BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47

Haberler

SPOR Toni Kroos gözyaşları ile Real Madrid'e veda etti 2014 yılından bu yana Real Madrid forması giyen ve EURO 2024 sonrası futbolu bırakma kararı alan Toni Kroos, Santiago Bernabeu'da son kez maça çıktı. Toni Kroos'un vedasında duygusal anlar yaşandı.
EKONOMİ Ekonomist Atilla Yeşilada: Maaşlara hedef enflasyon kadar zam yapılmalı Ekonomist Atilla Yeşilada, maaşlara geçmiş enflasyon kadar zam yapmanın enflasyonu katılaştırdığını savunarak, "Yılbaşında 2024 enflasyonu %45 de olsa, 2025'te hedef enflasyon %17 ise maaşlara %17 zam yapılmalı." dedi.
GÜNCEL Osmanlı tarih biliminde ve hukukunda yeni bir döneme imza atan Ahmed Cevdet Paşa Tanzimat Dönemi'nin en önemli isimlerinden devlet ve ilim insanı, mütefekkir, tarihçi, hukukçu ve şair Ahmed Cevdet Paşa'nın vefatının ardından 129 yıl geçti.
DÜNYA Reisi'nin ölümüyle ilgili yeni detaylar! ABD medyası yazdı: İran ajanları sokağa indi İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın helikopter kazasında hayatını kaybetmesi sonrası ABD basınından çarpıcı bir analiz geldi.
DÜNYA Ermenistan'ın iade ettiği 4 köye Azerbaycan bayrakları çekildi Bakü ile Erivan arasında varılan anlaşma uyarınca Ermenistan sınırındaki Tavuş bölgesinde dört köyün kontrolü Azerbaycan'a geçti.
Yerel Denizli'de yaşlı çifte silahlı saldırı: 1 ölü DENİZLİ'de Güney ilçesinde düzenlenen silahlı saldırıda vurulan kadın yaşamını yitirdi, eşi ağır yaralandı.
GÜNCEL Sokak köpekleri kamuoyu araştırmasında çarpıcı sonuçlar ortaya açıktı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, sokak köpekleri ile ilgili bir kamuoyu araştırması gerçekleştirdi. Katılımcıların yüzde 80,4'ü "Barınaklara yerleştirilmeli, sahiplenilmeyen ve hasta olanlar uyutulmalı" dedi.
GÜNCEL Başıboş köpeklerle ilgili tartışmaya Mansur Yavaş da katıldı! Çarpıcı yorum... Türkiye'nin gündemindeki 'Başıboş köpek sorunu' ile ilgili bir açıklamada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi. Avrupa'da hiçbir yer de sahipsiz sokak hayvanı olmadığını belirten Yavaş 'Kısırlaştırılmalı mı uyutulmalı?'...
GÜNCEL 13 ilde "Sibergöz" operasyonu! Bakan Yerlikaya açıkladı: 65 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 13 ilde "yasa dışı bahis ve nitelikli dolandırıcılık" suçlarına yönelik düzenlenen "Sibergöz-41" operasyonlarında 65 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
GÜNCEL Samsun'da evinde öldürülen kadının katil zanlısı eşinin akrabası çıktı Samsun'un Atakum ilçesinde bir kadının evinde boğazı kesilerek öldürülüp kolundaki bileziklerin gasbedilmesine ilişkin bu kişinin eşinin halasının oğlu çıktı. Şüpheli ifadesinde Şüpheli, 300 bin lira borcu olduğunu, kadının bileziklerini almak için...
DÜNYA Lunaparkta yangın faciası! 27 kişi hayatını kaybetti Hindistan'ın Gujarat eyaletinde bir lunaparkta çıkan yangın sonucu 27 kişi yaşamını yitirdi.
Otomobil Alman dergisi Togg ile test sürüşüne çıktı işte sonuçlar Almanya’nın önde gelen otomobil dergisi Auto Bild, Türkiye’nin yerli ve milli aracı Togg’a övgüler yağdırdı. Test sürüşünde Togg'a tam not veren dergi, Togg’un Avrupa’ya açılmaya hazırlandığını yazdı.
SPOR Konyaspor'dan Galatasaray maçı öncesi dikkat çeken paylaşım geldi Konyaspor'un lige tutunması Galatasaray'ın ise şampiyon olması için en az 1 puana ihtiyacı olduğu mücadele öncesi Konya cephesinden dikkat çeken bir paylaşım geldi.
DÜNYA El-Kassam Tugayları: Gazze Şeridi'nde bir grup İsrail askerini esir aldık Hamas Hareketi'nin silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nde düzenledikleri operasyonda pusuya düşürülen İsrail askerlerinden yeni esirler aldıklarını duyurdu.
SPOR Tahkim Kurulu'ndan derbi cezalarına ilişkin karar açıklandı Tahkim Kurulu, Mert Hakan Yandaş'a verilen 5 maçlık cezanın 4 maça düşürüldüğünü belirtti. Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'a verilen cezalarda değişiklik olmadı.
GÜNCEL Burdur'da diyaliz sonrası fenalaşan 23 hasta başka hastanelere sevk edildi Burdur Devlet Hastanesinde diyaliz tedavisi almasının ardından rahatsızlanan 23 hasta, çevre kentlerdeki hastanelere ve diyaliz merkezlerine sevk edildi. Valilik, diyaliz merkezinin önlem olarak kapatıldığını, adli ve idari tahkikat başlatıldığını...
EKONOMİ BDDK'dan 3 bankaya faaliyet izni Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Marin Yatırım Bankası AŞ., Aytemiz Yatırım Bankası AŞ. ve Adil Katılım Bankası AŞ.'ye faaliyet izni verdi.
DÜNYA ABD'de 30 bin Müslüman'ı bir araya getiren kongre başladı ABD'deki en büyük Müslüman çatı kuruluşlarından Kuzey Amerika İslam Camiasının öncülüğünde, Müslüman Amerikan Cemiyeti ile düzenlenen ICNA-MAS yıllık kongresi, Baltimore kentinde başladı.
GÜNCEL Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonu: 21 tutuklama Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 22 zanlıdan 21'i tutuklandı.
DÜNYA Gazze'nin kuzeyinde internet hizmeti kesildi Filistin'in telekomünikasyon şirketlerinden Paltel Group, İsrail saldırıları altındaki Gazze Şeridi'nin kuzeyinde internet erişiminin kesildiğini açıkladı.