BIST 10.162
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.405,81
HABER /  GÜNCEL

Keşan'da deprem yardımlarını çalan personel hakkında flaş gelişme! İfadeleri pes dedirtti

EDİRNE’nin Keşan ilçesinde deprem bölgesine gönderilmek üzere toplanan yardımları çaldıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen Keşan Belediyesi’nin 4 işçisinden 1’i tutuklandı.

Abone ol

Kahramanmaraş'a gönderilmek üzere toplanan yardımları tasnif etmekle görevlendirilen Keşan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden 4 kadın personel, iddiaya göre bazı yardım malzemelerini çalarak evlerine götürmüştü. Olayın ortaya çıkmasının ardından 4 kişi, açığa alınırken haklarında soruşturma başlatılmıştı. Eşyaları çaldığı iddia edilen Ü.Ç. (67), N.H.Y. (54), N.D. (50) ve L.E. (54) adli makamlara sevk edildi.

İşlemlerinin ardından N.H.Y. mahkemece tutuklandı. Diğer 3 personel ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,"4 personelimizin iş akitlerine derhal son verdik. Disiplin kuruluna verdik. Vicdansızların yeri ne burada ne de Keşan'dadır." dedi.

Şüphelilerin, emniyetteki ifadelerinde, yardım malzemelerini ihtiyacı olan başka kişilere vermek üzere aldıklarını söyledikleri öğrenildi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Deprem sonrası Balıklıgöl bu hale geldi! Böylesi ilk kez oldu balıklar kayboldu
Foto Galeri Deprem sonrası Balıklıgöl bu hale geldi! Böylesi ilk kez oldu balıklar kayboldu Galeriye Gözat