BIST 10.199
DOLAR 32,21
EURO 34,75
ALTIN 2.434,33

Haberler

GÜNCEL PKK'nın cephane sorumlusuydu kilit isim Gara'da öldürüldü Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından Irak'ın Gara bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda etkisiz hale getirilen terörist Sedat Aksu'nun, terör örgütünün sözde konsey yöneticisi olduğu belirlendi.
GÜNCEL Kurban bayramı ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu! İşte tarihler... Emeklilerin refahını artırmak için 2018'de uygulanmaya başlayan bayram ikramiyesiyle emeklilere ve hak sahiplerine Ramazan ve Kurban Bayramlarında ödeme yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Kurban Bayramı dolayısıyla 15,3 milyon emekli ve hak...
EKONOMİ Mart ayı cari işlemler hesabı verileri açıklandı altın ve enerji detayı Türkiye'nin cari işlemler hesabı martta 4 milyar 544 milyon dolar açık verirken, altın ve enerji hariç cari işlemler hesabında 782 milyon dolarlık fazla oluştu.
GÜNCEL Erhan Afyoncu'dan sokak köpekleri uyarısı: Bunun sonu çok kötüye gidiyor Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu, sokak köpeği sorunuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İnsanların canının tehdit altında olduğunu söylelen Afyoncu, Burada bir şeylerin yapılması lazım. Avrupa'da ne yapılıyor?...
GÜNCEL İYİ Partili İsmail Tatlıoğlu, partisinden istifa etti İYİ Parti eski TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, partisinden istifa ettiğini duyurdu
SAĞLIK MHRS'de yeni düzenleme! Hastanelerde "Onaylı Randevu" dönemi başladı, randevu alıp gitmeyen...  Merkezi Hekim Randevu Sisteminde (MHRS) "Onaylı Randevu" dönemi bugünden itibaren başladı. Randevusunu onayladığı halde gitmeyen kişilerin ise aynı branşta 15 gün boyunca yeni randevu alması kısıtlanacak.
Yerel  Hafif ticari araç ile minibüs çarpıştı! Ölenler ve yaralılar var  Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde hafif ticari araç ile minibüsün çarpışması sonucu 1'i çocuk 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
SPOR Ahmet Çakar 'abartarak anlaşılmak için' dedi Ali Koç için verdiği örnek olay oldu Ahmet Çakar, şampiyonluğu kaybetmek üzere olan Fenerbahçe'de eleştiri oklarını Ali Koç'a yöneltti. Çakar, "Ali Koç'u tanımasam küçük yaştan itibaren Galatasaray tarafından yetiştirilmiş kripto Galatasaraylı sanırdım" dedi.
GÜNCEL 'Çember-18' operasyonlarında 4 bin 995 gözaltı Ülke genelinde son 5 günde düzenlenen "Çember-18" operasyonlarında, arama kaydı bulunan 4 bin 995 firari yakalandı. Firariler, cinayet, yaralama, hırsızlık, yağma gibi birçok suçtan aranıyordu.
GÜNCEL Özgür Özel "Arapça tabelalara karışmayın" demişti! Şahan Gökbakar öyle bir cevap verdi ki... CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Ben belediye başkanlarımı da uyardım. Etkileşim alacağım diye artık Arapça tabelalara karışmayın" sözleri yeniden gündeme geldi. Şahan Gökbakar ise bu konuda da sessiz kalmadı.
EKONOMİ Dolar ve Euro haftaya nasıl başladı? Serbest piyasada döviz açılış fiyatları  İstanbul serbest piyasada dolar 32,2320 liradan, avro 34,7220 liradan haftaya başladı.
POLİTİKA AK Parti'de değişim için ilk zirve yarın 31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti'de değişim için ilk zirve yarın gerçekleşecek. Toplantıda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın değişim sürecine yönelik önemli mesajlar vermesi bekleniyor.
GÜNCEL Kamuda tasarruf dönemi bugün başlıyor! Hiçbirine izin verilmeyecek... Enflasyonla mücadelede bir yeni adım daha atılıyor. Kamuda tasarruf önlemleri için Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek detayları Külliye'de açıklayacak. Bu kapsamda kamu kurumları verimlilik üzerine odaklanacak ve harcamalar en aza indirilerek...
Otomobil Otomobil alacaklar için 7 Temmuz'da çok şey değişecek otomobil fiyatlarına indirim mi geliyor? Otomobil fiyatları için gözler 7 Temmuz tarihine çevrildi. Kritik tarih itibariyle sıfır araçlarda ek paket olarak satılan birçok özellik, artık zorunlu olacak. Yeni güvenlik teknolojileri, sıfır araçlarda standart pakete eklenecek. Güvenlik...
POLİTİKA MHP lideri Devlet Bahçeli belediye başkanlarını topluyor MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından belediye başkanlarıyla ilk kez Kızılcahamam’da düzenlenecek kampta bir araya gelecek.
POLİTİKA Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o ifadesine itiraz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasette yumuşama ifadesiyle ilgili "normalleşme siyaseten yumuşamayı gerektirmiyor, takır takır muhalefet yapacağız." dedi.
SPOR Real Madrid'in şampiyonluk kutlaması 'Türk elması Arda' sözleri İspanya La Liga'da şampiyonluğa ulaşan Real Madrid, kupayla birlikte şehirde şampiyonluk turu attı. Kutlamalar sırasında taraftarlara 'Arda Güler de burada, Türk elması... Arda, Arda, Arda...' diyen Rüdiger dikkat çekti.
GÜNCEL Katalonya'da yerel seçimlerde ayrılıkçı partiler çoğunluğu kaybetti İspanya'nın özerk Katalonya bölgesinde yapılan yerel parlamento seçimlerde Sosyalist Parti birinci geldi ve ayrılıkçı partiler 10 yıldır süren parlamento çoğunluklarını kaybetti.
GÜNCEL Hatay'da sağanak nedeniyle 2 ilçede eğitime ara verildi Hatay'ın merkez Antakya ve Defne ilçelerinde sağanak nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
DÜNYA Hamas açıkladı: Ateşkes müzakerelerinde taleplerimizde uzlaşı var Hamas'ın Ulusal İlişkiler Ofisi Başkanı Hüsam Bedran, Gazze'deki ateşkesi sağlamak için yapılan görüşmelerde Hamas heyetinin taleplerinin, hem halk arasında hem de diğer Filistinli gruplar arasında geniş bir mutabakatla karşılandığını...