  POLİTİKA

Mehmet Metiner'den Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na ağır sözler! Hainsiniz

Parti kuracakları konuşulan Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na en sert tepki eski AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner'den geldi. Metiner "Evet, hainsiniz" başlığıyla yayımlanan yazısında "Parti mi kuracaksınız başka bir şey mi yapacaksınız, ne yaparsanız yapın ama artık mertçe yapın" dedi.

Abone ol

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, yerel seçim sonrası 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan tarafından yeni parti kurulacağı iddiasını değerlendirdi. Metiner, "Parti mi kuracaksınız başka bir şey mi yapacaksınız, ne yaparsanız yapın ama artık mertçe yapın" dedi.

Mehmet Metiner, "Evet, hainsiniz" başlığıyla yayımlanan yazısında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın yerel seçim sonrası yeni parti kuracağı yönündeki iddiaya tepki gösterdi. 

Partinize kaybettirmek için çalışıyorsanız hainsiniz!

Bir partiden ayrılmanın ve bir başka parti kurmanın hainlik olmadığını anlatan Metiner ''Sırf ellerinizdeki makamlar alındığı için veya yeni makamlar verilmediği için ayrılıyorsanız, yetmezmiş gibi liderinize ağız dolusu öfke kusup eski partinize kaybettirmek için çalışıyorsanız hainsiniz. Evet, hainliktir bu'' ifadelerini kullandı.

Madem o kadar mertsiniz...

Metiner, herhangi bir isim vermediği yazısında "Madem o kadar mertsiniz, ilkeli ve dürüstsünüz Erdoğan size en tepe makamları bahşettiği zaman niye karşı çıkmıyordunuz? Sahiden mide kaldırıyorsunuz. Düşün artık yakamızdan.

Elinizden geleni yapın!

Parti mi kuracaksınız başka bir şey mi yapacaksınız, ne yaparsanız yapın ama artık mertçe yapın. Seçim sonuçları üzerinden o kirli ve karanlık hesapları yapan şer odaklarıyla aynı siyasal amaçta birleşiyor duruma düşmek size ar gelmiyorsa varın elinizden geleni ardına koymayınız" dedi.