BIST 10.320
DOLAR 32,24
EURO 35,07
ALTIN 2.468,05

Haberler

GÜNCEL Resmi Gazete'de yayınlandı! 28 Şubat davası sanıklarına af Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 28 Şubat davası sanıklarının cezaları kaldırıldı.
SPOR Şenol Güneş için resmi açıklama geldi! İmzayı attı Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, sezon sonuna kadar takımı Serdar Topraktepe'ye emanet ederken yeni teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Adaylar arasında Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş bulunurken, Güney Kore Futbol...
DÜNYA İsrail'den Türkiye kararı: Erdoğan'ın görev süresi dolana kadar yüksek vergi İsrail Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görev süresi bitene kadar Türkiye'den ithalata yüzde 100 gümrük vergisi getirdiklerini açıkladı.
DÜNYA Güneşten 50 milyon kat daha büyük iki kara delik çarpıştı! ABD Uzay ve Havacılık Ajansı'nın (NASA) James Webb Uzay Teleskobu, erken evren dönemine ait iki büyük kara deliğin birleştiğini ortaya çıkardı.
SPOR Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde Hollanda'yı yendi A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nde Antalya'da oynanan maçta Hollanda'yı 3-1 yenerek, bu sezonki ilk galibiyetini elde etti.
GÜNCEL Kobani olaylarının fitilini ateşleyen paylaşım! Her şey böyle başladı... Aralarında Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ, Ahmet Türk gibi isimlerin bulunduğu Kobani davasında rekor hapis cezaları verildi. Verilen cezaların ardından Kobani olayları yeniden gündeme geldi. Peki Kobani olayları nasıl başladı?
DÜNYA İsrail Gazze'deki Cibaliya Mülteci Kampı'nda sivilleri vurdu İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı'nda sivillerin bulunduğu alanı vurduğu, çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi.
GÜNCEL 12 ilde gösteri yürüyüşleri 4 gün yasaklandı 12 il valilikleri tarafından alınan kararla, gösteri yürüyüşü, açık ve kapalı yer toplantıları ile her türlü protesto eylemleri 4 gün süreyle yasaklandı.
GÜNCEL Kobani Davası'nda Gültan Kışanak tahliye oldu Kobani Davası'nda "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 12 yıl hapis cezasına çarptırılan Gültan Kışanak'ın yattığı süre gözönünde bulundurularak tahliyesine karar verildi. Kışanak, akşam saatlerinde Kandıra'daki cezaevinden...
DÜNYA Cips yedikten sonra kalbi duran çocuğun ölüm nedeni şaşırttı ABD'de baharatlı tortilla cipsi yedikten sonra beklenmedik bir şekilde hayatını kaybeden 14 yaşındaki çocuğun, çok fazla acı biber yemekten öldüğü belirlendi.
POLİTİKA CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kobani Davası'nda verilen cezalarla ilgili konuştu. Özgür Özel, "Bu dava her yönüyle siyasi bir dava. Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'a verilen cezaların kabul edilebilir bir yanı yok." dedi.
POLİTİKA 2017 yılında, ''Tutuksuz yargılanmalı'' demişti! Bahçeli, Ahmet Türk'e verilen cezaya şimdi ne diyecek? Ahmet Türk'ün 10 yıl hapis cezasına çarptırılmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 2017 yılında yaptığı konuşma akıllara geldi. O dönem ''örgüt üyeliği'' suçlamasıyla tutuklanan Türk'ün rahatsızlığı nedeniyle tutuksuz yargılanması...
POLİTİKA CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kobani Davası'nda verilen cezalarla ilgili konuştu. Özgür Özel, "Bu dava her yönüyle siyasi bir dava. Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'a verilen cezaların kabul edilebilir bir yanı yok." dedi.
POLİTİKA Mehmet Özhaseki'den dünya ülkelerine Gazze çağrısı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki "Sizden tek istediğimiz insani ve vicdani bir duruş. İnsanlık adına sadece ‘ateşkes’ deyin. İnsanlar, kadınlar, çocuklar yaşasın deyin." dedi.
BİLİM - TEKNOLOJİ Türk Havacılık Uzay Sanayii'den HÜRJET paylaşımı: Dahası 19 Mayıs’ta Samsun’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ), HÜRJET'in yeni uçuş görüntülerini "Dahası 19 Mayıs’ta Samsun’da" sloganıyla paylaştı.
GÜNCEL Kırklareli'nde atık yağ fabrikasında korkutan yangın Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, Evrensekiz beldesindeki bir atık yağ fabrikasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. İşçiler tahliye edilirken, çevrede güvenlik önlemleri alındı.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Kobakhidze ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Irakli Kobakhidze ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Geçtiğimiz yıl ikili ticaret hacminde 3 milyar dolara ulaştık. Yeni hedef olarak...
GÜNCEL Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturmasında gözaltına alınan 1 polis serbest bırakıldı Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınan Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Gökay Öner, yurt dışına çıkış yasağı adli kontrolüyle serbest bırakıldı.
SPOR 1. Lig'in play-off'unda tur atlayan ilk takım belli oldu! Trendyol 1. Lig'de Süper Lig'e yükselme play-off'unda Bodrum FK sahasında Boluspor'u 2-0 mağlup ederek tur atladı.
GÜNCEL Mardin'de açık hava toplantılarına geçici yasak Mardin Valiliği, gösteri yürüyüşü, açık ve kapalı yer toplantıları ile her türlü protesto eyleminin 4 gün süreyle yasaklandığı duyurdu.