BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  POLİTİKA

Abdüllatif Şener Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na gaz verdi!

Türkiye Mart 2019 yerel seçimlerine yeni parti iddiaları altında giriyor. Herkes Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın yeni parti kuracağı iddiasını konuşuyor. Eski Ak Partili Abdullatif Şener de bu iddiayı değerlendirdi ve eski arkadaşlarına parti kurmaları için gaz verdi.

Abone ol

Parti kuracağı iddia edilen Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ı eleştiren Abdüllatif Şener, "Erdoğan'dan gelecek bir sinyalle vazgeçeceklerini düşünüyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat mitinginde; Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın parti kuracağı iddalarına, "Parti kuracaklarmış, şu olacakmış bu olacakmış, daha önce kuranlar oldu ama akıbetleri belli." demişti.

Cesur bir davranışla ortaya çıkacaklarından emin değilim

Halk TV'ye katılan Abdüllatif Şener, yeni parti kurulmasına ilişkin, "Erdoğan'ın açıklamalarını, ayağınızı denk alın diye haber gönderme olarak yorumluyorum. Onların da cesurca davranmadığını düşünüyorum. Bundan sonra cesur bir davranışla ortaya çıkacaklarından emin değilim. Erdoğan'dan gelecek bir sinyalle vazgeçeceklerini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.