BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.437,39
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İstanbul Pendik'te kan donduran akraba kavgası! 3 kişi öldü

İSTANBUL Pendik'ten son dakika korkunç bir kavga haberi geldi. Akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi.

Abone ol

İstanbul Pendik dehşet veren bir akraba kavgasına sahne oldu. Tüyler ürperten olayda 3 kişi öldü. 1 kişi ise ağır yaralandı.

Olay saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Güllübağlar Mahallesi Tandoğan Caddesi'nde bulunan bir markete gelen silahlı saldırgan A.E, aynı aileden 4 kişiye kurşun yağdırdı. 

3 ölü, 1 yaralı

Pompalı tüfekli saldırgan, girdiği markette art arda tetiğe basarak dehşet saçtı. ‘Kız verme’ tartışması nedeniyle yaşanan olayda 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. 

İhbar üzerine olay yerine özel harekat ekipleri, polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Saldırıya uğrayanların yakınları da olay yerine gelerek kalabalığa sebep oldu. Silahlı şahıs olay yerinden gözaltına alınırken çevredekiler de şahsa saldırmaya çalıştı.

Yaşanan arbede nedeniyle polis biber gazı kullanarak kalabalığı dağıtmaya çalıştı. O sırada olay yerinde olan bir kadının kucağındaki bebek de biber gazından etkilendi. Bebeğe ilk müdahale olay yerindeki ambulansta yapıldı. Polisin olayla ilgili çalışması devam ediyor.